Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 apr, 2023

Mjällby – Elfsborg (29/4): Stream, speltips & odds

maif ife speltips stream

Vad: Mjällby AIF – IF Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 29/4, kl. 15:00
Vart: Strandvallen, Sölvesborg
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Elfsborg vinner (2.42 hos Expekt)

Mjällby och Elfsborg, två lag som fått en rätt bra start på säsongen, möts på lördag eftermiddag. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama mötet online.

Mjällby har inlett Allsvenskan bra, med sju poäng på fyra matcher, men det hade kunnat se ännu bättre ut om man inte hade förlorat mot nykomlingen BP senast. Nu har man en ny chans till poäng, när man ställs emot Elfsborg på lördag eftermiddag.

Elfsborg förlorade sin premiär, men har därefter steppat upp och stått för några bra prestationer. Ta här del av speltips till Mjällby – Elfsborg, och se hur ni gör för att streama matchen live.

Elfsborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Elfsborg vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 29/04 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Alexander Bernhardsson tvingades lämna förra matchen skadad, och han blir borta från spel i tre veckor.
 • När Elfsborg gästade Mjällby ifjol blev det 1-1, efter att Silas Nwankwo och Michael Baidoo stått för matchens mål.
 • Nwankwo är just nu korsbandsskadad, och är inte tillbaka förrän i juli. Baidoo väntas däremot starta.
Allsvenskan

29th April 2023 - 13:00

Strandvallen

Elfsborg

Match Ended
Mjaellby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.8

Average goals scored

4/17

Matches were draws

82%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Elfsborg

2

Mjaellby

0

2022

Elfsborg

1

Mjaellby

1

2022

Mjaellby

2

Elfsborg

0

2021

Elfsborg

0

Mjaellby

4

2021

Mjaellby

0

Elfsborg

1

2020

Mjaellby

0

Elfsborg

5

2020

Elfsborg

2

Mjaellby

2

2014

Mjaellby

1

Elfsborg

0

2014

Mjaellby

1

Elfsborg

3

2013

Mjaellby

2

Elfsborg

2

2013

Elfsborg

2

Mjaellby

1

2012

Mjaellby

2

Elfsborg

3

2012

Elfsborg

0

Mjaellby

0

2011

Mjaellby

2

Elfsborg

1

2011

Elfsborg

4

Mjaellby

0

2010

Elfsborg

2

Mjaellby

0

2010

Elfsborg

0

Mjaellby

2

See more

Streama Mjällby – Elfsborg

Är ni intresserade av att live streama Mjällby – Elfsborg, och undrar hur ni bär er åt för att se matchen online på internet? Vi ska visa er hur ni gör. Gå bara in på Discovery Plus hemsida, skapa ett konto och köp sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

Ni väljer själva om ni ska ha igång er Mjällby – Elfsborg stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni tillgång till en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom välja att föra över er fotboll stream till er TV, för att på så sätt titta på matchen på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er Mjällby – Elfsborg live stream, då såväl bild som ljud håller toppkvalitet. Dessutom är kommentatorerna till sändningen kunniga och pålästa.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Mjällby – Elfsborg

Mjällby – Elfsborg speltips

Mjällby ligger bra till i Allsvenskan fyra omgångar in i seriespelet, med en sjätteplats och sju inspelade poäng, men man gräver sig nog över att man inte tagit ännu fler poäng. I premiären ledde man med 2-0 hemma mot Varberg, men tappade till 2-2. Och i den senaste matchen blev det förlust mot Brommapojkarna, som dessförinnan inte tagit en enda poäng.

På lördagen ställs Mjällby emot Elfsborg, som också står på sju poäng. Elfsborg inledde säsongen med att förlora mot BK Häcken, men har därefter gjort bättre ifrån sig. 0-0 borta mot Varberg är godkänt, och därefter har man besegrat både Brommapojkarna och Degerfors. Alexander Bernhardsson gjorde tre mål och en assist mot BP, men tvingades byta 20 minuter in i matchen mot BP. Det står klart att han missar tre veckors spel.

Elfsborg har duktiga spelare som kan komma in i Bernhardssons ställe, och här väntas Jacob Ondrejka, som var med på januariturnén tidigare i år, få starta. Dessutom har man i anfallet Jeppe Okkels och en Sveinn Aron Gudjohnsen som verkar ha hittat formen.

Detta är en svår match att förutspå resultatet av, men vi tror mer på Elfsborg här. Laget har imponerat mer än Mjällby, och vi vet att de har en högre höjd i sig. Vi tycker att oddset på den raka 2:an är bra, 2.42, och det spelas hos Expekt.

 • Vårt speltips: Elfsborg vinner
 • Odds: 2.42
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på Mjällby – Elfsborg är plockade ifrån Expekt Sverige. Det är en bettingsida som är väletablerad i Sverige, och de har många bra odds. Titta också in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta för all del in fler odds på Mjällby – Elfsborg. Se några spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.93
Båda lag gör mål – Ja 1.68
Under 2,5 mål 1.88

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2498 Artiklar