Mjällby - Djurgårdens IF, 15/8: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Mjällby
Oavgjort
Djurgårdens IF
Odds hämtat på Betsson: 14/8 17:15

Mjällby och Djurgården möts i den 15:e omgången av Allsvenskan. Studsar Djurgården tillbaka efter förlusten senast, eller fortsätter Mjällbys formkurva att stiga? Vi ger er vårt speltips till matchen, och förklarar även hur ni hittar en Mjällby – Djurgården stream.

På söndag den 15/8 får vi se Mjällby AIF ta emot Djurgårdens IF på Strandvallen. Det är ett Mjällby med många tunga matcher på sistone som välkomnar sina gäster, ett Mjällby på jakt efter efterlängtade poäng. Även Djurgården har en del att spela för efter den trista insatsen senast.

Vi ger er vårt speltips med odds till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Mjällby – Djurgården online. Häng med!


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Mjällby AIF – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 15:00, den 15/8
Vart: Strandvallen
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården vinner (1,83 hos Betsson)

Inför matchen

  • Mjällby kryssade mot Örebro senast, och bröt därmed en fem matcher lång förlustsvit.
  • Djurgården kommer senast från en pinsam derbyförlust mot AIK.
  • Mjällby vann med 2-1 senast Djurgården gästade, efter ett avgörande från Moses Ogbu.

Streama Mjällby – Djurgården live

Det är inte särskilt svårt att live streama Mjällby – Djurgården online på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se Mjällby – Djurgården live från valfri enhet. Det går att titta på matchen från mobil, dator såväl som surfplatta. Med en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla din fotboll stream till TV-skärmen.

Matchen visas med hög bild- och ljudkvalitet på Discovery Plus, och du som valt att sätta igång en Mjällby – Djurgården stream kommer inte att bli besviken. Du får dessutom en studio inför matchen, och så även i paus och efteråt.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Titta på Mjällby AIF – Djurgården live

Speltips & odds: Mjällby – Djurgården

Djurgården har gått väldigt bra den här säsongen, och känns till och med starkare än guldåret 2019. Man har kört över de flesta motstånden, och hade inför förra omgången bara legat under i fem (!) minuter under hela den allsvenska säsongen.

Men så var det det där med derbyna. Mot AIK i helgen såg Djurgården ut som ett helt annat lag än mot övrigt motstånd. Spelarna såg rädda ut, man vågade inte spela sitt spel och efter blott tio minuter fick man ett mål i baken. Det ökända derbyspöket visade sig, och det mesta var som vanligt.

Nu möter man inte AIK eller Hammarby, så då borde det väl gå bra? Mjällby kommer från nio raka matcher utan seger, och har det riktigt tungt. Häromveckan valde klubben att sparka tränaren Christian Järdler, efter att han lett laget till fem raka förluster efter sommaruppehållet. Man behövde en förändring, och fick det också. Med nygamle tränaren Anders Torstensson blev det poäng direkt – 2-2 borta mot Örebro trots en man mindre i 70 minuter. Torstensson är dock bara en tillfällig lösning och Özcan Melkemichel uppges vara på väg att ta över tränaransvaret.

I den här matchen saknar Mjällby viktige mittfältaren Enoch Kofi Adu, och ställs samtidigt mot seriens näst bästa lag. Djurgården är klasser bättre än Mjällby och till nästan två gånger insatsen tvekar vi inte. Vi spelar den raka 2:an till 1,83 gånger pengarna på Betsson.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg