Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 sep, 2023

Mjällby AIF – IFK Göteborg (24/9): Stream, speltips & odds

Göteborg Mjällby speltips stream

Vad: Mjällby AIF – IFK Göteborg, Allsvenskan
Avspark: Den 24/9, kl. 15:00
Vart: Strandvallen
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Oavgjort (3.30 hos Expekt)

Mjällby AIF tar emot IFK Göteborg i Allsvenskan på söndagen. Läs här allt inför mötet på Strandvallen, från speltips till information om live stream av matchen.

Mjällby står för en ny, stark säsong, och ser ut att sluta på övre halvan av årets allsvenska. På söndag eftermiddag tar man emot en lurig motståndare på Strandvallen. Det är IFK Göteborg som gästar, ett lag som haft ett tungt år men som vaknat till liv under de senaste omgångarna.

I den här artikeln ger vi er allt inför Mjällby – IFK Göteborg. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Oavgjort (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Gothenburg vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 24/09 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • IFK Göteborg har bäst form i hela Allsvenskan, med 4-1-0 på de fem senaste.
 • Mjällby är seriens näst sämsta hemmalag, då bara Varberg är sämre på egen mark.
 • Vårmötet lagen emellan vann Mjällby med 1-0, efter ett snyggt mål från Adam Ståhl.
Allsvenskan

24th September 2023 - 13:00

Strandvallen

IFK Gothenburg

Match Ended
Mjaellby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.9

Average goals scored

7/19

Matches were draws

73%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

IFK Gothenburg

1

Mjaellby

0

2023

Mjaellby

1

IFK Gothenburg

0

2022

IFK Gothenburg

4

Mjaellby

1

2022

IFK Gothenburg

1

Mjaellby

1

2021

Mjaellby

1

IFK Gothenburg

3

2021

Mjaellby

2

IFK Gothenburg

3

2020

IFK Gothenburg

2

Mjaellby

2

2020

Mjaellby

1

IFK Gothenburg

1

2014

IFK Gothenburg

0

Mjaellby

3

2014

IFK Gothenburg

3

Mjaellby

1

2013

Mjaellby

2

IFK Gothenburg

1

2013

IFK Gothenburg

4

Mjaellby

2

2012

IFK Gothenburg

4

Mjaellby

2

2012

Mjaellby

1

IFK Gothenburg

1

2011

IFK Gothenburg

0

Mjaellby

1

2011

Mjaellby

0

IFK Gothenburg

2

2010

Mjaellby

0

IFK Gothenburg

0

2010

IFK Gothenburg

0

Mjaellby

0

See more

Cup Grp. 8

2022

IFK Gothenburg

2

Mjaellby

2

Streama Mjällby – Göteborg

Det är rätt lätt att live streama Mjällby – IFK Göteborg. För att titta på matchen online krävs bara att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Välj själv om ni ska ha i gång er Mjällby – IFK Göteborg stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande verktyg går det dessutom utmärkt att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er Mjällby AIF – IFK Göteborg live stream. Det är god kvalitet på sändningen, vad gäller både bild och ljud.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Mjällby – IFK Göteborg

Speltips & odds: Mjällby – IFK Göteborg

IFK Göteborg har inte gjort någon vidare bra säsong, men under de senaste veckorna har man verkligen vaknat till liv. Faktum är att man är Allsvenskans just nu formstarkaste lag, med sina fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Trots den fantastiska formkurvan, har man dock bara tre poäng till godo ner till nedflyttningsplatsen. Med andra ord, är situationen inte utredd ännu.

Mjällby är ett lag som sett till förutsättningar borde ligga i IFK Göteborgs situation, men man gör det otroligt bra år efter år och lyckas överprestera konstant. Just nu ligger man på sjunde plats, och har närmare till toppen än till botten. Sex poäng skiljer upp till fjärdeplatsen, även om det i sanningens namn blir svårt att nå dit. Men Djurgården har ett derby på söndag, så vinner man här samtidigt som DIF åker på däng kan det plötsligt bara skilja tre pinnar.

Hur tror vi då att det går, när Mjällby tar emot Göteborg på Strandvallen på söndag eftermiddag? Trots Göteborgs stigande form, ska det inte glömmas att man har det svårt på bortaplan. ”Blåvitt” har haft en hel del hemmamatcher på sistone, och på bortaplan har man faktiskt fortfarande bara en seger på hela året, resultatraden 1-5-5. Man är dock i så pass gott slag just nu att man mycket väl kan få med sig något ifrån Blekinge.

Mjällby är faktiskt seriens näst sämsta hemmalag, och man har endast plockat 12 av sina totalt 34 poäng hemma. Vi tror att lagen tar ut varandra denna eftermiddag, och spelar det oavgjorda resultatet. Det finnes till 3.30 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Oavgjort
 • Odds: 3.30
 • Bettingsida: Expekt

Vi har tagit oddsen på Mjällby – Göteborg har vi hämtat från Expekt Sverige, en stor bettingsida i Sverige med en hel del intressanta odds. Se även om det finns någon oddsboost att använda till era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta in fler odds till Mjällby – Göteborg nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.28
Under 2,5 mål 1.63
Båda lag gör mål – Nej 1.83

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2498 Artiklar