Milan - Inter: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Milan
Oavgjort
Inter
Odds hämtat på bet365: 19/2 09:15

Milan och Inter drabbar samman i ett stekhett Milanoderby. Här finner ni vår införrapport med speltips till matchen.

Det var längesedan ett Milanoderby var så här hett. Milan har toppat tabellen hela säsongen, för att först i den senaste omgången tappa förstaplatsen till Inter. De två Milanoklubbarna är alltså återigen i toppen av den italienska fotbollen, och vi kan knappt vänta på söndagens derby.

Här kan ni ta del av våra tankar och ett speltips inför matchen, som spelas på San Siro den 21 februari.

Vad: AC Milan – Inter, omgång 23 i Serie A
När: Den 21/2, kl. 15:00
Vart: San Siro
Speltips: Milan vinner (3.60 hos bet365)
Live stream: Milan – Inter stream
Domare: Daniele Doveri (Italien)

Inför matchen

  • Milan vann höstderbyt mot Inter med 2-1, efter två mål från Zlatan Ibrahimovic. Det var Milans första derbyseger i ligan på nästan fem år.
  • Lagen möttes i Coppa Italia förra månaden. Då hamnade Zlatan och Romelu Lukaku i ett stort gräl. Båda blev dessutom målskyttar, men Zlatan lämnade matchen som utvisad och Lukaku som matchhjälte.
  • Inter leder Serie A framför tvåan Milan. Det skiljer 1 poäng mellan lagen.

Speltips, Milan – Inter

De två Milanoklubbarnas kräftgång har pågått länge. Ända sedan José Mourinho lämnade det trippelvinnande Inter, och ända sedan Silvio Berlusconi sålde Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva, har lagen missat Champions League-plats oftare än de slagits om scudetton. Juventus har varit ensamma och ohotade på tronen som Italiens bästa lag, men på senare tid har saker och ting börjat förändras. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Serie A.

Antonio Conte har kommit in i Inter och infört en vinnarmentalitet, vilket är precis detsamma som Zlatan Ibrahimovic gjort i Milan. Nu finns det inte längre på kartan att åka till Bologna och lite lojt och obrytt tappa poäng – nu är det vinna som gäller, hela tiden. Med sina kvalitéer och egenskaper har Conte och Ibrahimovic inte bara bidragit med det de själva har, utan även höjt sina lag.

När drygt hälften av säsongen spelats är det Inter och Milan som återfinns i toppen. Med dessa förutsättningar är det ingen överdrift att säga att detta är det hetaste Milanoderbyt på tio år. Händelserna i cupmatchen häromveckan – då Zlatan kallade Lukaku för åsna och hånade honom för sin voodoobakgrund varpå Lukaku sa att han skulle skjuta Zlatan i huvudet – bidrar än mer till att trissa upp stämningen inför matchen. Zlatan blev ju dessutom utvisad i den matchen, och Lukaku visade sedan vägen i Inters vändning, så man kan tänka sig att vår gode svensk känner sig revanschsugen.

Zlatan, och även Franck Kessié, vilade i Milans Europa League-match mot Röda Stjärnan under torsdagen, men annars spelade Milan mer eller mindre med sitt bästa lag där. Inter har å sin sida inte längre något Europaspel att ta hänsyn till, och hela laget kommer hit med fräscha ben.

Vårt speltips

Enligt oss är den här matchen öppen och oviss. Två jämnstarka lag, som båda har mer eller mindre bästa lag tillgängligt. Ismaël Bennacer saknas för Milan, men Sandro Tonali har växt in i sin roll mer och mer.

Inter har visat upp en bättre form på sistone, men sådant tenderar att spela mindre roll i derbyn. Inter utmålas konstigt nog till stora favoriter av spelbolagen, och sett till oddsen blir vårt givna spel därmed en Milanseger. 3,60 gånger pengarna på Milan är enligt oss klart spelvärt. Hitta även en insättningsbonus odds att använda dig av!

  • Speltips: Milan vinner
  • Odds: 3.60
  • Spelsida: Bet365

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni fler odds på Milan – Inter, tagna från Bet365.

Spel Odds hos bet365
Milan vinner 3.60
Oavgjort 3.50
Inter vinner 2.05
Över 2,5 mål i matchen 1.72
Under 2,5 mål i matchen 2.10

Fler sportnyheter

Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Efter en fiaskosäsong för Calle Halfvarsson förra året - så testas nu en annan strategi. Mindre träning och gå ner i vikt.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Inter – Juventus: Se live stream & TV (24/10)
Streama Inter - Juventus: Se live stream & TV (24/10)
Se hur & vart du kan titta på Inter - Juventus stream online eller via en kanal på TV. Vi hjälper dig med en sida där du kan streama matcher i Serie A.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman