Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 jul, 2023

Mikael Ymer – Daniel Galan (Wimbledon): Odds, speltips & stream

Det svenska tennishoppet Mikael Ymer är vidare i Wimbledon 2023. Detta efter att tagit sig vidare genom att vinna mot amerikanen Taylor Fritz. Nu väntar nästa match för Mikael Ymer under Wimbledon. Motståndet består av Daniel Elahi Galan – och spelas den 7/7.

Här kollar vi läget inför Mikael Ymers nästa match i Wimbledon. Vi hjälper dig att hitta bra odds, få ett speltips – men även möjlighet för att kunna streama Mikael Ymer – Daniel Elahi Galan på nätet.

Vad: Galan vs Ymer, Wimbledon 2023
När: Den 7/7, cirka kl. 16:00
Live stream: > Bet365
Speltips: Mikael Ymer vinner med 1-3 (3.65 hos Unibet)

Streama Mikael Ymer vs Daniel Galan

Se alla matcher från Wimbledon hos Bet365

Streama matchen mellan Ymer – Galan

Det är flera sidor i Sverige som har rättigheter att visa och sända tennis från Wimbledon 2023. En av de tjänster som kommer att streama Wimbledon 2023 är Bet365. Det passat dig som vill se Ymer – Galan stream samtidigt som du vill spela på odds.

Andra sidor som också kommer att visa Mikeal Ymer – Daniel Elahi Galan från Wimbledon är Eurosport och DiscoveryPlus.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  • Gå till alla Wimbledon streams
  • Starta matchen mellan Ymer – Galan

Ymer – Galan speltips

Mikael Ymer har länge varit en spelare som nosat på de fina placeringarna i de största turneringarna. Nu har Mikeal Ymer en god chans att nå väldigt långt i Wimbledon. Detta efter att sensationellt slått ur Taylor Fritz som är rankad 9:a(!) i världen. Mikael Ymer hittas på en mer blygsam 59:e placering.

Självförtroendet lär det inte vara något fel på när Mikael Ymer går ut emot Daniel Elahi Galan. En colombiansk spelare som är sämre rankad än Mikael Ymer. Vilket gör svensken till favorit att ta sig ytterligare ett steg i Wimbledon.

Det som kan vara till nackdel för Mikael Ymer är att han kommer från en 5-setare från dagen innan. Det var märkbart att både Ymer och Fritz var trötta under det sista setet. Skakar Mikael Ymer igång benen inför matchen mot Galan så ser vi han som mycket svårstoppad.

Oddsen väger över ganska mycket på Ymer – och vi hittar därför ett alternativt spel till matchoddsen. Vi kommer därför tippa på det exakta resultatet av set. Vi tror att matchen slutar med 1-3 i set för Mikael Ymer.

  • Speltips: Mikael Ymer vinner med 1-3 i set
  • Odds: 3.65
  • Bettingsida: Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar