Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 aug, 2021

Midtjylland – PSV, 10/8: Speltips & stream

Midtjylland – PSV, 10/8: Speltips & stream

PSV Eindhoven har gått som tåget både under försäsongen och i Champions League kvalet.

De har så gott som säkrat avancemang i den tredje kvalomgången i Champions League efter att ha slagit FC Midtjylland med 3-0 i Holland.

I returen är de återigen favoriter till att vinna. Med tanke på den målproduktionen som laget har stått för blir de svåra att stoppa.

Vad: Midtjylland – PSV, Champions League kval
Avspark: Den 2021-08-10, kl. 20:00
Vart: MCH Arena
Live stream: > Se hos Unibet
Speltips: PSV Över 1,5 mål (Odds: 1.79 hos Unibet)

Se Midtjylland – PSV stream

Som medlem hos Unibet kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se returen mellan Midtjylland och PSV på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Midtjylland – PSV live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

Speltips & odds

Danska Midtjylland, som fick stå över den första kvalrundan i Champions League, lyckades slå ut skotska Celtic i den andra omgången. Det blev två 1-1 möten där Midtjylland sedan vann på övertid hemma på MCH Arena.

Midtjylland har en fin rutin efter att ha spelat i Champions League förra säsongen, där de kom sist i gruppen som var för tuff, med lag som Liverpool, Ajax och Atalanta.

Inte heller blir det lättare mot ett formstarkt PSV, som i det första mötet nätade 3 gånger om, inom en halvtimme. Noni Madueke, Mario Götze och Cody Gakpo (i bild) gjorde målen. Det kunde ha blivit betydligt fler mål än så från PSV, som nöjde sig för kvällen.

Då gick ändå den stora målsprutan Eran Zahavi av planen mållös för PSV. Vilken offensiv de har med alla dessa stjärnor, både på mittfältet och på topp.

Efter att ha besegrat Midtjylland har PSV spelat den holländska supercupen mot Ajax, där PSV vann med hela 4-0. Noni Madueke nätade två gånger om, samt att det blev mål från Mario Götze och Yorbe Vertessen.

Den holländska ligan har inte börjat ännu. Under försäsongen har PSV öst in mål mot mindre kända lag, men även mot Galatasaray i den andra kvalomgången. Först blev det 5-1 i Holland och sedan 2-1 i Turkiet.

Att göra mål har inte verkat som något problem för PSV.

Chansen är enorm att de upprepar bedriften när Midtjylland måste gå till attack för att vända underläget. Midtjylland är starka på hemmagräs och kan nog peta dit en och en annan boll i mål. Men PSV är i högform och nätar mot allt och alla.

Därför landar spelet på att vi återigen får se PSV göra minst 2 mål i matchen.

  • Vårt speltips: PSV gör over 1,5 mål i matchen
  • Odds: 1.79
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Midtjyllands möjlig startuppställning:

Lossl; Onyedika, Sviatchenko, Nicolaisen; Andersson, Charles, Evander, Paulinho; Dreyer, Brumado, Mabil.

PSVs möjlig startuppställning:

Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangare, Gotze, Van Ginkel; Madueke, Zahavi, Gakpo.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar