Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 sep, 2023

Manchester United – Crystal Palace 26/9: Stream, odds & speltips

Ligacupen, även känd som EFL Cup, är här och vi har Manchester United, förra säsongens mästare, som möter Crystal Palace.

Manchester United upplever för närvarande en utmanande period. Åtminstone lyckades de studsa tillbaka och vinna sin senaste match. Crystal Palace besöker Old Trafford med förhoppningen att kunna utnyttja Uniteds skakiga form. Vi har speltips, odds och en guide för att hjälpa dig att streama denna cupmatch.

Vad: Manchester United – Crystal Palace, EFL Cup
När: Den 26/9, kl. 21:00
Vart: Old Trafford
Speltips: United vinner & under 4.5 mål i matchen (1.87 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

United vinner & under 4.5 mål i matchen

Odds = 1.87
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Manchester United vs Crystal Palace Match Outcome
Match Starts 26/09 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Manchester Uniteds skadebekymmer har varit en stor oro under den här säsongen, med många spelare på skadelistan. Dock börjar det nu ljusna, och några spelare är tillbaka eller åtminstone på god väg till återhämtning.
 • Crystal Palace har Jefferson Lerma borta på grund av skada, och det är i stort sett deras enda stora avbräck.
 • Kan United studsa tillbaka efter förlusten på Old Trafford senast? Eller kan Crystal Palace hota ett skakigt United? Vi har en spännande match framför oss.

Manchester United – Crystal Palace stream

Tisdagens höjdpunkt i ligacupen är utan tvekan matchen mellan Manchester United och Crystal Palace, och detta är en match du inte vill missa.

För att se till att du inte missar matchen har vi tagit fram en mycket enkel guide som hjälper dig att komma igång på bara några minuter. Nu kan du börja streama högklassig fotboll nästan varje dag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Manchester United – Crystal Palace

Manchester United – Crystal Palace speltips

Det var inte den bästa prestationen vi fick se mot Burnley, men det räckte i alla fall för en seger för Manchester United. I slutändan är det poängen som räknas mest, särskilt med tanke på att United befinner sig i en svår period, och i sådana tider värderas varje vinst högt.

Säsongen som helhet har inte varit särskilt framgångsrik för United. Laget har förlorat tre matcher i Premier League och en i Champions League. Detta är långt ifrån vad som förväntas av en gigant som Manchester United.

Crystal Palace ligger under United i tabellen, men det betyder inte nödvändigtvis att de har haft en sämre säsong. Förväntningarna är generellt sett lägre på Crystal Palace jämfört med United. United spenderar stora summor varje säsong för att utmana i toppen av tabellen. Trots det har Crystal Palace presterat väl och visat sig vara ett tufft motstånd.

Vi tror dock att United kan ta hem segern på Old Trafford, även om de senast förlorade när Brighton besökte arenan. United kommer att sträva efter att studsa tillbaka och ge sina hemmafans en vinst, något de självklart förtjänar mot en klubb som Crystal Palace. Med all respekt för Londonklubben, så är detta en match som United måste vinna. Vi tror dock att det inte kommer att bli en enkel seger, och vi kombinerar vårt val med att det kommer att bli färre än 4.5 mål. Om United vinner kommer de inte att göra det med höga siffror, det är en sak som är säker.

Mer odds & betting inför matchen

Kvällens höjdpunkt från ligacupen förtjänar självklart fler spelalternativ, och vi har därför lagt ned arbetet för att ge dig fler speltips och öka spänningen inför matchen.

Alla våra odds är hämtade från Expekt!

Speltips Odds
Hojlund gör minst 2 mål 7.50
United leder i halvtid 2.00
Crystal Palace under 0.5 mål 2.43
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar