Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 maj, 2021

Manchester City – Chelsea, 8/5: Stream, speltips & odds

Manchester City Chelsea stream speltips

Manchester City kan säkra ligatiteln på lördag! Vinner man mot Chelsea är guldet i hamn! Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Man City – Chelsea.

Manchester City har gjort en väldigt stark säsong, och vinner man matchen mot Chelsea på lördag är titeln ett faktum. Då är glappet till resterande lag så pass stort att det är ointagligt, trots att flera omgångar återstår.

Många lär vilja se detta potentiella titelfirande, och vi visar er därför hur ni gör för att streama Manchester City – Chelsea. Vi ger er även ett speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Manchester City – Chelsea
Matchstart Kl. 18:30, den 8/5
Vart: Etihad Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Manchester City vinner matchen (1,85 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester City säkrar ligatiteln om de slår Chelsea här.
  • Chelsea ligger 4:a i Premier League och har tre poäng till godo till femteplatsen.
  • Detta är en försmak av Champions League-finalen senare i maj.

Resultat Odds
Manchester City vinner 1.85
Oavgjort 3.50
Chelsea vinner 4.33

Oddsen är från Bet365. Vill ni läsa mer om den bettingsajten kan ni ta del av Bet365 recension & betyg.

Streama Manchester City – Chelsea

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Manchester City – Chelsea. Allt ni behöver för att se matchen online är ett konto på Viaplay, där ni måste köpa sportabonnemanget. Då får ni tillgång till alla sändningar av Premier League-matcher. Skaffa abonnemanget och börja titta på Man City – Chelsea direkt.

Det går att ha igång din fotboll live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, så kan du se matchen där istället. För att koppla din Manchester City – Chelsea stream till TV:n krävs att du har en Chromecast, Apple TV eller liknande. HDMI-kabel fungerar också bra.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Manchester City – Chelsea live!

Speltips inför matchen

Det har varit en så kallad ”corona-säsong” i Premier League, och när vi säger corona-säsong menar vi inte bara de tomma läktarna eller de virusdrabbade spelarna utan även effekterna av förhållandena. Konstiga resultat har skett, resultat som vi inte förväntat oss och som vi i princip aldrig sett förut. När publiken är borta förändras mycket på planen, och annorlunda saker kan inträffa.

För vem hade förväntat sig att se Aston Villa besegra regerande mästarna Liverpool med 7-2? Eller att målfattiga Crystal Palace skulle skaka om defensivt starka Chelsea med 5-2? Det är bara att tita på tabellen och konstatera att den enda toppklubben som hållit nivån är Manchester City. Vi såg samma fenomen i Allsvenskan ifjol, med en mycket jämnare serie där nästan inga topplag kunde hålla nivån över tid.

Men där många topplag underpresterat har Manchester City hållit en väldigt jämn nivå, förutom i inledningen av säsongen. Under våren har man bara gasat på och det har länge sett givet ut att de kommer att återta titeln efter att ha låtit Liverpool låna den en säsong. Vinner de mot Chelsea på lördag är saken biff.

Det är dock ett starkt Chelsea som väntar. Ett Chelsea som sedan Thomas Tuchels intåg varit ett av Europas allra bästa lag, knappt förlorat en match och nått final i Champions League – där de möter just City. Kan Chelsea skjuta upp Citys titelfirande i Premier League?

  • Vårt speltips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.85
  • Spelsida: Bet365
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar