Manchester City - Chelsea, 8/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Manchester City
Oavgjort
Chelsea
Odds hämtat på bet365: 6/5 10:15

Manchester City kan säkra ligatiteln på lördag! Vinner man mot Chelsea är guldet i hamn! Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Man City – Chelsea.

Manchester City har gjort en väldigt stark säsong, och vinner man matchen mot Chelsea på lördag är titeln ett faktum. Då är glappet till resterande lag så pass stort att det är ointagligt, trots att flera omgångar återstår.

Många lär vilja se detta potentiella titelfirande, och vi visar er därför hur ni gör för att streama Manchester City – Chelsea. Vi ger er även ett speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Manchester City – Chelsea
Matchstart Kl. 18:30, den 8/5
Vart: Etihad Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Manchester City vinner matchen (1,85 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester City säkrar ligatiteln om de slår Chelsea här.
  • Chelsea ligger 4:a i Premier League och har tre poäng till godo till femteplatsen.
  • Detta är en försmak av Champions League-finalen senare i maj.

Resultat Odds
Manchester City vinner 1.85
Oavgjort 3.50
Chelsea vinner 4.33

Oddsen är från Bet365. Vill ni läsa mer om den bettingsajten kan ni ta del av Bet365 recension & betyg.

Streama Manchester City – Chelsea

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Manchester City – Chelsea. Allt ni behöver för att se matchen online är ett konto på Viaplay, där ni måste köpa sportabonnemanget. Då får ni tillgång till alla sändningar av Premier League-matcher. Skaffa abonnemanget och börja titta på Man City – Chelsea direkt.

Det går att ha igång din fotboll live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, så kan du se matchen där istället. För att koppla din Manchester City – Chelsea stream till TV:n krävs att du har en Chromecast, Apple TV eller liknande. HDMI-kabel fungerar också bra.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Manchester City – Chelsea live!

Speltips inför matchen

Det har varit en så kallad ”corona-säsong” i Premier League, och när vi säger corona-säsong menar vi inte bara de tomma läktarna eller de virusdrabbade spelarna utan även effekterna av förhållandena. Konstiga resultat har skett, resultat som vi inte förväntat oss och som vi i princip aldrig sett förut. När publiken är borta förändras mycket på planen, och annorlunda saker kan inträffa.

För vem hade förväntat sig att se Aston Villa besegra regerande mästarna Liverpool med 7-2? Eller att målfattiga Crystal Palace skulle skaka om defensivt starka Chelsea med 5-2? Det är bara att tita på tabellen och konstatera att den enda toppklubben som hållit nivån är Manchester City. Vi såg samma fenomen i Allsvenskan ifjol, med en mycket jämnare serie där nästan inga topplag kunde hålla nivån över tid.

Men där många topplag underpresterat har Manchester City hållit en väldigt jämn nivå, förutom i inledningen av säsongen. Under våren har man bara gasat på och det har länge sett givet ut att de kommer att återta titeln efter att ha låtit Liverpool låna den en säsong. Vinner de mot Chelsea på lördag är saken biff.

Det är dock ett starkt Chelsea som väntar. Ett Chelsea som sedan Thomas Tuchels intåg varit ett av Europas allra bästa lag, knappt förlorat en match och nått final i Champions League – där de möter just City. Kan Chelsea skjuta upp Citys titelfirande i Premier League?

  • Vårt speltips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.85
  • Spelsida: Bet365
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg