Man United - Roma, 29/4: Speltips & odds

Man United – Roma, 29/4: Speltips & odds

Man United – Roma möter varandra under torsdagen i semifinal i Europa League. Kolla in vårt speltips till matchen.

I semifinal i Europa League ska matchen mellan Man United – Roma spelas. Hemmalaget är inne i en väldigt bra form just nu, medan bortalaget ser skakiga ut och ser mindre bra ut. Vi ger dig ett speltips till denna fina matchen, och erbjuder även en bet365 bonus för dig som vill ha en ännu mer spännande fotbollsupplevelse.

Streama fotboll i Europa League

Se fotboll hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Speltips inför matchen

Under torsdagen ska det första mötet av semifinalen i Europa League spelas mellan Man United – Roma. Man United har vunnit sina senaste fem matcher, och engelsmännen har fina offensiva krafter som italienarna kommer att få svårt att hänga med.

Värd för kvällen står Man United och dem kommer till denna matchen med ett väldigt gott självförtroende, trots deras oavgjorda resultat föregående möte. I deras senaste match spelade de 0-0 mot nykomlingen Leeds efter en chansfattig fajt mellan två lag som inte skapade så värst mycket bra skottlägen. Man United är just nu i en bra form i Premier League och ligger på en andraplats i tabellen – innan förra matchen hade de vunnit fem matcher i rad.

Vägen till semifinal i Europa League har varit behaglig för Man United. När det stod klart att de fick Granada i kvartsfinalen visste man att de har en lätt resa fram till semifinal i Europa League, något de bekräftade med en sammanlagd vinst med 4-0 i dubbelmötet.

I Romas senaste match förlorade de mot Cagliari med 3-2 på bortaplan efter en svag match av målvakten Pau Lopez framför målet. Laget såg skakigt ut, även om de visade fina tendenser offensivt genom bland annat spanjoren Carles Pérez. Roma ligger för närvarande på en sjundeplacering i Serie A och har en mindre bra säsong bakom sig, men det kunde blivit värre.

Roma vann kvartsfinalen i Europa League mot Ajax efter att ha vunnit första mötet i Nederländerna med 1-2, och med 1-1 i Rom bärgade de segern tillslut efter en nervös andra halvlek som kunde slutat i förlängning.

Vårt speltips

Man United är i en väldigt bra form för närvarande och har vunnit fyra av deras fem senaste hemmamatcher på Old Trafford. Detta är en stor anledning till att vi verkligen tror på detta speltipset i mötet mellan Man United – Roma i Europa League. Man United vill ge sig en bra chans att ta sig till finalen och dem ska börja under torsdagen.

Vi landar därför i att spela på en rak 1:a och en seger för Man United, till ett stabilt odds på 1.57 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United vinner (Fulltidsresultat)

Fler speltips

Wolves – Liverpool, 4/2: Speltips & stream
Wolves - Liverpool, 4/2: Speltips & stream
Två jojo lag i Premier League drabbas samman när Wolves gästas av anrika Liverpool. Ta det av allt inför mötet genom vårt speltips i matchen.
3 februari, 2023 | Katten Jansson
Man United – Crystal Palace, 4/2: Speltips & stream
Man United - Crystal Palace, 4/2: Speltips & stream
I Premier League tar Victor Nilsson Lindelöf och hans Man United emot Crystal Palace. Vi har hittat ett speltips, till dubbla pengar i odds.
3 februari, 2023 | Katten Jansson
Newcastle – West Ham (4/2): Stream, speltips & odds
Newcastle - West Ham (4/2): Stream, speltips & odds
Det mesta talar för Newcastle, när de ställs emot West Ham på lördag kväll. Här finner ni allt inför matchen.
3 februari, 2023 | Emil Sandberg