Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 25 apr, 2021

Man United – Roma, 29/4: Speltips & odds

Man United – Roma, 29/4: Speltips & odds

Man United – Roma möter varandra under torsdagen i semifinal i Europa League. Kolla in vårt speltips till matchen.

I semifinal i Europa League ska matchen mellan Man United – Roma spelas. Hemmalaget är inne i en väldigt bra form just nu, medan bortalaget ser skakiga ut och ser mindre bra ut. Vi ger dig ett speltips till denna fina matchen, och erbjuder även en bet365 bonus för dig som vill ha en ännu mer spännande fotbollsupplevelse.

Streama fotboll i Europa League

Se fotboll hos Bet365

Speltips inför matchen

Under torsdagen ska det första mötet av semifinalen i Europa League spelas mellan Man United – Roma. Man United har vunnit sina senaste fem matcher, och engelsmännen har fina offensiva krafter som italienarna kommer att få svårt att hänga med.

Värd för kvällen står Man United och dem kommer till denna matchen med ett väldigt gott självförtroende, trots deras oavgjorda resultat föregående möte. I deras senaste match spelade de 0-0 mot nykomlingen Leeds efter en chansfattig fajt mellan två lag som inte skapade så värst mycket bra skottlägen. Man United är just nu i en bra form i Premier League och ligger på en andraplats i tabellen – innan förra matchen hade de vunnit fem matcher i rad.

Vägen till semifinal i Europa League har varit behaglig för Man United. När det stod klart att de fick Granada i kvartsfinalen visste man att de har en lätt resa fram till semifinal i Europa League, något de bekräftade med en sammanlagd vinst med 4-0 i dubbelmötet.

I Romas senaste match förlorade de mot Cagliari med 3-2 på bortaplan efter en svag match av målvakten Pau Lopez framför målet. Laget såg skakigt ut, även om de visade fina tendenser offensivt genom bland annat spanjoren Carles Pérez. Roma ligger för närvarande på en sjundeplacering i Serie A och har en mindre bra säsong bakom sig, men det kunde blivit värre.

Roma vann kvartsfinalen i Europa League mot Ajax efter att ha vunnit första mötet i Nederländerna med 1-2, och med 1-1 i Rom bärgade de segern tillslut efter en nervös andra halvlek som kunde slutat i förlängning.

Vårt speltips

Man United är i en väldigt bra form för närvarande och har vunnit fyra av deras fem senaste hemmamatcher på Old Trafford. Detta är en stor anledning till att vi verkligen tror på detta speltipset i mötet mellan Man United – Roma i Europa League. Man United vill ge sig en bra chans att ta sig till finalen och dem ska börja under torsdagen.

Vi landar därför i att spela på en rak 1:a och en seger för Man United, till ett stabilt odds på 1.57 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United vinner (Fulltidsresultat)

Fler speltips

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar