Man City - Borussia Dortmund, 6/4: speltips, odds och inför matchen

Man City möter Dortmund i Champions League.

Man City och Borussia Dortmund spelar mot varandra i kvartsfinal i Champions League. Vi ger er speltips, odds och inför matchen.

Det är dags för det spännande mötet mellan Man City – Borussia Dortmund. Man City har vunnit sina senaste fem matcher och är just nu i storform i Premier League. Kolla in vårt speltips till matchen!

Ta del av vårt speltips till kvartsfinal i Champions League mellan Man City och Borussia Dortmund med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Man City – Borussia Dortmund
När: Den 6/4, kl. 21:00
Vart: Etihad Stadium
Speltips: Under 2.5 och ja (10.00 hos Bet365)
Streama: Man City – Borussia Dortmund live stream
Domare: Ovidiu Hategan

Inför matchen

  • Man City har vunnit sina fem senaste matcher.
  • Dortmund har gjort mål under sina senaste 12 matcher och Man City i sina fem.
  • Man City har gjort sex mål under sina senaste tre matcher, medan Dortmund har gjort fem.

Speltips inför matchen

Under tisdagskvällen möter Man City – Borussia Dortmund varandra i det första mötet i kvartsfinal i Champions League. I de fyra senaste möten lagen emellan har det slutat med under 2.5 mål i matchen (1-1, 1-0, 1-1, 0-1).

Ligaettan Man City kommer till detta möte med en fin form i ryggen. De har vunnit sina fem senaste matcher, varav i deras senaste vann de mot Leicester med 0-2 i Premier League. Man City leder Premier League stort med 14 poäng och kommer att satsa allt på Champions League, en turnering de har satt som uttalat mål att vinna.

Defensiven ser oerhört stabil ut för Man City efter att ha skakat något under vintern, men portugisiske nyförvärvet Ruben Dias har gjort susen. Tillsammans med offensiva krafter såsom Bernardo Silva och Raheem Sterling tror vi att engelsmännen kommer att dra det längsta strået hemma på Etihad Stadium.

Borussia Dortmund reser till Storbritannien för att ta sig an ett tufft motstånd under tisdagen. I tyskarnas senaste match förlorade de mot Frankfurt i Bundesliga med 1-2 efter ett sent mål av anfallaren André Silva. Laget sladdar i ligan och ligger på en femteplats.

Med norrmannen Erling Haaland på planen kan allt hända och han har gjort 21 mål på 22 matcher i Bundesliga denna säsongen. Vi tror trots detta att det blir målsnålt under tisdagens batalj.

Vårt speltips

Med en förlust i närminnet är Borussia Dortmunds självförtroende skakigt, samtidigt som Man City är i en väldigt bra form just nu. Men med en världsklassanfallare som Haaland på topp tror vi att tyskarna också gör mål.

Båda lagen har en tendens att göra mål i sina matcher, men historiken mellan dessa Man City – Borussia Dortmund talar för att det kommer att bli få mål.

Vi tror att matchen mellan Man City – Borussia Dortmund kommer att vara målsnål och att båda lagen gör mål i mötet. Vi spelar därför på Under 2.5 mål och ja (Totalt antal mål/Båda lagen gör mål) med det höga oddset 10.00 på Bet365.

  • Speltips: Under 2.5 och ja (Totalt antal mål/Båda lagen gör mål)
  • Odds: 10.00 på Bet365
  • Odds bonusar

Fler speltips

Freiburg – RB Leipzig, 21/5: Speltips & stream
Freiburg - RB Leipzig, 21/5: Speltips & stream
Finalen i den tyska cupen, DFB Pokal, spelas mellan Freiburg och RB Leipzig. Se hur du kan streama finalen, samt vårt speltips till ett schysst odds.
20 maj, 2022 | Katten Jansson
AIK – IK Sirius (21/5): Stream, speltips & odds
AIK - IK Sirius (21/5): Stream, speltips & odds
AIK på hemmaplan brukar innebära seger och hållen kolla. Kolla in vårt speltips till AIK - Sirius! …
19 maj, 2022 | Emil Sandberg
Helsingborg – Värnamo, 21/5: Speltips & stream
Helsingborg - Värnamo, 21/5: Speltips & stream
Nykomlingsmöte i Allsvenskan mellan Helsingborg och Värnamo. Två lag med försvarsproblem innebär att odds på att båda lag nätar får vårt speltips.
19 maj, 2022 | Katten Jansson