Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 aug, 2021

Malmö – Rangers, 3/8: Speltips & stream

Degerfors Malmö stream speltips

 

I det första av två Champions League kvalmöten tar Malmö FF emot de skotska mästarna Rangers.

Malmö har trots småvinster under kvalet visat prov på bra form, som ska räcka för att kunna utmana de större lagen om avancemang.

Rangers har inlett ligaspelet med en seger, men att ta en vinst mot Malmö kommer att bli långt ifrån enkelt.

 

Vad: Malmö – Rangers, Champions League kval
Avspark: Den 2021-08-03, kl. 19:00
Vart: Eleda Stadion
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: 1X (Odds: 1.75 hos Bet365)

Se Malmö – Rangers stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Malmö och Rangers på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Malmö – Rangers live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

 

Speltips & odds

 

Efter att ha radat upp segrar i Allsvenskan har Malmö hittat formen i grevens tid.

Malmö har öst in mål mot Sirius, Degerfors och Mjällby i ligaspelet.

Managern Jon Dahl Tomasson har skapat ett starkt lag som håller en Europa nivå. Malmö är kapabla till att slåss med europeiska klubbar och kan inte på något sätt underskattas.

I de två första kvalomgångarna klarade Malmö att ta sig först förbi Riga genom att vinna hemma med 1-0 och sedan kryssa i Lettland. Sedan vann Malmö hemmamötet mot HJK med 2-1 och kryssade i Helsingfors.

Malmö är mitt i sin säsong och det har också speglats i spelet, som har suttit bra. Antonio Mirko Colak (i bild) leder Allsvenskans skytteliga och har varit framgångsrik även i Champions League kvalet.

Rangers har precis kommit igång med ligaspelet, där de vann med 3-0 över Livingston. Målen gjordes av Iania Hagi, Scott Wright och Kemar Roofe. Motståndet var enkelt och seger välförtjänt. Så Rangers har börjat med sitt titelförsvar, efter att ha brutit Celtics 9 år långa dominans.

Ute i Europa har inte Rangers lyckats nå Champions League gruppspel i över ett decennium. De är på god väg mot en fantastisk tidsepok med ett starkt lag som lyckades slå självaste Real Madrid i en träningskamp.

Fast det kommer inte att bli helt oproblematiskt att ställas mot Malmö så här pass tidigt i säsongen.

Under försäsongen har Rangers spelarna givetvis fått upp lite matchtempo, men inte alls på samma nivå som Malmö, som har 13 ligamatcher och 4 kvalmatcher bakom sig.

Att Malmö har öst in mål denna säsong är en ytterligare faktor som Rangers får se upp med. Bortamålsregeln har skrotats så Rangers måste inte heller gå framåt för att få med sig ett mål i returen.

Oavsett blir det svårt att bryta ner Malmö och samtidigt hålla tätt bakåt. Mötet känns mer öppet än vad spelbolagen, som har Rangers som en klar favoriter, visar med sina odds.

Därför landar spelet på att Malmö FF inte förlorar det första kvalmötet.

 

 

  • Vårt speltips: Malmö seger eller oavgjort i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Malmös möjlig startuppställning:

Dahlin; Lewicki, Ahmedhodzic, Brorsson, Moisander; Innocent, Rakip; Nalic, Christiansen, Berget; Colak.

 

Rangers möjlig startuppställning:

McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic; Lundstram, Davis, Aribo; Hagi, Sakala, Kent.

 

 

Nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles