Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 5 jan, 2024

Malmö – Frölunda 6/1: Stream, odds & speltips

Vi riktar blicken mot Malmö Arena där en spännande SHL-match står på agendan mellan Malmö Redhawks och Frölunda HC, med nedsläpp klockan 15:15 på lördag.

Frölunda inledde starkt efter juluppehållet genom att besegra ingen mindre än Färjestad med 4-2 på bortaplan. Malmö å andra sidan säkrade en seger mot Skellefteå men förlorade sedan mot Växjö. Inför den kommande matchen på Malmö Arena kommer vi att granska samtliga aspekter i en noggrann analys. Detta inkluderar en genomgång av odds, vi bjuder på speltips samt vägledning om hur du kan streama denna spännande SHL-match mellan Malmö och Frölunda. Följ med oss för en fullständig översikt.

Vad: Malmö – Frölunda, SHL
När: Den 7/1, kl. 15:15
Vart: Malmö Arena
Speltips: Frölunda vinner (2.35 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Frölunda vinner

Odds = 2.35
Bonus: Få 1250 kr i gratisspel hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Malmoe vs Frölunda HC Match Outcome
Match Starts 06/01 15:15
No Odds Available

Inför matchen

 • En stark start efter juluppehållet av Frölunda när man lyckades besegra tabellettan Färjestad på resande fot.
 • Malmö föll i sin senaste match mot Växjö när man släppte in två sena mål.
 • Lagen ställdes senast mot varandra i november – då vann Frölunda på hemmais med 3-2.

Malmö – Frölunda stream

Du har självklart möjlighet att streama matchen mellan Malmö och Frölunda online. Detta är enkelt att genomföra genom TV4 Play, vilket stöder streaming via TV, dator, iPad och även telefon. För att komma igång behöver du först och främst skapa ett konto på TV4 Play, där de har exklusiva rättigheter för samtliga SHL-matcher. Därefter krävs en prenumeration på deras sportpaket, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av ishockeymatcher året runt, samt självklart andra sportevenemang och stora turneringar som UEFA Champions League.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Malmö – Frölunda

Malmö – Frölunda speltips

Inför mötet mellan Malmö och Frölunda har vi också utarbetat ett speltips. Vi tror att bortalaget har en utmärkt möjlighet att lämna Malmö Arena med ett positivt resultat.

Malmö utgör naturligtvis en tuff motståndare, men laget har varit ojämnt under hela säsongen och är inte särskilt svårt att besegra. Trots deras imponerande offensiv, som när som helst kan lysa upp och producera ett antal mål, har deras defensiv varit mindre stabil.

Frölunda å andra sidan hade en imponerande start efter juluppehållet och säkrade en betydande SHL-seger mot ingen mindre än Färjestad på bortaplan. Att besegra ett så starkt lag som Färjestad, och dessutom göra det på bortaplan, indikerar att Frölunda för närvarande spelar på toppnivå med högt självförtroende.

Vi anser att ett rak vinstspel på Frölunda kan vara ett klokt val i detta läge. Vårt speltips hämtar vi från Bet365, ett av flera spelbolag som vi starkt rekommenderar. Du kan alltid ta en titt på vår lista där vi jämför och noggrant recenserar alla spelbolag i Sverige samt presenterar deras oddsbonusar.

Mer odds & betting inför matchen

Här finner du våra övriga speltips och odds inför den kommande matchen mellan Malmö och Frölunda. Denna högst spännande match har självklart mer att erbjuda än bara ett enskilt speltips, och vi har därför utfört det tunga arbetet åt dig genom att ta fram ytterligare alternativ för denna SHL-match. Samtliga odds är hämtade från Bet365, ett spelbolag som vi varmt rekommenderar och som dessutom ger alla sina nya kunder en bonus upp till 1250 kr i form av spelkrediter. Skapa ditt Bet365-konto redan idag och upplev deras fantastiska spelplattform.

Speltips Odds
Under 5.5 mål 1.80
Frölunda vinner första perioden 1.82
Rätt resultat: 1-3 20.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar