Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 jul, 2023

Malmö FF – Mjällby AIF (9/7): Stream, speltips & odds

mff mjällby tips stream

Vad: Malmö FF – Mjällby AIF, Allsvenskan
Avspark: Den 9/7, kl. 15:00
Vart: Eleda Stadion
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Malmö HT/FT (1.78 hos Expekt)

Malmö FF tar emot Mjällby AIF på söndag eftermiddag. MFF gäller givetvis som klara favoriter, men Mjällby ska inte räknas bort. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att streama mötet live.

Malmö FF har fått en otroligt stark start på säsongen, och detta är något annat än fjolårets sjundeplats. Laget toppar Allsvenskan, och detta med två poäng före starka tvåan Elfsborg.

På söndag eftermiddag ställs MFF emot Mjällby, som gör en ny, stark säsong utifrån sina förutsättningar. Här finner ni vårt speltips till matchen, och så även information om hur ni gör för att streama mötet live.

Malmö HT/FT (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Mjaellby vs Malmö FF Match Outcome
Match Starts 09/07 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Malmö FF har inför hösten tappat två ordinarie innermittfältare, Hugo Larsson (såld) och Anders Christiansen (hjärtfel). ”AC” hoppas vara tillbaka i spel till nästa säsong.
 • Mohammed Zeidan har klivit in i Malmös startelva, och gjorde en bra match mot Sirius senast.
 • Ifjol vann Malmö motsvarande match med 2-0. Båda målen gjordes i första halvlek.
Allsvenskan

09th July 2023 - 13:00

Eleda Stadion

Mjaellby

Match Ended
Malmö FF

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.7

Average goals scored

6/22

Matches were draws

68%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Malmö FF

0

Mjaellby

1

2022

Mjaellby

1

Malmö FF

1

2022

Malmö FF

2

Mjaellby

0

2021

Malmö FF

0

Mjaellby

1

2021

Mjaellby

0

Malmö FF

2

2020

Malmö FF

2

Mjaellby

0

2020

Mjaellby

2

Malmö FF

2

2014

Malmö FF

4

Mjaellby

1

2014

Mjaellby

0

Malmö FF

1

2013

Malmö FF

1

Mjaellby

0

2013

Mjaellby

2

Malmö FF

2

2012

Malmö FF

1

Mjaellby

1

2012

Mjaellby

2

Malmö FF

2

2011

Mjaellby

1

Malmö FF

1

2011

Malmö FF

1

Mjaellby

0

2010

Mjaellby

0

Malmö FF

2

2010

Malmö FF

2

Mjaellby

4

See more

Club Friendlies

2021

Malmö FF

0

Mjaellby

2

2014

Malmö FF

2

Mjaellby

1

2012

Mjaellby

0

Malmö FF

2

Cup Final Stage

2020

Mjaellby

2

Malmö FF

4

Cup

2010

Mjaellby

4

Malmö FF

1

Streama Malmö – Mjällby

Det är relativt enkelt att finna en Malmö FF – Mjällby AIF live stream att se direktsänt på nätet, och allt som krävs för att ni ska titta på matchen live är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. Så fort ni fått det gjort är det bara att börja titta på Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha igång er Malmö FF – Mjällby stream från valfri enhet. Se matchen via motbil, dator eller från surfplattan. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel, Samsung TV eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mer än nöjda med att live streama Malmö FF – Mjällby. Detta med tanke på den goda kvalitén på sändningen, på allt ifrån bild till ljud och experter i studion.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Malmö – Mjällby

Speltips & odds: Malmö – Mjällby

Efter att ha testat tre olika tränare förra året, valde Malmö FF vid årsskiftet att satsa på ännu ett nytt tränarnamn. Denna gång var det Henrik Rydström som tilldelades posten, och vi får onekligen säga att valet fallit väl ut. Rydströms spelförande och bollhållande spelfilosofi har passat som handen i handsken med Malmös trupp, och laget har den otroligt fina resultatraden 11-1-1. Det har blivit kryss mot regerande mästarna Häcken, och förlust mot tabelltvåan Elfsborg, men annars har man vunnit samtliga matcher.

I återstarten vann Malmö mot Sirius med 3-0, en ny säker seger. Rydström var dock en aning missnöjd med insatsen efteråt, då han tyckte att det ibland blev lite väl mycket lek med bollen vid tillfällen då man kunde ha gått mer rakt mot mål. Att vara kritisk efter en 3-0-seger säger mycket om hur bra Malmö mår för tillfället.

Nu får Malmö en ny hemmamatch, mot Mjällby denna gång. Mjällby spelade 1-1 mot Kalmar i sin återstart, i en match där man i ärlighetens namn förtjänade mer än en poäng. Man saknar målskyttet från skadade anfallaren Silas Nwankwo, som åkte på en korsbandsskada i höstas.

Klasskillnaden mellan Malmö och Sirius är relativt stor, och lär bli extra tydlig när Malmö spelar hemma. Vi tror att ”Di Blåe” leder den här matchen redan i paus, för att sedan vinna efter full tid. ”Malmö leder i halvtid och vinner efter ful tid” spelas till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Malmö HT/FT
 • Odds: 1.78
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat våra odds från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och sitter på otroligt många bra odds. Se även bonuskoder innan du spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni fler odds på Malmö – Mjällby.

Speltips Odds från Expekt
1X 3.75
Över 2,5 mål 1.68
Under 2,5 mål 2.20

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar