Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 feb, 2024

Luton – Sheffield United 10/2: Stream, odds & speltips

Vi har en mötesstund mellan två nykomlingar att se fram emot i Premier League. Det är Luton som tar emot tabelljumbon Sheffield United. Här kan du läsa om speltips, odds och möjligheter till live streaming online.

Luton befinner sig i en imponerande form. Kan de verkligen åstadkomma det som ingen förväntade sig – att hålla sig kvar i Englands högsta division? Det är fortfarande mycket som återstår att spela för, men för tillfället ser det ljust ut för Luton. Laget är svårt att besegra och har samlat in en betydande mängd poäng på sistone. Vi tar en närmare titt på vad som väntar i denna spännande match på Kenilworth Road.

Vad: Luton – Sheffield United, Premier League
När: Den 10/2, kl. 16:00
Vart: Kenilworth Road
Speltips: Luton vinner (1.80 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Luton vinner

Odds = 1.80
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Luton Town vs Sheffield United Match Outcome
Match Starts 10/02 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Luton har tre spelare borta – Andersen, Lockyer samt Nakamba.
 • Sheffield United har spelare som Grbic, Egan, Bashham, Baldock samt Jebbison på sin skadelista.
 • Luton vann första mötet mellan lagen i slutet av förra året. Nu vänder man hem och siktar mot tre nya poäng.

Luton – Sheffield United stream

Här går vi igenom hur du kan streama matchen mellan Luton och Sheffield United, och detta kan göras via din TV, dator, iPad samt telefon med grym ljud- och bildkvalitet.

För att komma igång med live streaming i Premier League krävs ett konto hos Viaplay, och du kan enkelt skapa ett konto på bara några minuter. När du har gjort det behöver du också prenumerera på ett sportpaket för att få tillgång till samtliga sportmatcher live, och sedan är du redo.

Kom ihåg att du när som helst kan avbryta ditt abonnemang, och det finns ingen bindningstid.

Vi kan varmt rekommendera Viaplay, som är en lysande tjänst om du gillar att titta på sport online.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Luton – Sheffield United

Luton – Sheffield United speltips

Luton har imponerat avsevärt under de senaste månaderna och har samlat på sig några mycket starka resultat. Inte nog med det, laget är extremt svårt att besegra, och detta har många tuffa motståndare i Premier League fått erfara, för att uttrycka det milt.

Det har inte gått lika bra för Sheffield United, och det finns knappast någon som tror att detta lag kommer att kunna hålla sig kvar i Premier League. Laget ligger sist i tabellen och har endast lyckats samla ihop tio poäng under hela säsongen, vilket motsvarar två segrar och fyra oavgjorda matcher. Om vi sedan tittar på deras resultat borta har de bara lyckats skrapa ihop ynka två poäng.

Vi tror inte att Sheffield United kommer att hålla i denna match, och därför väljer vi att spela på att Luton tar hem segern. Luton har som sagt visat upp mycket bra spel på sistone, samlat på sig många poäng och är nu plötsligt med i kampen om att säkra kontraktet i Premier League. Det var nog inte många som trodde det när Premier League startade, men de har positivt överraskat oss alla. Vårt speltips blir Luton att vinna matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Ta gärna en titt på våra övriga speltips och odds inför den kommande Premier League-matchen mellan Luton och Sheffield United. Här hittar du garanterat många värdefulla speltips för matchen, och vi har därför gjort grovjobbet för dig så att du enkelt kan gå igenom dem och välja de du finner intressanta. Kom dock ihåg att alltid noggrant granska dina val innan du placerar några spel och, sist men inte minst, spela med måtta.

Speltips Odds
Luton leder i halvtid 2.28
Luton -1.5 mål 3.05
Över 2.5 mål 1.76
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar