Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 nov, 2023

Liverpool – LASK Linz 30/11: Stream, odds & speltips

Liverpool möter LASK Linz, det laget som för närvarande ligger sist i gruppen, i den näst sista omgången av Europa League. Matchen startar på torsdag klockan 21:00.

Än så länge har Liverpool inte säkrat sitt avancemang, men det ska mycket till att man tappar detta. Det mest troliga är att Liverpool inte bara kommer att avancera, utan även att de kommer att sluta som gruppetta. Vi kommer att gå igenom allt inför matchen på Anfield i Europa League. Följ med oss hela vägen.

Vad: Liverpool – LASK Linz, Europa League
När: Den 30/11, kl. 21:00
Vart: Anfield
Speltips: Båda lagen gör mål (2.30 hos Nordicbet)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 2.30
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Liverpool vs LASK Match Outcome
Match Starts 30/11 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hemmalaget Liverpool kommer med all säkerhet att rotera i sin trupp här. Huvudfokuset är på Premier League.
 • LASK Linz har ingenting att förlora. Poäng behövs, och man kommer att gå in och göra sitt bästa. Uppgiften blir tuff.
 • Vi befinner oss i den näst sista omgången av Europa League, där Liverpool toppar grupp E medan bortalaget ligger sist och är i desperat behov av poäng.

Liverpool – LASK Linz stream

Mötet mellan Liverpool och LASK Linz går självklart att enkelt streama. Viaplay är det valda alternativet för sändningen om du är intresserad. Genom Viaplay får du en förstklassig upplevelse med hög ljud- och bildkvalitet samt svenska kommentatorer. Skapa ditt konto hos Viaplay idag och börja njuta av högklassig fotboll året om. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Liverpool – LASK Linz

Liverpool – LASK Linz speltips

Vi har tagit fram ett speltips för matchen mellan Liverpool och LASK Linz, där vi kommer att fokusera på målen.

Det kommer verkligen inte vara en enkel uppgift för bortalaget, det är aldrig lätt att åka till Anfield och möta Liverpool. Trots det tror vi att de kan få sina chanser, särskilt när Klopp kommer att rotera i startelvan.

Dessutom har bortalaget inget att förlora här. De behöver desperat poäng och kommer att gå in i matchen utan någon som helst press. Naturligtvis är det lite av en press när man är i behov av poäng, men ingen förväntar sig att de ska vinna eller ens ta poäng borta på Anfield. Därför kan de spela helt utan press och försöka göra det bästa av situationen.

Vi är övertygade om att LASK Linz kommer att få sina målchanser, särskilt när Liverpool både roterar i truppen och kanske spelar mycket offensiv fotboll, vilket kan lämna vissa ytor bakom sig. Frågan är bara om bortalaget kommer att utnyttja sina möjligheter och åtminstone göra ett mål i matchen. Vi tror på det och väljer därför att spela på båda lagen gör mål, där vi får mycket fina odds hos Nordicbet.

Mer odds & betting inför matchen

Du kan alltid ta en titt på våra övriga speltips och odds inför matchen om du letar efter ytterligare alternativ eller olika typer av spelval. Vi har utfört det grova arbetet åt dig och presenterat fler speltips för matchen mellan Liverpool och LASK Linz.

Speltips Odds
Över 3.5 mål 1.92
Rätt resultat: 3-1 10.00
Över 1.5 mål i halvtid 2.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar