Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 jan, 2024

Liverpool – Chelsea 31/1: Stream, odds & speltips

Det är dags för en stormatch i Premier League när Liverpool ställs mot Chelsea på Anfield. Matchen börjar på onsdag klockan 21.15.

Här går vi igenom allt inför mötet mellan Liverpool och Chelsea. Detta är en högintressant drabbning som du absolut inte vill missa, och vi förbereder dig därför med all relevant information för att komma igång med live streaming. Vi kommer även att dela med oss av speltips och odds. Häng med oss hela vägen.

Vad: Liverpool – Chelsea, Premier League
När: Den 30/1, kl. 21:15
Vart: Anfield
Speltips: Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål (1.72 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål

Odds = 1.72
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Tottenham Hotspur vs Brentford Match Outcome
Match Starts 31/01 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Liverpool kommer till matchen med en väldigt fin form. Salah är dock inte tillgänglig på grund av landslagsspel, och dessutom har han ådragit sig en skada som kommer hålla honom borta i några veckor framöver.
 • Även Chelsea har en fin form och har vunnit många matcher på senare tid. Dock återstår en del skador bland spelarna, precis som det varit under större delen av säsongen.
 • Hemmalaget är stora favoriter att vinna enligt spelbolagen.

Liverpool – Chelsea stream

Onsdagens absoluta höjdpunkt utgörs av mötet mellan Liverpool och Chelsea. Vi ser till att du inte missar denna spännande drabbning genom att förse dig med all relevant information för att komma igång med live streaming i Premier League online.

För att ta del av matchen behöver du först skapa ett konto hos streamingtjänsten Viaplay. Efter att du har registrerat dig krävs det att du aktiverar ett sportabonnemang för att låsa upp möjligheten till live streaming online. Därefter är du redo att ta del av högklassig fotboll från England och andra framstående ligor.

Viaplay är en plattform som vi starkt rekommenderar, med ett omfattande utbud av matcher och en imponerande upplevelse med hög bild- och ljudkvalitet. Dessutom erbjuder de svenska kommentatorer, vilket är en extra fördel.

Så varför vänta? Se till att skapa ditt konto och abonnemang redan idag och missa inte den kommande spänningen på planen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Liverpool – Chelsea

Liverpool – Chelsea speltips

Här presenterar vi våra mest genomtänkta speltips inför mötet mellan Liverpool och Chelsea, och vi kommer att kombinera våra val.

Vårt första val är över 2.5 mål i matchen. Vi anser att detta är passande mellan dessa två lag. Det beror dels på att Liverpool är känt för att göra många mål, särskilt på Anfield där laget har en imponerande statistik med 26 gjorda mål och åtta insläppta på tio matcher. Det innebär att Liverpools hemmamatcher har ett genomsnitt på otroliga 3.4 mål per match, med både gjorda och insläppta mål.

Det andra valet är att båda lagen gör mål. Med tanke på hur offensivt Liverpool spelar och att man har ett stort bollinnehav, tror vi att Chelsea kommer att få sina chanser och framförallt kontringsmöjligheter, och vi har sett att Chelsea oftast lyckas göra mål, även mot de bästa lagen, även om det inte alltid resulterar i poäng. Men i målprotokollet hamnar man ändå oftast.

Utöver detta måste vi ändå framhålla Chelseas form, som har förbättrats betydligt på senare tid. Även om det inte är helt felfritt, ser det definitivt ljusare ut från deras sida efter en svag inledning.

Sammanfattningsvis blir vårt spel över 2.5 mål och båda lagen gör mål, och vi placerar detta kombinationsspel hos spelbolaget Unibet.

Mer odds & betting inför matchen

Fler speltips & odds till matchen mellan Liverpool och Chelsea. Samtliga odds har vi hämtat från spelbolaget Unibet. Se till att skaffa ett konto hos Unibet redan idag och nyttja deras fantastiska bonus upp i form av ett gratisspel upp till 100 kr.

Speltips Odds
Liverpool vinner 1.62
Över 3.5 mål 2.18
Rätt resultat: 3-1 10.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar