Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 aug, 2021

Leyton Orient – QPR, 11/8: Speltips & stream

Leyton Orient – QPR, 11/8: Speltips & stream

 

Det blir inte lätt för Leyton Orient att ta sig förbi QPR i den första omgången av den engelska ligacupen.

Det skiljer två ligor mellan motståndarna, där Leyton Orient lirar i League Two (4:e divisionen) medan QPR håller till i Championship (2:a divisionen).

Båda lagen väntas rotera lite i sina startelvor. Oavsett vilket lag QPR ställer upp med så är de ändå minst två klasser större än Leyton Orient.

 

Vad: Leyton Orient – QPR, EFL Cup
Avspark: Den 2021-08-11, kl. 20:45
Vart: Matchroom Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: QPR (Odds: 2.00 hos Bet365)

Se Leyton Orient – QPR stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många cupmatcher från England. Det innebär att du kan se matchen mellan Leyton Orient och QPR på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Leyton Orient – QPR live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama massvis av matcher från engelska ligacupen

 

Speltips & odds

 

För två säsongen sedan flyttades Leyton Orient upp till League Two. De hade en tuff första säsong i fjärdedivisionen där de kom på en 17:e plats i tabellen. Förra säsongen gick det bättre, då laget hamnade på en 11:e plats.

Var de hamnar denna säsong är ovist, men lagets ambition är att hamna på den övre halvan av tabellen och förhoppningsvis högre upp än så.

Ligaspelet är av högsta prio och då kan cupmatchen mot QPR prioriteras bort en aning.

I premiären blev det en bra start mot Salford City, där Omar Beckles gav Leyton Orient ledningen efter en halvtimmes spel. Den varade bara i några minuter då Matthew Willock kvitterade. Resultatet 1-1 stod sig till fulltid, där Salford City skapade mest i matchen.

Leyton Orient har gått ut med att de kommer lufta truppen för att ha pigga och fräscha spelare till ligamötet mot Exeter, som äger rum om mindre än 3 dagar efter QPR-mötet.

Även QPR har stora förhoppningar denna säsong, om att komma betydligt högre upp i tabellen än förra säsongen. De har tagit ett större kliv tillbaka mot Premier League genom att avsluta förra säsongen på en 9:e plats.

Efter att ha gjort en imponerande försäsong, med segrar över Portsmouth, Manchester United, Cambridge United och ett 3-3 resultat mot Leicester, blev det en tuff ligapremiär. Redan efter 11 minuter hamnade QPR under då Jed Wallace hade nätat för Millwall. QPR kom tillbaka in i matchen snabbt och kvitterade genom Robert Dickie efter en halvtimmes spel.

Längre än så kom inte QPR i premiären, trots att de hade mest bollinnehav och flest skott mot mål.

Managern Mark Warburton kan mycket väl också lufta truppen i cupen, då ett bortamöte mot Hull City i Championship ska spelas på lördag.

Fast oavsett vilka spelare som kommer till start så är de flera nummer större än Leyton Orient spelarna.

Det är en enorm klasskillnad mellan lagen. Ändå erbjuder spelbolagen dubbla degen på att QPR går segrandes ur duellen.

Därför landar spelet på att QPR vinner cupmötet efter ordinarie tid.

 

 

  • Vårt speltips: QPR vinner matchen
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Leyton Orients möjlig startuppställning:

Vigouroux; James, Beckles, Happe, Wood; Clay, Young, Kyprianou; Kemp, Drinan, Smith.

 

QPRs möjlig startuppställning:

Archer; Kakay, Dickie, Dunne; Odubajo, Dozzell, Bettache, McCallum; Willock; Dykes, Adomah.

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1449 Articles