Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 13 okt, 2021

Leksand – Brynäs, 14/10: Speltips & stream

Leksand – Malmö, 11/9: Speltips & stream

 

Formkurvorna pekar åt helt olika håll när Leksands IF tar emot Brynäs IF i SHL.

Under de 4 senaste omgångarna har Leksand briljerat och varit obesegrade medan Brynäs har förlorat samtliga dueller.

Leksand är numret större än gästerna och ska ha en stor chans att vinna redan efter ordinarie tid, till nästan dubbla degen i odds.

 

Vad: Leksand – Brynäs, SHL
Avspark: Den 2021-10-14, kl. 19:00
Vart: Tegera Arena
TV-kanal: Cmore
Speltips: Leksand (Odds: 1.90 hos Bet365)

 

Det är inne hos Bet365 Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför SHL matchen. Det är alltid bra att läsa på lite innan du väljer en ny bettingsida att spela hos.

Leksand – Brynäs stream

 

Det är inne hos Cmore som du kan streama Leksand och Brynäs från SHL. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se ishockey via live stream från Leksand – Brynäs så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Leksand – Brynäs live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Leksand – Brynäs stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se SHL.

 

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Leksand – Brynäs

 

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

 

Speltips & odds

 

Leksand gjorde en fantastisk avslutning förra säsongen. De tog 9 raka segrar, där en av dem vanns på övertid mot Djurgården. Hemmaformen var helt lysande med 5 raka segrar och ytterst få insläppta puckar.

Lika bra har de inte inlett denna SHL säsong. Fast efter 3 raka förluster efter ordinarie tid, samt ytterligare en förlust på straffar har Leksand spelat som ett helt annat lag.

De har 4 segrar bakom sig, varav en har kommit i förlängningen mot Färjestad samt de övriga efter fulltid mot Djurgården, Oskarshamn och senast Timrå.

Denna vändning, när det kommer till formen, har lett till att laget har klättrat upp på en 4:e plats i tabellen.

Bäst på isen har Max Veronneau varit med sina 6 fullträffar. Han blev tremålsskytt i 8-3 segern mot Timrå, där Matt Caito gjorde 4 assister och Carter Camper 3 assister. Även anfallaren Patrik Zackrisson har visat prov på god form med 3 mål.

Under de 5 senaste matcherna har Leksand nätat 21 mål totalt. Anledningen är att Leksand bara öser in skott mot målet, något som har visat sig vara ett framgångsrikt recept.

Gästerna Brynäs har inte haft samma lycka. De är i stort behov av att hitta tillbaka till vinnarstigen. Efter att ha inlett serien med nästan bara segrar har de tappat formen helt.

Brynäs, som är ett mer defensivt inriktat lag, har läckt in mål. Hela 19 mål har släppts in under de 4 senaste matcher, redan efter ordinarie tid. Defensiven har varit iskall och visat sig vara en av den sämsta i ligan.

I och med dessa förluster har de halkat ner till en 9:e plats i tabellen och väntas ligga på den nedre halvan av tabellen under denna säsong.

Det positiva är att Brynäs ändå spelar helt okej i offensiven, där de lyckas få mycket avslut på mål. Fast det räcker ändå inte till när de ställs mot ett formstarkt gäng som Leksand i dagsläget.

Det ligger ett stort värde i att spela på den raka ettan på Leksand till nästan dubbla degen i odds. Det är på tok för högt.

Därför landar spelet på att Leksand vinner SHL matchen mot Brynäs, efter ordinarie tid.

 

 

  • Vårt speltips: Leksand vinner matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1451 Articles