Leeds - Man United, 25/4: Speltips & livestream

Resultat
Odds
Leeds
Oavgjort
Man United
Odds hämtat på bet365: 20/4 19:30

Leeds – Man United möter varandra i Premier League under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Leeds – Man United stream.

I Premier League ska “the Roses Derby” mellan Leeds – Man United spelas under söndagen och vi ger dig ett speltips till mötet, och visar även hur du kan streama matchen. Båda lagen kommer till matchen med en fin form, men Man United har övertaget historiskt sett. Vi tror därför på bortavinst under söndagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Leeds – Man United, och se även bet365 bonus för mer spännande fotbollsupplevelse.

Streama fotboll i Premier League

Se fotboll hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Leeds – Man United
Matchstart Kl. 15:00, den 25/4
Vart: Elland Road, Leeds
Live stream: > Se matcher i Premier League live
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Över 2.5 och ja (1.90 hos Bet365)

Streama Leeds – Man United

Det är lätt att streama Leeds – Man United i Premier League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Viaplay.

Det går att ha igång din live stream fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Välj Viaplay Total
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Leeds – Man United + TV, Serier, Film och Sport online

Speltips inför matchen

Under söndagen ska det spännande mötet i “the Roses Derby” spelas mellan Leeds – Man United i Premier League. I modern tid har lagen mötts tre gånger – och Man United har vunnit alla. Det har dessutom blivit mer än 2.5 mål i samtliga (0-3, 4-0, 6-2).

Leeds under tränare Marcelo Bielsa är fartfyllda och är inte rädda att gå framåt i planen. Detta visade sig inte minst i deras senaste match där de överraskande bortavann med 1-2 mot Manchester City, den odiskutabla ligaledaren. Det var mittfältsmaskinen Stuart Dallas som visade form och gjorde två mål i matchen. Leeds har gjort exakt två mål i deras tre senaste matcher i Premier League och går inte ofta ifrån en match utan att göra mål, vilket vi tror inte kommer att bli fallet även under söndagen.

Det tiondeplacerade hemmalaget kommer att med näbbar och klor försöka befästa sin position och även ta steg uppåt i tabellen. En farhåga Leeds har är att lika mycket som de gör mål, släpper de in många bakåt. Leeds har med 31 matcher i Premier League gjort 49 mål framåt och lika många (49) bakåt (!). Artondeplacerande Fulham har jämförelsevis släppta in 43 mål hitintills, alltså sex mål färre än Leeds.

I Man United senaste match vann de övertygande mot Burnley med 3-1 i Premier League efter två mål av 20-åringen Mason Greenwood och ett av uruguayanen Edinson Cavani på tilläggstid. Just nu ser Manchesterlaget oerhört vassa ut i målskyttet och har flera på anfallet som kan göra målen, vilket de visade även 2-0-vinsten mot Granada i Europa League i matchen därinnan.

Precis som Leeds är Man United flitiga att göra mål i sina matcher. Man United har gjort mål under sina fem senaste matcher, och har inte gått ifrån en match utan att göra minst ett mål på deras tio senaste matcher.

Vårt speltips

Båda lagen är i en god form och kommer till detta mötet med vinster i deras respektive bagage. Leeds gör många mål framåt, samtidigt som de släpper in mycket bakåt. Man United är dessutom i en oerhört bra form för närvarande och de har många målskyttar.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål, till det fina oddset på 1.90 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2.5 och ja (Totalt antal mål/Båda lagen gör mål)

Fler speltips

Rayo Vallecano – Barcelona, 27/10: Speltips & stream
Rayo Vallecano - Barcelona, 27/10: Speltips & stream
Det är skrälläge för nykomlingen Rayo Vallecano när de gästas av Barcelona. Vårt speltips landar på att Rayo Vallecano inte blir lottlösa, utan plockar poäng.
25 oktober, 2021 | Katten Jansson
Juventus – Sassuolo, 27/10: Speltips & stream
Juventus - Sassuolo, 27/10: Speltips & stream
Dejan Kulusevskis Juventus tar emot Sassuolo i Serie A. Det blir tuffare än väntat. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips, till ett bra odds.
25 oktober, 2021 | Katten Jansson
West Ham – Manchester City, 27/10: Speltips & stream
West Ham - Manchester City, 27/10: Speltips & stream
Oavsett vilken startelvan Manchester City kommer med är de favoriter mot West Ham i ligacupen. Vårt speltips landar på en specialare med ett högt odds.
25 oktober, 2021 | Katten Jansson