Leeds - Man United, 25/4: Speltips & livestream

Leeds – Man United möter varandra i Premier League under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Leeds – Man United stream.

I Premier League ska “the Roses Derby” mellan Leeds – Man United spelas under söndagen och vi ger dig ett speltips till mötet, och visar även hur du kan streama matchen. Båda lagen kommer till matchen med en fin form, men Man United har övertaget historiskt sett. Vi tror därför på bortavinst under söndagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Leeds – Man United, och se även bet365 bonus för mer spännande fotbollsupplevelse.

Streama fotboll i Premier League

Se fotboll hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Leeds – Man United
Matchstart Kl. 15:00, den 25/4
Vart: Elland Road, Leeds
Live stream: > Se matcher i Premier League live
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Över 2.5 och ja (1.90 hos Bet365)

Streama Leeds – Man United

Det är lätt att streama Leeds – Man United i Premier League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Viaplay.

Det går att ha igång din live stream fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Välj Viaplay Total
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Leeds – Man United + TV, Serier, Film och Sport online

 

Speltips inför matchen

Under söndagen ska det spännande mötet i “the Roses Derby” spelas mellan Leeds – Man United i Premier League. I modern tid har lagen mötts tre gånger – och Man United har vunnit alla. Det har dessutom blivit mer än 2.5 mål i samtliga (0-3, 4-0, 6-2).

Leeds under tränare Marcelo Bielsa är fartfyllda och är inte rädda att gå framåt i planen. Detta visade sig inte minst i deras senaste match där de överraskande bortavann med 1-2 mot Manchester City, den odiskutabla ligaledaren. Det var mittfältsmaskinen Stuart Dallas som visade form och gjorde två mål i matchen. Leeds har gjort exakt två mål i deras tre senaste matcher i Premier League och går inte ofta ifrån en match utan att göra mål, vilket vi tror inte kommer att bli fallet även under söndagen.

Det tiondeplacerade hemmalaget kommer att med näbbar och klor försöka befästa sin position och även ta steg uppåt i tabellen. En farhåga Leeds har är att lika mycket som de gör mål, släpper de in många bakåt. Leeds har med 31 matcher i Premier League gjort 49 mål framåt och lika många (49) bakåt (!). Artondeplacerande Fulham har jämförelsevis släppta in 43 mål hitintills, alltså sex mål färre än Leeds.

I Man United senaste match vann de övertygande mot Burnley med 3-1 i Premier League efter två mål av 20-åringen Mason Greenwood och ett av uruguayanen Edinson Cavani på tilläggstid. Just nu ser Manchesterlaget oerhört vassa ut i målskyttet och har flera på anfallet som kan göra målen, vilket de visade även 2-0-vinsten mot Granada i Europa League i matchen därinnan.

Precis som Leeds är Man United flitiga att göra mål i sina matcher. Man United har gjort mål under sina fem senaste matcher, och har inte gått ifrån en match utan att göra minst ett mål på deras tio senaste matcher.

Vårt speltips

Båda lagen är i en god form och kommer till detta mötet med vinster i deras respektive bagage. Leeds gör många mål framåt, samtidigt som de släpper in mycket bakåt. Man United är dessutom i en oerhört bra form för närvarande och de har många målskyttar.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål, till det fina oddset på 1.90 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2.5 och ja (Totalt antal mål/Båda lagen gör mål)

 

Nyheter

Real Madrid – Valencia, 2/2: Speltips & stream
Real Madrid - Valencia, 2/2: Speltips & stream
La Liga mästarna Real Madrid har en lätt uppgift när de gästas av Valencia i ligaspelet. Odds på en storseger lockar och får vårt speltips i matchen.
1 februari, 2023 | Katten Jansson
Juventus – Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus - Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus och Lazio möts i kvartsfinal av Coppa Italia på torsdag kväll. Här ger vi er allt inför matchen! …
1 februari, 2023 | Emil Sandberg
Mainz – Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Mainz - Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Bundesliga mästarna Bayern München har en tuff uppgift när de gästar Mainz i DFB-Pokal. Ta del av hur du streamar matchen, samt vårt speltips, till bra odds.
31 januari, 2023 | Katten Jansson