Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 dec, 2021

Lazio – Udinese, 2/12: Stream, speltips & odds

Lazio Udinese speltips stream

Intressant match att vänta i Serie A under torsdagen, då Lazio tar emot Udinese. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Lazio – Udinese live stream.

På torsdag kväll 2/12 tar Lazio emot Udinese, i en spännande match i Serie A. Lazio siktar på att ta en Europaplats, men ligger strax bakom dessa placeringar. Udinese är som vanligt ett lag för mitten av tabellen, och ligger just nu på 14:e plats.

Ta del av våra tankar inför matchen, med såväl ett speltips som information om hur ni hittar en Lazio – Udinese stream.

Streama Lazio – Udinese hos Bet365

Se Serie A live hos Bet365!

Vad: Lazio – Udinese
Matchstart Kl. 20:45, den 2/12
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Napoli vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio har förlorat sina två senaste matcher, men det var mot Juventus och Napoli.
  • Udinese har bara vunnit en av sina elva senaste matcher.
  • Senast lagen möttes vann Lazio med 1-0 efter mål av Adam Marusic.

Streama Lazio – Udinese live

Det är inte alls svårt att live streama Lazio – Udinese online på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja streama alla matcher från Serie A, direkt från valfri enhet.

Du kan alltså ha igång din Lazio – Udinese live stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast går det bra att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen. Oavsett hur du väljer att streama Lazio – Udinese kan vi garantera dig att du får se matchen med hög kvalitet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Lazio – Udinese live!

Speltips & odds: Lazio – Udinese

Lazio har ofta stått i skuggan av stadens andra klubb, Roma, då man i regel varit ett sämre fotbollslag än sin rival. Även denna säsong ligger man bakom kombattanterna från andra sidan stan. Medan Roma ligger 5:a återfinns Lazio på 8:e plats. Med tanke på att de är storstadsklubbar borde båda två egentligen kanske ligga bättre till, men verkligheten är som den är.

Till den här säsongen har Lazio ersatt framgångsrike Simone Inzaghi med än mer meriterade Maurizio Sarri, vilket än så länge inte har påverkat laget positivt. I den senaste matchen förlorade Lazio mot Sarris tidigare klubb Napoli med hela 0-4, och i matchen dessförinnan mot Sarris tidigare klubb Juventus. Det är lätt för den rökande 62-åringen att konstatera att det var bättre förr.

På torsdag kväll ställs Lazio emot Udinese, och då är det hög tid att bryta den dystra sviten. Udinese ligger på nedre halvan, och har svårt att vinna för tillfället. Efter en fin start med poäng mot Juventus följt av två segrar trodde man kanske på en trevligare säsong för de vitsvartrandiga, men av lagets elva senaste matcher har man bara vunnit en.

Till den här matchen saknar Udinese Roberto Pereyra, vilket är ett stort avbräck. Lazio å sin sida saknar Luiz Felipe.

Vi håller Lazio som ett klart starkare lag än Udinese, och här har man dessutom hemmaplansfördel. Vi räknar med att Sarris mannar studsar tillbaka från de två senaste förlusterna, och vinner denna match. Den raka 1:an spelas till 1,66 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Lazio vinner
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, som ni hittar här.

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar