Landskrona BoIS - Östers IF (4/4): Stream, speltips & odds

Landskrona Öster speltips stream


Landskrona BoIS och Östers IF ställs emot varandra i premiäromgången av Superettan. Här kan ni läsa allt inför matchen. Ta del av speltips och hitta er Landskrona – Öster live stream.

Superettan drog igång under helgen, och i inledningen av den nya veckan ska den första omgången rundas av. En av matcherna som återstår spelas mellan Landskrona och Öster, och vi tar tempen på lagen inför denna premiärmatch.

Landskrona var nära att gå upp ifjol, men föll ihop totalt under hösten. Öster är ett av lagen som verkligen är topptippade inför denna säsong. Vi har alltså ett intressant möte att se fram emot, och här kan ni ta del av speltips samt hitta information om hur ni finner en Landskrona – Öster stream!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Landskrona BoIS – Östers IF
Matchstart Kl. 19:00, den 4/4
Vad: Superettan, omgång 1
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Öster vinner (2,80 hos Bet365)

Inför

  • Landskrona tog bara en poäng i gruppspelet av Svenska Cupen, och kommer hit med svag form.
  • Öster tog två poäng i cupgruppspelet, och har förstärkt laget intressant inför säsongen.
  • Senast Öster var på besök vann man med 4-1.

Statistik & startelvor

Streama Landskrona – Öster live

Det är inte på något sätt svårt att live streama Landskrona BoIS – Östers IF. För att se matchen direktsänt online behöver du bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är ordnat kan du se alla Superettan live streams direkt.

Det går bra att ha igång din Landskrona – Östers IF live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV istället. Matchen visas dessutom på Discovery+ Extra 3.

Oavsett var och hur du väljer att titta på er Landskrona BoIS – Öster stream hoppas vi att du ska få en trevlig stund framför sändningen, som håller hög nivå såväl vad gäller bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Landskrona BoIS – Östers IF live!

Speltips & odds: Landskrona – Öster

Landskrona BoIS stod ifjol länge för en jättesäsong, då man under lång tid innehade en av direktplatserna upp till Allsvenskan. Men under hösten gick man ner något enormt i prestation, och släppte lag efter lag förbi sig. När säsongen summerades hade man fallit ner till en åttondeplats, om än bara fyra poäng från den tredjeplats som genererar kval.

Den svaga hösten till trots, går det knappast att klaga på Landskronas fjolårssäsong. Man gick nämligen in i 2021 års säsong som nykomlingar från Division 1, och med det i åtanke är allt annat än nedflyttning en lyckad säsong.

Öster slutade precis som Landskrona på 44 poäng ifjol, och lär ha siktet inställt på att återigen utmana om uppflyttning. Till den här säsongen har man förstärkt laget på ett väldigt bra sätt, med spelare med stor allsvensk rutin i form av Dzenis Kozica och Vladimir Rodic. Öster hoppas att dessa lirare ska kunna ta den forna storklubben tillbaka till Allsvenskan.

Vi har en större tilltro till Östers trupp, och dessutom oroar vi oss över att Landskrona efter sin enorma dipp i höstas fortsätter på en negativ spiral även denna säsong. Man är kanske inte så bra som man var under förra våren. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,80 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Öster vinner
  • Odds: 2,80
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att ta er en titt på lite oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting inför matchen

Vårt tips faller på Öster i denna match. Men titta gärna in andra intressanta spel på matchen. Här finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,61
Båda lag gör mål – ja 1,95
BoIS vinner 2,60

Relaterat

Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Det svenska spelbolaget Casumo firar 10 år. De kommer att fira med nya bousar för nya spelare! …
3 oktober, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Inter – Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Streama Inter - Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Champions League fotboll. Ett intressant möte äger rum när Inter gästas av Barcelona. En jämn kamp. Vi går igenom hur du streamar matcher online samt på en TV.
2 oktober, 2022 | Katten Jansson
Streama Man City – Man United: Se live stream & TV (2/10)
Streama Man City - Man United: Se live stream & TV (2/10)
Manchesterderbyt mellan Man City och Man United i Premier League. Se här hur du streamar kampen online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
30 september, 2022 | Katten Jansson

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.