Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 jul, 2023

Landskrona BoIS – Jönköpings Södra (7/7): Stream, speltips & odds

J-Södra Landskrona speltips stream

Vad: Landskrona BoIS – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 7/7, kl. 19:00
Vart: Landskrona IP
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Landskrona vinner (2.00 hos Expekt)

Landskrona BoIS och Jönköpings Södra drabbar samman i Superettan på fredag kväll. Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, i form av ett speltips och information om hur ni bär er åt för att streama mötet live.

Landskrona BoIS har haft några säsonger nu där man slutat strax bakom topp tre, och varit nära på uppflyttning. Årets säsong har möjlighet att bli någonting liknande. Just nu ligger BoIS på sjätte plats, med sex pinnar upp till kvalplatsen.

Ett annat av lagen som hoppas på att nå minst en kvalplats är Jönköpings Södra, som ju var uppe i Allsvenskan bara för några år sedan. På fredag kväll möts just Landskrona och Jönköping, och vi ger er här allt inför denna sammandrabbning.

Landskrona vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Landskrona ligger på sjätte plats i tabellen, och J-Södra på fjärde plats.
 • Landskrona har vunnit två av de tre senaste matcherna lagen emellan.
 • Detta är den första Superettanmatchen på över tre veckor.

Streama Landskrona – Jönköpings Södra

Det är rätt enkelt att hitta en Landskrona BoIS – Jönköpings Södra stream att se direktsänt på internet. För att se matchen live på internet krävs bara att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. Så fort ni fått det gjort kan ni börja streama Superettan live.

Det går utmärkt att streama Landskrona – Jönköpings Södra från vilken enhet ni vill. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Är det så att ni har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg kan ni dessutom välja att koppla över er direktsändning av fotbollsmatchen till TV-skärmen, och på så sätt få se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda meder Landskrona – Jönköping live stream. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av toppklass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Landskrona – Jönköping

Speltips & odds: Landskrona – Jönköping

Landskrona har stått för några bra säsonger på rad nu, men man har aldrig lyckats hålla en hög nivå säsongen igenom. Man har fallit på målsnöret och precis missat att gå upp till Allsvenskan, men hoppas nu på att det ska vara dags i år.

Jönköping gör en bra säsong så här långt. Laget var som bekant i Allsvenskan för några år sedan, och även om man inte lyckats studsa tillbaka på ett bra sätt befinner man sig faktiskt på fjärde plats i årets superetta, just nu. Jimmy Thelin, som slog igenom med sin tränarkarriär hos J-Södra och som nu går bra i Elfsborg, är inte kvar. Men den för i år nye tränaren, spanjoren Andrés García, gör det onekligen bra han också.

Jönköping har varit väldigt svårbesegrade, och har bara förlorat två matcher på hela säsongen. I laget finns bland annat tidigare Malmötalangen Samuel Adrian och den målfarlige anfallaren Pashang Abdulla.

Vi tror på Landskrona i den här matchen. Laget har visat upp ett starkt hemmaspel denna säsong, där man har den imponerande resultatraden 4-1-1. När man möter Jönköping denna afton, tror vi att man förlänger sin goda svit. Den raka 1:an spelas, till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Landskrona vinner
 • Odds: 2.00
 • Bettingsida: Expekt

Dessa oddsen på Landskrona – Jönköping är tagna från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och de har många bra odds. Titta även in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här finner ni flera odds på BoIS – J-Södra.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.82
Över 2,5 mål 1.68
Under 2,5 mål 2.20

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar