Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 nov, 2021

Kazakstan – Sverige, 27/11: Speltips & stream

Kanada – Sverige, 25/11: Speltips & stream

Davis Cup äventyret fortsätter för Sverige där Kazakstan står på andra sidan nätat.

Sverige lyckades besegra Kanada i premiären med 3-0 i matcher och har fått den bästa möjliga starten i turneringen.

Sverigeettan Mikael Ymer (i bild), tillsammans med brorsan Elias Ymer, vann sina singelmatcher.

Dubbelmatchen vanns av André Göransson och Robert Lindstedt.

Eftersom svenskarna visade prov på lysande form är det svårt att se dem som stora underdogs mot Kazakstan.

Vad: Kazakstan – Sverige, Davis Cup
Avspark: Den 2021-11-27, kl. 10:00
Vart: Madrid, Spanien
Kanal: Kanal 9
Speltips: Sverige (Odds: 2.90 hos Betsson)

Kazakstan – Sverige stream

Du kan streama mötet mellan Kazakstan och Sverige från Davis Cup genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Davis Cup i tennis. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Kazakstan – Sverige stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se tennismatcherna mellan Kazakstan – Sverige via live stream

Vi har skapat en guide, där du kan läsa mer om Sveriges matcher.

Speltips & odds

Det blev en drömstart för Sverige i Madrid i Davis Cup.

Näst ut väntar Kazakstan, som har stått över den första omgången då gruppen består av 3 länder, med Sverige och Kanada.

Kazakstan har spelare som är något högre rankade än svenskarna. Alexander Bublik är rankad 36:a på ATP-touren. Han har haft en bra säsong.

Däremot är Mikhail Kukushkin, 33 år ung, rankad på plats 183 på ATP-touren och har haft en mindre lyckad år, med 3 segrar och 12 förluster.

Tredje valen är Dmitry Popko, också rankad utanför topp 100, på plats 178.

Aleksandr Nedovyesov och Andrey Golubev spelar dubbel och ska inte på något sätt ses som ett bättre par än André Göransson och Robert Lindstedt.

Robert Lindstedt och André Göransson vann mötet mot Vasek Pospisil och Brayden Schnur i den avslutande dubbelmatchen mot Kanada.

Innan dess hade Elias Ymer stått för en imponerande vändning i 1:a set mot Steven Diez. Elias var i ett 1-4 underläge, men tog 5 raka game till en setvinst med 6-4. Andra setet vann han med 6-2.

Brorsan Mikael Ymer (i bild) slog Kanadas etta Vasek Pospisil genom ett tungt servande och en bra rörlighet på banan. Detta ledde fram till 6-4, 6-4 och en komfortabel viktoria.

Den svenska Davis Cup kaptenen Robin Söderling kommenterade följande efteråt:

”Det kan inte bli så mycket bättre än så här, alla gjorde det riktigt bra och jag hade inte kunnat önska mig en bättre start. Både jag och spelarna är nöjda så här långt. Alla matcher är tuffa och det är svårt att titta på rankingen och säga hur det går. Jag har haft målsättningen att vi ska ta oss vidare från gruppen. Med den här starten ser det jättebra ut. Antagligen måste vi slå Kazakstan för att ta oss vidare, men jag ser oss som favoriter och jag tror verkligen på vinst även på lördag.”

Spelbolag är oeniga med Robin Söderling, som har Kazakstan som givna favoriter till att segra. Fast Robin Söderling har rätt. Chansen är minst 50% för att Sverige ska gå segrandes ur duellen. Kazakstan har Alexander Bublik men är i övrigt bleka. Så dubbelmatchen kan mycket väl bli helt avgörande.

Sverige ska därmed inte ses som en kraftig underdog, som oddsen hos spelbolagen visar. Speciellt inte när de svenska spelarna är uppvärmda och har en varsin match i benen.

Allt över dubbla degen i odds är av värde.

Därför landar spelet på att Sverige slår Kazakstan i det andra och sista gruppspelsmötet.

Vid eventuellt avancemang från gruppen spelar Sverige kvartsfinal antingen den 1:a eller 2:a december.

  • Vårt speltips: Sverige vinner mötet
  • Odds: 2.90
  • Bettingsida: Betsson

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar