Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 sep, 2023

Kazakstan – Finland (7/9): Stream, speltips & odds

kazakstan finland speltips stream

Vad: Kazakstan – Finland, EM-kval
Avspark: Den 7/9, kl. 16:00
Vart: Astana Arena
Stream: > Viaplay
Speltips: Finland vinner (2.15 hos Expekt)

Kazakstan och Finland möts i EM-kvalet, i vad som faktiskt – tro det eller ej – är en tidig final i gruppen. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama mötet live.

Fyra omgångar in i EM-kvalet är det faktiskt Finland som toppar Grupp H, tillsammans med Kazakstan. Båda nationerna har spelat in 9 poäng, och håller därmed tredje- och fjärdeplacerade Danmark respektive Slovenien bakom sig, där de står på 7 pinnar.

Det är alltså en tidig gruppfinal som väntar på Astana Arena. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama Kazakstan – Finland live.

Finland vinner (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Finland toppar Grupp H fyra omgångar in i EM-kvalet. Kazakstan ligger på andra plats.
 • För Finlands del väntar match hemma mot Danmark på söndag. Kazakstan hemmaspelar mot Nordirland på söndag.
 • De här lagen var i samma grupp även i kvalet till VM 2022. Då vann Finland båda matcherna.

Streama Kazakstan – Finland

Det är inte särskilt svårt att finna en Kazakstan – Finland live stream att se direktsänt på internet, och allt som krävs för att ni ska kunna titta på matchen online är att ni skapar ett konto hos Viaplay och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från EM-kvalet live.

Det är upp till dig som tittare om du ska ha i gång din Kazakstan – Finland stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att ha i gång sändningen från valfri enhet. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att du som bestämmer dig för att live streama Kazakstan – Finland kommer att bli mer än nöjd med ditt beslut. Bilden, ljudet och kommentatorerna är allt av hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Kazakstan – Finland

Kazakstan – Finland speltips

Det var inte många som hade väntat sig att vi fyra omgångar in i EM-kvalet skulle finna Finland och Kazakstan på de två direktplatserna till EM i Tyskland – men så ser det ut. Gruppfavoriten Danmark har inte alls levt upp till förväntningarna, då man dels förlorat mot just Kazakstan, dels tappat poäng mot Slovenien. Dessutom var man nära att tappa poäng hemma mot Finland i den första omgången.

Finland förlorade den där premiärmatchen mot Danmark, men därefter har man gått rent, och slagit såväl Nordirland som Slovenien och San Marino. Kazakstan förlorade också sin premiärmatch, mot Slovenien, men har därefter även dem tagit tre segrar.

Om vi ska jämföra Kazakstan och Finland med varandra landar vi i att Finland är det bättre laget. Det är till en början bara att slå ett öga på världsrankingen, där Finland ligger på 55:e plats medan Kazakstan är rankat 104. Finland har dessutom ett mer profilerat landslag, med spelare som Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki och Lukas Hradecky. Kazakstan har inga spelare i den klassen.

Vi tycker att oddset på den raka 2:an, 2.15 gånger pengarna hos Expekt, är dugligt. Det blir vårt spel i denna match.

 • Vårt speltips: Finland vinner
 • Odds: 2.15
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Kazakstan – Finland har vi hämtat från Expekt Sverige. Den bettingsajten har funnits sedan 1999, och där finner ni många fina odds. Titta för all del också in välkomstbonusar på odds till spelen.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här finner ni fler spelförslag till Kazakstan – Finland.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål i matchen 2.38
1X 1.65
Under 2,5 mål i matchen 1.55

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar