Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 maj, 2022

Kalmar – Hammarby (8/5): Stream, speltips & odds

Kalmar Hammarby speltips stream

Kalmar FF och Hammarby möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Ta del av våra tankar kring matchen, med ett speltips och information om hur ni gör för att streama Kalmar – Hammarby.

Två matcher i Allsvenskan kommer att spelas söndagen den 8 maj, och en av dessa går av stapeln i småländska Kalmar. Där tar Kalmar FF emot Hammarby IF, och avsparkstiden är satt till 17:30.

Här finner ni vårt speltips till matchen på Guldfågeln Arena. Läs även om hur ni gör för att hitta en Kalmar FF – Hammarby live stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Kalmar FF – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 8/5
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (2,05 hos Bet365)

Inför matchen

  • Matchen mot Kalmar på Guldfågeln Arena ifjol var den sista allsvenska matchen Stefan Billborn gjorde innan han fick sparken. ”Bajen” förlorade då med 2-1 och såg riktigt svaga ut.
  • Hammarby – Kalmar spelades i den sista omgången 2021. Då vann Hammarby med 5-3 efter att Astrit Semani blivit fyramålsskytt.
  • Av de 15 senaste matcherna lagen emellan har hela 10 slutat oavgjort. Hammarby har vunnit 3 och Kalmar 2.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ms9mtuyj4wWfsqXPat20MmizZoaCfgHPfsiQEtAX’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kalmar – Hammarby

Det är enkelt att live streama Kalmar FF – Hammarby IF. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni ta del av Allsvenskan live streams, och se alla matcher från serien.

Det går bra att ha igång er fotboll live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er Kalmar – Hammarby stream till TV-skärmen, och se matchen där.

Sändningarna hos Discovery håller hög nivå, och det gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Vi hoppas att ni får en trevlig stund framför er Kalmar – Hammarby live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Hammarby live

Speltips & odds: Kalmar – Hammarby

Det var matchen i Kalmar förra året som var slutpunkten för Stefan Billborns tid som Hammarbytränare. Visserligen hann han med att vinna en cupfinal efter KFF-matchen, men matchen mot Kalmar var hans sista allsvenska match med ”Bajen”. Hammarby stod då för en mycket slät figur, fick inte spelet att fungera och förlorade med 2-1.

Sedan dess har mycket hänt hos de grönvita. Milos Milojevic har kommit och gått, och nu är det istället katalanen Martí Cifuentes som styr spakarna på Årsta. Cifuentes har fått en utmärkt start på sin tid som Hammarbytränare, med 10 segrar och 1 oavgjord match efter 11 spelade. Spelet flyter dessutom på väldigt fint, och än mer imponerande är att man håller nollorna bakåt. Efter 0-0 mot Malmö har Hammarby nu fyra raka hållna nollor, och frågan är när det skedde senast.

Henrik Rydström tog över Kalmar inför förra säsongen, och fick ett spelarmaterial som dessförinnan bara klarade av att spela en enkel, cynisk fotboll att spela en bollhållande och effektiv fotboll. Man slutade på 5:e plats ifjol, och ligger nu på 9:e plats sex omgångar in i serien. Senast kommer man från en bortaseger mot IFK Göteborg.

Här tror vi att Hammarby vinner. Bajen har gått fram som en ångvält, och bara tappat poäng mot Malmö. Man har ett klart starkare spelarmaterial än Kalmar, och vi tror att man får med sig hela tre poäng till Stockholm. Vi spelar den raka 2:an till 2,05 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna titta in fler speltips på matcher från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Vi tippar att Hammarby vinner matchen. Men det finns många fler odds att kolla in, om ni vill.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 1,75
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar