Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jun, 2022

Kalmar FF – IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds

Kalmar Värnamo

Kalmar FF och IFK Värnamo ställs emot varandra i Allsvenskan på måndag kväll. Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till live stream.

Allsvenskan är tillbaka efter sommaruppehållet, och på måndag kväll tar Kalmar FF emot IFK Värnamo. Kalmar har inlett även den här säsongen på ett bra sätt, och ligger på sjätte plats i tabellen. Värnamo har samtidigt varit en pigg nykomling, som ligger på tolfte plats.

Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen på Guldfågeln Arena. Ta del av speltips och läs om hur ni gör för att streama Kalmar – Värnamo live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Kalmar FF – IFK Värnamo
Matchstart Kl. 19:00, den 27/6
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Kalmar vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Kalmar gör likt ifjol en stark säsong, och Henrik Rydström lär fortsätta dra till sig intresse från större klubbar.
  • Nykomlingen IFK Värnamo imponerar också, och har just nu fem poäng till godo till kvalplats trots en match mindre spelad.
  • Detta är ett småländskt derby, det första i Allsvenskan sedan Öster var uppe i början av 2000-talet.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’604yagz7AdawwsGp3ngKCluiMqlMhysN1CmfcW2b’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kalmar FF – IFK Värnamo

Det är inte alls svårt att live streama Kalmar FF – IFK Värnamo online. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Därefter låser ni upp Allsvenskan live streams till alla matcher.

Det går bra att ha igång er Kalmar – Värnamo stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga och pålästa, vilket höjer tittarupplevelsen än er.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Värnamo direkt

Speltips & odds: Kalmar – Värnamo

Kalmar FF stod för en mycket stark säsong 2021, då Henrik Rydström snabbt revolutionerade både lagets spel och resultat. Genom en bollhållande, framåtlutad fotboll lyckades han förflytta Kalmar från att vara en nedflyttningskandidat till att bli en outsider om Europaplatserna.

I år har Kalmar inlett säsongen starkt på nytt, och ligger på sjätte plats. I dagsläget har man fem poäng upp till fjärdeplatsen, som kan generera Europaspel, men också en-två matcher mindre spelade än lagen högre upp i tabellen.

Förutom att matchen mellan Kalmar och Värnamo likt alla andra matcher är viktig poängmässigt, så är detta även ett Smålandsderby. Lagen spelar vänskapsmatcher mot varandra då och då, och har gjort det fyra gånger under de senaste tio åren, men möttes faktiskt också i gruppspelet av Svenska Cupen 2016. Då vann Kalmar med 2-1, efter att Rasmus Elm punkterade matchen i 86:e minuten.

Vi tror att Kalmar på nytt lyckas besegra lillebror, inte minst med tanke på att laget har hemmaplan och en i grund och botten klart starkare trupp. Dessutom tycker vi att oddset på den raka 1:an, 1,80 gånger insatsen, är fullt godkänt. Det spelas hos Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Vår rekommendation är att ni kollar in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Kolla förslagsvis in fler odds på matchen. Nedan finner ni några spelalternativ.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,90
Över 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,65

Relaterat

europatipset 26 november
europatipset
Den europeiska ligafotbollen är tillbaka, och här finner ni vår Europatipskupong! Vi spelar ett 96-raderssystem.
24 november, 2023
stryktipset 25 november
stryktipset
Vi ger er allt inför Stryktipset lördagen den 25 november. Ta del av vår fullständiga analys till alla matcher, med spelförslag!
23 november, 2023
nyheter
Spela på betting inom vintersport. Vi kan tipsa om Nordicbet för att spela på de bästa oddsen under vinterns sporter!
21 november, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar