Kalmar FF - IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds

Kalmar Värnamo

Kalmar FF och IFK Värnamo ställs emot varandra i Allsvenskan på måndag kväll. Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till live stream.

Allsvenskan är tillbaka efter sommaruppehållet, och på måndag kväll tar Kalmar FF emot IFK Värnamo. Kalmar har inlett även den här säsongen på ett bra sätt, och ligger på sjätte plats i tabellen. Värnamo har samtidigt varit en pigg nykomling, som ligger på tolfte plats.

Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen på Guldfågeln Arena. Ta del av speltips och läs om hur ni gör för att streama Kalmar – Värnamo live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – IFK Värnamo
Matchstart Kl. 19:00, den 27/6
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Kalmar vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Kalmar gör likt ifjol en stark säsong, och Henrik Rydström lär fortsätta dra till sig intresse från större klubbar.
  • Nykomlingen IFK Värnamo imponerar också, och har just nu fem poäng till godo till kvalplats trots en match mindre spelad.
  • Detta är ett småländskt derby, det första i Allsvenskan sedan Öster var uppe i början av 2000-talet.

Statistik & startelvor

Streama Kalmar FF – IFK Värnamo

Det är inte alls svårt att live streama Kalmar FF – IFK Värnamo online. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Därefter låser ni upp Allsvenskan live streams till alla matcher.

Det går bra att ha igång er Kalmar – Värnamo stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga och pålästa, vilket höjer tittarupplevelsen än er.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Värnamo direkt

Speltips & odds: Kalmar – Värnamo

Kalmar FF stod för en mycket stark säsong 2021, då Henrik Rydström snabbt revolutionerade både lagets spel och resultat. Genom en bollhållande, framåtlutad fotboll lyckades han förflytta Kalmar från att vara en nedflyttningskandidat till att bli en outsider om Europaplatserna.

I år har Kalmar inlett säsongen starkt på nytt, och ligger på sjätte plats. I dagsläget har man fem poäng upp till fjärdeplatsen, som kan generera Europaspel, men också en-två matcher mindre spelade än lagen högre upp i tabellen.

Förutom att matchen mellan Kalmar och Värnamo likt alla andra matcher är viktig poängmässigt, så är detta även ett Smålandsderby. Lagen spelar vänskapsmatcher mot varandra då och då, och har gjort det fyra gånger under de senaste tio åren, men möttes faktiskt också i gruppspelet av Svenska Cupen 2016. Då vann Kalmar med 2-1, efter att Rasmus Elm punkterade matchen i 86:e minuten.

Vi tror att Kalmar på nytt lyckas besegra lillebror, inte minst med tanke på att laget har hemmaplan och en i grund och botten klart starkare trupp. Dessutom tycker vi att oddset på den raka 1:an, 1,80 gånger insatsen, är fullt godkänt. Det spelas hos Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Vår rekommendation är att ni kollar in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Kolla förslagsvis in fler odds på matchen. Nedan finner ni några spelalternativ.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,90
Över 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,65

Relaterat

Streama Sverige – England (26/7): Live stream & TV
Streama Sverige - England (26/7): Live stream & TV
Se hur ni kan live streama semifinalen från dam-EM, mellan England och Sverige. Mot final! …
25 juli, 2022 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien (22/7): Live stream & TV
Streama Sverige - Belgien (22/7): Live stream & TV
Kvartsfinal i dam-EM! Läs allt om hur ni gör för att titta på Sverige - Belgien online! …
21 juli, 2022 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Portugal (17/7): Live stream & TV
Streama Sverige - Portugal (17/7): Live stream & TV
Det svenska damlandslaget ställs emot Portugal i EM. Se hur ni gör för att streama matchen online! …
16 juli, 2022 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]