Kalmar FF - IFK Göteborg, 12/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Kalmar FF
Oavgjort
IFK Göteborg
Odds hämtat på bet365: 11/5 23:45

Obesegrade Kalmar FF tar emot halvdana IFK Göteborg, när de två mest kryssglada lagen drabbar samman. Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla även in hur ni hittar en Kalmar – IFK Göteborg stream.

Kalmar FF är det enda lag som fem omgångar in på säsongen inte har förlorat någon match, vilket nog inte många räknade med inför säsongen. IFK Göteborg har blott en förlust, men tre oavgjorda. Det börjar bli dags att vinna matcher för att hänga med i toppen.

I den här texten ger vi er vårt speltips till detta möte, och går även igenom hur ni gör för att streama Kalmar FF – IFK Göteborg live.

 


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 18:30, den 12/5
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Kalmar vinner (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Kalmar FF är det enda obesegrade laget i Allsvenskan så här långt.
  • IFK Göteborg har bara förlorat en match, men har kryssat alltför mycket för att ligga i toppen.
  • När IFK Göteborg gästade Guldfågeln Arena förra året slutade matchen 1-1, efter mål av Erik Israelsson och Tobias Sana.

Streama Kalmar FF – IFK Göteborg online

Det är inte särskilt svårt att streama Kalmar FF – IFK Göteborg. Allt ni måste göra för att se matchen live är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där ett abonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Allsvenskan online.

Koppla upp er fotboll live stream från vilken enhet ni vill, och börja titta på Kalmar – IFK Göteborg via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla er live stream till TV-skärmen, om ni sitter på Chromecast, HDMI-kabel eller liknande. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – IFK Göteborg live!

Speltips inför matchen

Kalmar FF är årets stora positiva överraskning i Allsvenskan så här långt. Laget är det enda obesegrade laget efter fem omgångar, och ligger på fjärde plats. De har redan visat att de alla tippare som placerat dem i botten av tabellen med stor sannolikhet har en del rannsakning att göra.

Det är inte bara det att resultaten gått Kalmars väg, utan man har dessutom övertygat spelmässigt. Ett stort bollinnehav – hela 65-35 borta mot Elfsborg senast (!) – som dessutom lett till skapade chanser, och man påminner inte lite om det Sirius som Henrik Rydström lyckades forma ifjol. Imponerande att han lyckats få denna effekt på Kalmar så pass snabbt, och det är lätt att se att han ingjutit ett större självförtroende i spelarna som nu tror mer på sig själva och vågar mer.

Det ska sägas att Kalmar till stor del haft ett välkommet spelschema så här långt, men i den senaste omgången mötte man som sagt Elfsborg borta och visade att man kan spela sitt spel även mot starkare motstånd. Nu väntar i tur och ordning IFK Göteborg, Malmö FF och Hammarby innan EM-uppehållet.

IFK Göteborg har inte fått det lyft sportchef Pontus Farnerud hoppats på. Marek Hamsik har visat glimtar av vilken spelare han är, men man har inte kunnat få ut särskilt mycket av hans kvalitéer. Kanske borde han flyttas upp till den mer offensiva mittfältsroll han hade i Napoli, för att få fler avslutslägen och kunna slå ännu fler avgörande passningar? Räkna hur som helst med att se slovaken i startelvan igen här på Guldfågeln Arena.

Vi har imponerats mer av Kalmar än av Göteborg så här långt, och Kalmar har dessutom fördel av hemmaplan här. Vi spelar den raka 1:an till 2,62 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2.62
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Den 29 september (29/9) så kan du se Malmö - Zenit St Petersburg stream från Champions League. Läs hur du sänder matchen på TV & online.
News icon 27 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman