Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Kalmar FF – IFK Göteborg, 12/5: Stream, speltips & odds

Kalmar Göteborg stream speltips

Obesegrade Kalmar FF tar emot halvdana IFK Göteborg, när de två mest kryssglada lagen drabbar samman. Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla även in hur ni hittar en Kalmar – IFK Göteborg stream.

Kalmar FF är det enda lag som fem omgångar in på säsongen inte har förlorat någon match, vilket nog inte många räknade med inför säsongen. IFK Göteborg har blott en förlust, men tre oavgjorda. Det börjar bli dags att vinna matcher för att hänga med i toppen.

I den här texten ger vi er vårt speltips till detta möte, och går även igenom hur ni gör för att streama Kalmar FF – IFK Göteborg live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 18:30, den 12/5
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Kalmar vinner (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Kalmar FF är det enda obesegrade laget i Allsvenskan så här långt.
  • IFK Göteborg har bara förlorat en match, men har kryssat alltför mycket för att ligga i toppen.
  • När IFK Göteborg gästade Guldfågeln Arena förra året slutade matchen 1-1, efter mål av Erik Israelsson och Tobias Sana.

Streama Kalmar FF – IFK Göteborg online

Det är inte särskilt svårt att streama Kalmar FF – IFK Göteborg. Allt ni måste göra för att se matchen live är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där ett abonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Allsvenskan online.

Koppla upp er fotboll live stream från vilken enhet ni vill, och börja titta på Kalmar – IFK Göteborg via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla er live stream till TV-skärmen, om ni sitter på Chromecast, HDMI-kabel eller liknande. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – IFK Göteborg live!

Speltips inför matchen

Kalmar FF är årets stora positiva överraskning i Allsvenskan så här långt. Laget är det enda obesegrade laget efter fem omgångar, och ligger på fjärde plats. De har redan visat att de alla tippare som placerat dem i botten av tabellen med stor sannolikhet har en del rannsakning att göra.

Det är inte bara det att resultaten gått Kalmars väg, utan man har dessutom övertygat spelmässigt. Ett stort bollinnehav – hela 65-35 borta mot Elfsborg senast (!) – som dessutom lett till skapade chanser, och man påminner inte lite om det Sirius som Henrik Rydström lyckades forma ifjol. Imponerande att han lyckats få denna effekt på Kalmar så pass snabbt, och det är lätt att se att han ingjutit ett större självförtroende i spelarna som nu tror mer på sig själva och vågar mer.

Det ska sägas att Kalmar till stor del haft ett välkommet spelschema så här långt, men i den senaste omgången mötte man som sagt Elfsborg borta och visade att man kan spela sitt spel även mot starkare motstånd. Nu väntar i tur och ordning IFK Göteborg, Malmö FF och Hammarby innan EM-uppehållet.

IFK Göteborg har inte fått det lyft sportchef Pontus Farnerud hoppats på. Marek Hamsik har visat glimtar av vilken spelare han är, men man har inte kunnat få ut särskilt mycket av hans kvalitéer. Kanske borde han flyttas upp till den mer offensiva mittfältsroll han hade i Napoli, för att få fler avslutslägen och kunna slå ännu fler avgörande passningar? Räkna hur som helst med att se slovaken i startelvan igen här på Guldfågeln Arena.

Vi har imponerats mer av Kalmar än av Göteborg så här långt, och Kalmar har dessutom fördel av hemmaplan här. Vi spelar den raka 1:an till 2,62 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2.62
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar