Kalmar FF - IFK Göteborg, 12/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Kalmar FF
Oavgjort
IFK Göteborg
Odds hämtat på bet365: 11/5 23:45

Obesegrade Kalmar FF tar emot halvdana IFK Göteborg, när de två mest kryssglada lagen drabbar samman. Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla även in hur ni hittar en Kalmar – IFK Göteborg stream.

Kalmar FF är det enda lag som fem omgångar in på säsongen inte har förlorat någon match, vilket nog inte många räknade med inför säsongen. IFK Göteborg har blott en förlust, men tre oavgjorda. Det börjar bli dags att vinna matcher för att hänga med i toppen.

I den här texten ger vi er vårt speltips till detta möte, och går även igenom hur ni gör för att streama Kalmar FF – IFK Göteborg live.

 


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad:Kalmar FF – IFK Göteborg
MatchstartKl. 18:30, den 12/5
Vart: Guldfågeln Arena
Live streamDiscovery +
TV-kanal:
Speltips:Kalmar vinner (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Kalmar FF är det enda obesegrade laget i Allsvenskan så här långt.
  • IFK Göteborg har bara förlorat en match, men har kryssat alltför mycket för att ligga i toppen.
  • När IFK Göteborg gästade Guldfågeln Arena förra året slutade matchen 1-1, efter mål av Erik Israelsson och Tobias Sana.

Streama Kalmar FF – IFK Göteborg online

Det är inte särskilt svårt att streama Kalmar FF – IFK Göteborg. Allt ni måste göra för att se matchen live är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där ett abonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Allsvenskan online.

Koppla upp er fotboll live stream från vilken enhet ni vill, och börja titta på Kalmar – IFK Göteborg via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla er live stream till TV-skärmen, om ni sitter på Chromecast, HDMI-kabel eller liknande. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – IFK Göteborg live!

Speltips inför matchen

Kalmar FF är årets stora positiva överraskning i Allsvenskan så här långt. Laget är det enda obesegrade laget efter fem omgångar, och ligger på fjärde plats. De har redan visat att de alla tippare som placerat dem i botten av tabellen med stor sannolikhet har en del rannsakning att göra.

Det är inte bara det att resultaten gått Kalmars väg, utan man har dessutom övertygat spelmässigt. Ett stort bollinnehav – hela 65-35 borta mot Elfsborg senast (!) – som dessutom lett till skapade chanser, och man påminner inte lite om det Sirius som Henrik Rydström lyckades forma ifjol. Imponerande att han lyckats få denna effekt på Kalmar så pass snabbt, och det är lätt att se att han ingjutit ett större självförtroende i spelarna som nu tror mer på sig själva och vågar mer.

Det ska sägas att Kalmar till stor del haft ett välkommet spelschema så här långt, men i den senaste omgången mötte man som sagt Elfsborg borta och visade att man kan spela sitt spel även mot starkare motstånd. Nu väntar i tur och ordning IFK Göteborg, Malmö FF och Hammarby innan EM-uppehållet.

IFK Göteborg har inte fått det lyft sportchef Pontus Farnerud hoppats på. Marek Hamsik har visat glimtar av vilken spelare han är, men man har inte kunnat få ut särskilt mycket av hans kvalitéer. Kanske borde han flyttas upp till den mer offensiva mittfältsroll han hade i Napoli, för att få fler avslutslägen och kunna slå ännu fler avgörande passningar? Räkna hur som helst med att se slovaken i startelvan igen här på Guldfågeln Arena.

Vi har imponerats mer av Kalmar än av Göteborg så här långt, och Kalmar har dessutom fördel av hemmaplan här. Vi spelar den raka 1:an till 2,62 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2.62
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Janne Andersson hyllar "krigarna"
Janne Andersson hyllar "krigarna"
Efter en dramatisk seger för Sverige mot Polen hyllar förbundskaptenen Janne Andersson det svenska landslaget med att kalla dem riktiga krigare.
News icon24 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Real Madrid slåss med Arsenal för Alexander Isaks framtid
Real Madrid slåss med Arsenal för Alexander Isaks framtid
Efter att ha gjort en magisk säsong i La Liga med Real Sociedad och fortsatt spela bra i landslaget är Real Madrid och Arsenal intresserade av Alexander Isak.
News icon24 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (23/6)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (23/6)
Många svenskar kommer att vilja se avgörandet av Sveriges grupp i EM 2021. Vi har en guide för hur du kan se Sverige - Polen på nätet! …
News icon22 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman