Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 maj, 2022

Kalmar FF – Djurgårdens IF (22/5): Stream, speltips & odds

Mjällby Djurgården speltips stream

Kalmar FF och Djurgårdens IF möts i Allsvenskan söndagen den 22 maj. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan läsa om hur ni gör för att streama den live.

Kalmar FF har blandat och gett under säsongsöppningen, och har resultatraden 4-0-4. Här ställs KFF mot Djurgården, som också blandat en del men som senast kommer från en övertygande 4-0-seger mot självaste Malmö FF.

Läs vårt speltips till matchen, och hitta er Kalmar FF – Djurgårdens IF live stream. Vi ger er allt ni behöver veta inför mötet på Guldfågeln Arena.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Kalmar FF – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 17:30, den 22/5
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Djurgården vinner (2,30 hos Bet365)

Inför matchen

  • Kalmar har i regel svårt för Djurgården, och har förlorat de åtta senaste matcherna mot ”Järnkaminerna”.
  • Djurgården kommer från en 4-0-seger mot Malmö FF.
  • Om Djurgården vinner går de möjligtvis upp till en tillfällig andraplats i tabellen.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ECM6x8ZVU4iQnTQXOs4xClMQnV7cRciUIPDRWrLR’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kalmar – Djurgården

Det är inte alls svårt att live streama Kalmar FF – Djurgårdens IF, och allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus där ni sedan köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att titta på din Kalmar FF – Djurgården live stream. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och titta på matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå vad gäller såväl bild som ljud. Du kommer dessutom att få se din Kalmar – Djurgården stream med duktiga kommentatorer, både huvudkommentator och expert. Vi hoppas att du blir nöjd med din fotboll live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Djurgården live

Speltips & odds: Kalmar – Djurgården

I den allra första matchen på Guldfågeln Arena, invigningsmatchen, tog Kalmar FF faktiskt emot Djurgården. Då vann KFF med 3-2, men därefter har Djurgården knappast haft några större problem på denna arena. Av de elva matcherna sedan dess då KFF tagit emot Djurgården, har man bara vunnit en. Hela nio matcher har slutat i förlust.

Nu är Kalmar, tillsammans med ifjol, bättre än man varit under många av de tio senaste åren. Laget spelar en sevärd och effektiv fotboll, och Henrik Rydström är en att tillskrivas stor ära för det. För det har knappast kommit in några storvärvningar till laget.

Den här säsongen har Kalmar inlett helt okej, med fyra segrar och fyra förluster. Senast blev det torsk borta mot formstarka Häcken med 1-3. Nu ställs man mot ett ännu mer formstarkt lag i form av Djurgården, som kommer från en 4-0-seger mot regerande mästarna Malmö FF. Magnus Eriksson visade sig då från sin allra bästa sida, med tre assister. Dessutom hamnade nyblivne landslagsmannen Hjalmar Ekdal i målprotokollet.

Med tanke på Djurgårdens form och med tanke på att man brukar ha så lätt för KFF i Kalmar, lutar vi åt att detta blir en ny, blårandig seger. Den raka 2:an finns till 2,30 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 2,30
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna ta er en titt på oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Vi spelar på bortaseger, Djurgården. Men det finns andra odds att kolla in också, och nedan listar vi några.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,90
Över 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,65

Relaterat

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar