Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 jul, 2021

Kalmar FF – BK Häcken, 12/7: Stream, speltips & odds

Häcken Helsingborg speltips stream

Kalmar FF och BK Häcken möts på Guldfågeln Arena. Vi ger er vårt Kalmar – Häcken speltips, och visar dessutom hur ni gör för att hitta en live stream till matchen.

Kalmar har blivit ett riktigt stabilt lag sedan Henrik Rydström tog över, som dessutom bjuder på fint spel till och från. BK Häcken hade en fasansfull vår, men inledde hösten med en stark seger under nye tränaren Per-Mathias Högmo.

Nu möts Kalmar och Häcken, på måndag 12 juli klockan 19:00. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar dessutom hur ni gör för att streama Kalmar – Häcken live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – BK Häcken
Matchstart Kl. 19:00, den 12/7
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,72 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Kalmar ligger 7:a i Allsvenskan, och har bara två pinnar upp till tredjeplatsen trots en match mindre spelad.
  • Häcken kunde i och med segern senast lämna jumboplatsen, och ligger nu på 13:e plats.
  • Häcken har inte besegrat Kalmar på någon av lagens tre senaste möten.

Streama Kalmar – Häcken live

Många kommer att vilja live streama Kalmar FF – BK Häcken, och titta live när lagen möts i Allsvenskan. Det är inte särskilt svårt att se matchen online, men det finns några saker du behöver göra för att få möjlighet att titta på den. Först och främst måste du skapa ett konto på Discovery Plus, och när det är gjort köpa ett sportabonnemang där. Då det är klart kan du sätta igång din Kalmar – Häcken live stream!

Det går att se fotboll på Discovery Plus från valfri enhet. Du kan alltså kolla på din Kalmar – Häcken stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, om du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – Häcken online!

Speltips: Kalmar – Häcken

Det var få som inför säsongen trodde på att Kalmar skulle ligga sex placeringar högre upp i tabellen än Häcken, i mitten av juli. Men så ser verkligheten ut, efter en lång och fin överprestation av Kalmar och konstanta underprestationer från Häcken.

Henrik Rydström tog inför säsongen över Kalmar, och han har snabbt lyckas få laget att spela som han vill. Ett bollhållande spel, med mycket passningsspel och en vilja att kontrollera matchen. Antal mål framåt kunde ha varit fler – bara nio mål på nio gjorda matcher är facit – men samtidigt har man lyckats få till defensiven riktigt bra. Bara åtta insläppta mål, endast överträffade av Djurgården. Får man bara igång offensiven på riktigt, vilken vi sett glimtar av, kan hösten bli ännu bättre än våren.

Häcken hade en riktigt katastrofal vår i Allsvenskan, där man troligen led av vetskapen om att Andreas Alm gjorde sina sista månader i klubben. När sommaruppehållet tog vid låg man sist. Nu har man en ny tränare på plats, och då blev det vinst direkt – lagets blott andra för året.

Per-Mathias Högmo är ett namn som hålls högt i Sverige, efter sin framgångsrika höst i Djurgården år 2013. Annat är det i Norge, där Högmo ses som en korrupt bluff som snackar bullshit. Men vad de än säger om honom i väst, har han lyckats göra resultat i Allsvenskan. I sin första match för Häcken blev det seger direkt, när AIK fick åka hem tomhänta från Göteborg.

Detta är en svår match att tippa, särskilt då Häcken har en ny tränare och man inte riktigt vet var man har något av lagen efter sommaren. Men Kalmar har ofta givit oss målfattiga matcher under säsongen, och i deras matcher blir det i snitt under 2 mål. Ett spel på under 2,5 mål till 1,72 gånger insatsen känner vi oss därför bekväma i. Oddset finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar