Kalmar - Elfsborg, 29/8: Speltips & stream

kalmarff

 

Det är två formstarka gäng som drabbas samman när Kalmar tar emot Elfsborg i Allsvenskan.

Båda lagen har varit skickliga på att plocka poäng och är obesegrade i sina 4 senaste ligamatcher.

För att fortsätta plocka poäng måste man göra mål. Det är något som både Kalmar och Elfsborg är fullt kapabla till. Även när de ställs mot varandra.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar – Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-29, kl. 17:30
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 1.90 hos Bet365)

Kalmar – Elfsborg stream

Du kan streama Kalmar och Elfsborg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Kalmar – Elfsborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Kalmar – Elfsborg via live stream

 

Speltips & odds

 

Halva säsongen har spelats färdigt i Allsvenskan.

Kalmar ligger på en 6:e plats med 24 poäng. Elfsborg är 4:an med 30 poäng. Trots 6 poängs skillnad ser spelbolag på matchen som helt öppen, alltså utan någon favorit till seger.

Detta kan också mycket väl ha att göra med att båda gängen har spelat riktigt bra. Inte bara har de fått resultaten med sig, de har skött sig utmärkt på planen. Egentligen har de båda skapat väldigt mycket och kunde ha fått en ännu större utdelning, om marginalerna var helt på deras sida.

Efter förlusten mot Djurgården har Kalmar spelat som ett helt nytt lag. Mjällby besegrades med 1-0 på hemmagräs. Därefter blev det en 2-1 seger i Norrköping. Sedan blev det 1-1 mot Halmstad. Och senast var man på resande fot och tog en 3-poängare i Östersund.

Toppanfallaren Nils Fröling nätade sitt 3:e mål för säsongen, med 5 minuter kvar av matchen. Fast Kalmar borde ha nätat långt innan. Man hade 63 % bollinnehav och fick till 3 skott på mål och 9 skott utanför.

Mittfältaren Oliver Berg har nätat flest gånger för Kalmar, nämligen 5 baljor.

Så formen är på topp i Kalmar.

Elfsborg har 3 segrar och 2 kryss på de 5 senaste ligamatcher. I och med dessa resultat har de bara 4 poäng upp till tabellettan Djurgården, när halva säsongen återstår. Elfsborg är därför med i toppstriden.

Det som har fungerat bäst under dessa 5 omgångar är målskyttet, då laget har nätat 11 gånger. Det har blivit segrar mot Östersund och Degerfors, båda med 3-0, samt Hammarby borta med 2-0.

Senast blev det 2-2 mot Bajen i Borås. Elfsborg tog ledningen genom Alexander Bernhardsson och utökade den Jacob Ondrejka. Man ledde matchen med 2-0 efter ordinarie tid. Men på tilläggstid släppte Elfsborg in 2 mål, varav det sista på straff. Det är ett svaghetstecken i försvaret. Att inte klara av att stänga matchen är illa.

Däremot är det inget fel på anfallarna, som levererar. Marokhy Ndione har nätat 5 gånger och Jeppe Okkels samt Per Frick har gjort 4 mål.

I Kalmar är mittfältaren Romario Pereira Sipiao avstängd, på grund av för många gula kort. Elfsborg har också ett stort avbräck på mittfältet då Frederik Holst är avstängd, av samma anledning. I och med dessa avbräck känns båda lagen mindre stabila och lättare att bryta ner.

Som om båda lagen inte redan hade målskyttar i toppslag.

Därför faller spelet på att både Kalmar och Elfsborg hittar nätmaskorna minst en gång vardera i matchen.

 

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Kalmars möjlig startuppställning:

Lucas Hägg; Sebastian Ring, Rasmus Sjöstedt, Lars Sätra, Piotr Johansson; Isak Jansson, Oliver Berg, Carl Gustafsson, Victor Backman, Noah Shamoun; Nils Fröling.

 

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Johan Larsson, Christopher McVey, Leo Väisänen, Simon Strand; Robert Gojani, Samuel Holmen, Andre Römer; Alexander Bernhardsson, Per Frick, Jeppe Okkels.

 

 

Nyheter

VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman