Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 aug, 2021

Kairat – Alashkert, 5/8: Speltips & stream

Fotboll på planen.

 

I förra veckan åkte både Kairat Almaty och FC Alashkert ut ur den andra omgången av kvalet till Champions League.

Båda gängen bjöd på en hel del High Chaparral fotboll, med målrika matcher som kostade dem avancemanget.

De kazakiska mästarna Kairat är favoriter att slå ut Alashkert från Armenien i kvalet till Europa League. Återigen väntas deras möten bli målrika.

 

Vad: Kairat – Alashkert, Europa League kval
Avspark: Den 2021-08-05, kl. 16:00
Vart: Ortaliq Stadion
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.88 hos Bet365)

Se Kairat – Alashkert stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Europa League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Kairat och Alashkert på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Kairat – Alashkert live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Europa League kvalet

 

Speltips & odds

 

Kairat kommer till Europa League kvalet med en blytung förlust mot Röda Stjärnan i Champions League kvalet.

Resan i Champions League kvalet började bra, med ett oavgjort resultat mot Maccabi Haifa på bortagräs och sedan en stark 2-0 vinst på hemmaplan.

Vidare gick det bra mot Röda Stjärnan i det första mötet som Kairat vann med 2-1. I returen i Belgrad, på Rajko Mitic Stadium, blev det magplask och en förlust med hela 0-5.

Försvaret i Kairat visade sig läcka som en otät båt. Förlustsiffrorna kunde ha skrivits med betydligt större siffror, även om Kairat själva var mycket nära att göra ett par mål i returen.

Det gäller att snabbt komma tillbaka på rätt spår igen. Kvalité finns i truppen, särskild i offensiven, som ändå har lyckats bra i hemlandet och i Europa. Försvaret är det, som sagt, värre med, som i helgen släppte in 4 mål i 3-4 cupförlusten mot Arys.

Det blev ett hård nederlag även för Alashkert, som först förlorade hemma mot Sheriff Tiraspol och sedan blev utspelade i 1-3 förlusten i Moldavien.

Innan dess hade Alashkert slagit ut Connahs Quay Nomads, där det blev 2-2 i Wales och mållöst i Armenien. Alashkert vann förlängningen sedan.

Managern Aleksandr Grigoryan har lyckats väl med laget, som tog sin första ligatitel sedan 2018 och erövrade tronen. Han har avgått och Sergey Erzrumyan har haft svårt att ersätta succémanagern. Formen har inte alls varit bra, speciellt bakåt i planen där laget har haft svårt att hålla tätt.

I premiären förra veckan blev det en 0-3 förlust mot Ararat-Armenia. Så Alashkert har också stora bekymmer i försvaret.

Kairat får klara sig utan försvararna Gafurzhan Suyumbayev, Macky Bagnack, samt mittfältarna Nebojsa Kosovic och Jacek Goralski och målvakten Stas Pokatilov. Framåt finns den tidigare CSKA Moskva anfallaren Vagner Love i toppform. Alashkert har värvat in 6 nya spelare under sommaren, där den största stjärnan är portugisiska anfallaren Jose Embalo. Han nätade 15 mål förra säsongen i Polen.

Anfallskrafterna är stora, samtidigt som försvaren, hos båda lagen, är formsvaga.

Därför landar spelet på att vi får se ett målkalas med minst 3 mål i det första av två kvalmöten.

 

 

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.88
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Kairats möjlig startuppställning:

Ustimenko; Mikanovic, Dugalic, Alip, Keyler; Palyakow, Abiken, Hovhannisyan; Shushenachev, Vagner Love, Kante.

 

Alashkerts möjlig startuppställning:

Yurchenko; Cameta, Voskanyan, Kadio, Boljevic, James; Khurtsidze, Hovsepyan, Grigoryan, Davidyan; Embalo.

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1451 Articles