Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 maj, 2023

Juventus – Sevilla (11/5): Stream, speltips & odds

juve sevilla speltips stream

Vad: Juventus – Sevilla, Europa League
Avspark: Den 11/5, kl. 21:00
Vart: Allianz Stadium, Turin
Stream: > Viaplay
Speltips: Under 2,5 mål (2.50 hos Expekt)

Semifinal i Europa League, där Juventus tar emot Sevilla på Allianz Stadium. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till info om hur ni finner en live stream.

När Europa League är i sin slutfas är det mer regel än undantag att Sevilla är med i leken, och så även i år. Laget är framme i semifinal, och ställs där denna torsdag emot Juventus. Det första mötet spelas i Turin, medan Sevilla står för värdskapet nästa vecka.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför Juventus – Sevilla. Se vårt speltips, och ta del av info om hur ni gör för att streama matchen online.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Juventus vs Sevilla Match Outcome
Match Starts 11/05 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Mattia De Sciglio missar matchen för Juventus. Sevilla får klara sig utan bland annat Jesús Corona och Marcao.
 • Returmötet av denna semifinal spelas i Sevilla om en vecka.
 • I den andra semifinalen spelar Roma mot Bayer Leverkusen.
Europa League Final Stage

11th May 2023 - 19:00

Allianz Stadium

Juventus

Match Ended
Sevilla

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.6

Average goals scored

1/5

Matches were draws

60%

Goals scored in first half

Europa League Final Stage

2023

Sevilla

2

Juventus

0

Champions League Grp. H

2016

Sevilla

1

Juventus

3

2016

Juventus

0

Sevilla

0

Champions League grp. D

2015

Sevilla

1

Juventus

0

2015

Juventus

1

Sevilla

0

Streama Juventus – Sevilla

Det är inte särskilt svårt att finna en Juventus – Sevilla stream att se direktsänt på internet. Allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Viaplay, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni ta del av Europa League streams från alla matcher.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha i gång er Juventus – Sevilla live stream ifrån. Det går nämligen bra att titta på er fotboll stream från valfri enhet. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er direktsändning av matchen till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni som väljer att streama Juventus – Sevilla kommer att bli väldigt nöjda med ert beslut. Det är hög kvalitet på både bild och ljud, och dessutom är kommentatorerna duktiga.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Juventus – Sevilla

Juventus – Sevilla speltips

Juventus har haft en säsong med höga toppar och djupa dalar, framför allt djupa dalar. Och då talar vi inte bara om det sportsliga. Hela klubbens ledning avgick i december, och i januari blev det uppenbart varför, vad de visste väntade för klubben. Juventus fick nämligen 15 poängs avdrag för ekonomiska brott, bokföringsbrott. Poäng som man dock fick tillbaka häromveckan.

I ligaspelet ligger Juventus nu på andraplats, och man ser ut att säkra Champions League-spel för kommande säsong. I Europaspelet åkte man ur Champions League i höstas, vilket givetvis var en besvikelse, men nu är man åtminstone i semifinal i Europa League och det kan bli en rätt bra Europasäsong ändå trots allt.

Sevilla har totalt sett gjort en väldigt svag säsong i ligaspelet, där man ligger på elfte plats. Man har åtminstone en väldigt stigande trend, där man under nye tränaren José Luis Mendilibar har resultatraden 5-1-1 i ligaspelet (att jämföra med 7-7-12 innan han klev in). Dessutom har Mendilibar slagit ut Manchester United ur EL-kvartsfinalen.

Vi har en spännande match framför oss på Allianz Stadium, och vi tror att vi kommer att få se ett jämnt möte med få mål. Sevilla lär vara nöjda med en målfattig och tight match för att kunna avgöra hemma sedan, och Juventus vinner oftast inte med mer än 1-0 eller 2-0. Vi spelar ”under 2,5 mål”, vilket finnes till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 1.68
 • Bettingsida: Expekt

Vi har tagit våra odds på Juventus – Sevilla från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har många fina odds. Titta även in gratis & riskfria bets innan ni lägger era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns gott om odds på Juventus – Sevilla. Se tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Juventus går vidare 1.65
Sevilla går vidare 2.25
Båda lag gör mål – Nej 1.74

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar