Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 feb, 2022

Juventus – Sassuolo, 10/2: Stream, speltips & odds

Juventus Sassuolo speltips stream

Juventus med nytt blod tar emot Sassuolo i Coppa Italia! Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan även läsa om hur ni gör för att streama Juventus – Sassuolo live.

Juventus har förstärkt laget rejält under januarifönstret, och nu finns det inte att man missar den där fjärdeplatsen. Kanske kan man till och med sikta högre än så. Även i Coppa Italia är man med och tävlar, och på torsdag kväll ställs man emot Sassuolo.

Det är en intressant match vi har framför oss, där Juventus givetvis gäller som favoriter. Sassuolo har dock visat upprepade gånger den här säsongen att man aldrig kan räkna ut dem. Ta del av vårt speltips, och läsa om hur du gör för att streama Juventus – Sassuolo.

Streama Juventus – Sassuolo live

Se Serie A direkt hos Bet365!

Vad: Juventus – Sassuolo
Matchstart Kl. 21:00, den 10/2
Vart: Allianz Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Båda lag gör mål – Ja (1,80 hos Bet365)

[sports data-token=’M2gYqq5ngaklPs84QZBnYQ1PYczAIPOW9oojOCcK’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Juventus – Sassuolo

Det är ingen svensk kanal som visar Juventus – Sassuolo på TV, men det är faktiskt väldigt enkelt att hitta en fotboll live stream för att se matchen online. Allt du behöver för att se matchen direktsänt på nätet är ett konto på Bet365, där du satt in minst 50 kronor. Då kan ni bland annat streama Milan – Lazio, och dessutom titta på Serie A live.

Välj själv om du ska ha igång din Juventus – Sassuolo stream via mobil, dator eller surfplatta. Du kan titta på matchen direkt från valfri enhet. Med hjälp av en Chromecast kan du dessutom koppla över din Juventus – Sassuolo live stream till TV-skärmen, för att se matchen där istället.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Juventus – Sassuolo live!

Speltips & odds: Juventus – Sassuolo

Juventus stod för en fasansfullt dålig höst, och såg ut att till och med kunna gå mot en sämre säsong än fiaskosäsongen ifjol. Men man ska aldrig räkna ut Juventus, för här sitter vinnarkulturen i väggarna. När det går emot faller man inte, utan man reser sig.

Före det senaste landslagsuppehållet hade man 6-2-0 på de åtta senaste ligamatcherna, och under slutet av januari vässade man truppen rejält. En av världens hetaste anfallare just nu, Dusan Vlahovic, köptes in dyrt från Fiorentina. Dessutom slog man till på Denis Zakaria från Borussia Mönchengladbach. I den första matchen med nyförvärven på plan blev det omedelbar succé – 2-0 mot Hellas Verona, genom ett mål från Vlahovic och ett från Zakaria. Nu ska det mycket till för att ”Juve” inte fortsätter accelerera, lägga beslag om fjärdeplatsen och så smått närma sig den starka topptrion.

Men först är det fokus på cupen. På torsdag kväll möter man Sassuolo, som är ligans kanske mest ojämna lag. På sina bra dagar den här säsongen har man slagit Milan, Lazio, Juventus samt kryssat mot Napoli. På dåliga dagar har det blivit 0-3 mot Bologna, 2-4 mot Verona och allra senast 0-4 mot Sampdoria.

Med Sassuolos höga kapacitet i åtanke vore det en väl hög risk att spela på Juventus till blott 1,50 gånger smeten. Senast lagen möttes vann Sassuolo med 2-1, men vi vill heller inte spela på dem. Under de fem senaste matcherna lagen emellan har båda lagen hittat nätet, och därmed känns det som ett vettigt spel. Vi spelar således ”båda lag gör mål – ja”, till 1,80 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Vill ni läsa en Bet365-recension, så hittar ni en via länken.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar