Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 feb, 2024

Jordan – Qatar 10/2: Stream, odds & speltips

Det är dags för final i Asiatiska mästerskapet där Jordan och Qatar gör upp om den prestigefyllda pokalen. Matchen sparkar igång på lördag klockan 16:00.

Få hade förutspått att varken Jordan eller Qatar skulle ta sig ända fram till finalen, men nu står de här redo att göra upp om titeln i Asiatiska mästerskapet 2024. Vi går igenom allt inför denna spännande match, med vårt speltips, en analys av oddsen, samt en guide om hur du kan live streama denna final online. Följ med oss hela vägen genom detta sista avgörande möte.

Vad: Jordan – Qatar, Asiatiska mästerskapet – Final
När: Den 10/2, kl. 16:00
Vart: Lusail Iconic Stadium
Speltips: Qatar vinner (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Qatar vinner

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Jordan vs Qatar Match Outcome
Match Starts 10/02 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Jordan skrälla och slog Sydkorea med 2-0 i semifinalmatchen.
 • Qatar vann sin semifinalmatch mot Iran med 3-2 efter en mycket dramatisk avslutning.
 • Final i Asiatiska mästerskapet 2024 – vi tar fram en vinnare från matchen.

Jordan – Qatar stream

Nu står vi inför den avgörande finalen i Asiatiska mästerskapet 2024, där Jordan och Qatar gör upp om titeln. Denna spännande match är definitivt en höjdpunkt, och för att säkerställa att du inte missar den har vi satt samman en enkel guide för live streaming under Asiatiska mästerskapet 2024.

För att börja live streama i Asiatiska mästerskapet 2024 behöver du först skapa ett konto hos spelbolaget Bet365. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt registrera dig genom att klicka här.

Efter att du har skapat ditt konto måste du göra en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras kompletta live streaming-tjänst. Då kommer du att få tillgång till en mängd olika sportevenemang, såsom fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket mer.

Starta din live streaming-upplevelse redan idag genom att följa vår enkla guide nedan.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Jordan – Qatar

Jordan – Qatar speltips

Vi står inför en ytterst spännande final mellan Jordan och Qatar i Asiatiska mästerskapet. Här presenterar vi vårt bästa speltips för denna avgörande match.

I denna final har vi beslutat oss för att utse en vinnare, och vårt val faller på Qatar. Trots att vi är medvetna om motståndets styrka och deras imponerande prestationer genom hela turneringen, tror vi att Qatar kommer att dra det längre strået i den sista matchen.

En avgörande faktor i vår bedömning är det faktum att Qatar spelar på hemmaplan och kan dra nytta av det starka stödet från sin publik. Denna publik har varit en konstant kraft under hela deras resa och har kämpat med spelarna genom varje steg. Särskilt mot Iran visade laget en enastående vilja och envishet, vilket ökar vår övertygelse om deras potential att vinna finalen.

Denna final har potential att bli en mycket intensiv och underhållande match. Under hela Asiatiska mästerskapet har vi bevittnat många spännande matcher, och förhoppningsvis kommer denna sista match att vara ett värdigt avslut på turneringen. Vårt val är således att Qatar tar hem segern, och vi tror att det starka hemmastödet kan vara den avgörande faktorn. Spelet lägger vi hos spelbolaget Bet365 – som ger oss 2.10 gånger pengarna.

Mer odds & betting inför matchen

En finalmatch förtjänar självfallet några extra odds, och vi har därför gjort jobbet åt dig genom att presentera ytterligare några alternativ inför den spännande matchen. Nedan finner du våra val, och samtliga odds är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 1.95
0-0 i halvtid 2.38
Rätt resultat: 0-1 6.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar