Helsingborg - GAIS, 26/10: Speltips & stream

Anthony

 

Det borde bli en enkel seger för Helsingborgs IF när de tar emot GAIS i Superettan.

Helsingborg parkerar på en 3:e plats, som innebär kval till Allsvenskan.

Gästerna GAIS ligger på en 14:e plats, som är en kvalplats i Superettan.

Det skiljer hela 16 poäng mellan lagen i tabellen, i en väldigt jämn serie. Då det är en stor skillnad mellan lagen talar allt för en rak hemmaseger.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Helsingborg – GAIS, Superettan
Avspark: Den 2021-10-26, kl. 19:00
Vart: Olympia
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Helsingborg (Odds: 1.70 hos Unibet)

Helsingborg – GAIS stream

 

Du kan streama Helsingborg och GAIS från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Helsingborg – GAIS stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Helsingborg – GAIS via live stream

 

Speltips & odds

 

Anthony van den Hurk (i bild) har hittat drömformen med 5 omgångar kvar av Superettan. Han nätade 3 gånger om, ett äkta hattrick i den andra halvleken, i den senaste ligamatchen mot Falkenberg, som Helsingborg vann med 4-1.

Helsingborg låg under efter 10 minuter, men anfallaren Adam Kaied kvitterade efter en halvtimmes spel. I den andra halvleken gjorde Anthony van den Hurk sin show och kom upp i 14 ligamål. Det är bara Ajdin Zeljkovic i Örgryte som har nätat 2 mål fler än honom.

Segern var viktig eftersom Helsingborg innan dess bara hade tagit en poäng på 3 omgångar. Där tappade de lite mark till Värnamo och Sundsvall i toppen av tabellen.

Fast med en seger hemma mot GAIS är man bara 2 poäng från andra platsen och 4 poäng upp till serieledning.

Helsingborg måste fortsätta på segerspåret, också för att Landskrona är hack i häl, med 2 poäng färre.

Lika viktiga poäng krigar GAIS om också, eftersom laget är involverat i bottenstriden. Det är 3 poäng ner till en nedflyttningsplats och 4 poäng upp till säker mark.

Formen är å andra sidan under all kritik. GAIS har förlorat 3 raka ligamatcher, som har slutat 0-3 i Västerås, 1-2 hemma mot Värnamo och 2-3 hemma mot AFC Eskilstuna.

Lagets bästa målskytt, mittfältaren Adam Egnell med 6 baljor, lyckades inte hitta nätmaskorna men passade fram till ett av målen. I stället var det Viktor Alexandersson och Simon Alexandersson från bänken som hamnade i målprotokollet.

Offensiven är okej, men bakåt läcker GAIS in mål. Att släppa in 8 mål på de 3 senaste omgångar är illa. GAIS har förvisso haft ett par skadeavbräck men ändå.

Det finns inte heller något som talar för att denna konjunkturella kräftgång ska sluta. Det är 5 tuffa omgångar som kvarstår och inget tyder på att GAIS ska klara av att vända trenden.

Å andra sidan har Helsingborg hittat formen i grevens tid. Framför allt öser de inte mål, där de har nätat flest gånger av alla, nämligen 40 gånger.

Även om det inte finns några parkpromenader i Superettan borde detta möte bli enkelt för Helsingborg, som har siktet inställt mot Allsvenskan.

Odds på en rak HIF seger är tillräckligt bra.

Därför landar spelet på att Helsingborg tar samtliga 3 poäng mot GAIS i Superettan.

 

 

  • Vårt speltips: Helsingborg vinner matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard; Emil Hellman, Charlie Weberg, Ravy Tsouka Dozi, Andreas Landgren; Benjamin Acquah, Rasmus Joensson, Brandur Hendriksson, Wilhelm Löper; Anthony van den Hurk, Adam Kaied.

 

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; August Wängberg, Filip Oernblom, Emin Grozdanic, Niclas Andersen; Boris Lumbana, Adam Egnell; Viktor Alexandersson, Jonas Lindberg, Julius Lindberg; Daniel Sterner.

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg