Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 okt, 2021

Helsingborg – GAIS, 26/10: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Helsingborg, 27/4: Speltips & stream

Det borde bli en enkel seger för Helsingborgs IF när de tar emot GAIS i Superettan.

Helsingborg parkerar på en 3:e plats, som innebär kval till Allsvenskan.

Gästerna GAIS ligger på en 14:e plats, som är en kvalplats i Superettan.

Det skiljer hela 16 poäng mellan lagen i tabellen, i en väldigt jämn serie. Då det är en stor skillnad mellan lagen talar allt för en rak hemmaseger.

Vad: Helsingborg – GAIS, Superettan
Avspark: Den 2021-10-26, kl. 19:00
Vart: Olympia
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Helsingborg (Odds: 1.70 hos Unibet)

Helsingborg – GAIS stream

Du kan streama Helsingborg och GAIS från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Helsingborg – GAIS stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Helsingborg – GAIS via live stream

Speltips & odds

Anthony van den Hurk (i bild) har hittat drömformen med 5 omgångar kvar av Superettan. Han nätade 3 gånger om, ett äkta hattrick i den andra halvleken, i den senaste ligamatchen mot Falkenberg, som Helsingborg vann med 4-1.

Helsingborg låg under efter 10 minuter, men anfallaren Adam Kaied kvitterade efter en halvtimmes spel. I den andra halvleken gjorde Anthony van den Hurk sin show och kom upp i 14 ligamål. Det är bara Ajdin Zeljkovic i Örgryte som har nätat 2 mål fler än honom.

Segern var viktig eftersom Helsingborg innan dess bara hade tagit en poäng på 3 omgångar. Där tappade de lite mark till Värnamo och Sundsvall i toppen av tabellen.

Fast med en seger hemma mot GAIS är man bara 2 poäng från andra platsen och 4 poäng upp till serieledning.

Helsingborg måste fortsätta på segerspåret, också för att Landskrona är hack i häl, med 2 poäng färre.

Lika viktiga poäng krigar GAIS om också, eftersom laget är involverat i bottenstriden. Det är 3 poäng ner till en nedflyttningsplats och 4 poäng upp till säker mark.

Formen är å andra sidan under all kritik. GAIS har förlorat 3 raka ligamatcher, som har slutat 0-3 i Västerås, 1-2 hemma mot Värnamo och 2-3 hemma mot AFC Eskilstuna.

Lagets bästa målskytt, mittfältaren Adam Egnell med 6 baljor, lyckades inte hitta nätmaskorna men passade fram till ett av målen. I stället var det Viktor Alexandersson och Simon Alexandersson från bänken som hamnade i målprotokollet.

Offensiven är okej, men bakåt läcker GAIS in mål. Att släppa in 8 mål på de 3 senaste omgångar är illa. GAIS har förvisso haft ett par skadeavbräck men ändå.

Det finns inte heller något som talar för att denna konjunkturella kräftgång ska sluta. Det är 5 tuffa omgångar som kvarstår och inget tyder på att GAIS ska klara av att vända trenden.

Å andra sidan har Helsingborg hittat formen i grevens tid. Framför allt öser de inte mål, där de har nätat flest gånger av alla, nämligen 40 gånger.

Även om det inte finns några parkpromenader i Superettan borde detta möte bli enkelt för Helsingborg, som har siktet inställt mot Allsvenskan.

Odds på en rak HIF seger är tillräckligt bra.

Därför landar spelet på att Helsingborg tar samtliga 3 poäng mot GAIS i Superettan.

  • Vårt speltips: Helsingborg vinner matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard; Emil Hellman, Charlie Weberg, Ravy Tsouka Dozi, Andreas Landgren; Benjamin Acquah, Rasmus Joensson, Brandur Hendriksson, Wilhelm Löper; Anthony van den Hurk, Adam Kaied.

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; August Wängberg, Filip Oernblom, Emin Grozdanic, Niclas Andersen; Boris Lumbana, Adam Egnell; Viktor Alexandersson, Jonas Lindberg, Julius Lindberg; Daniel Sterner.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar