Jönköpings Södra - Helsingborg, 27/4: Speltips & stream

Resultat
Odds
Jönköpings Södra
Oavgjort
Helsingborg
Odds hämtat på bet365:

 

Den tredje omgången av Superettan avslutas med ett öppet möte mellan Jönköpings Södra, som spelar lysande på hemmaplan, och Helsingborg, som har en stor ambition att ta sig tillbaka till Allsvenskan.

Efter en storseger i premiären blev det en oväntad förlust senast för Jönköpings Södra. För Helsingborgs del, som spelade oavgjort först i Sundsvall blev det en storvinst hemma mot Örgryte. Båda lagen är offensivt starka och har ett flertal kvalitétspelare i anfallet medan försvaret har släppt in mål i samtliga matcher hittills, hos båda lagen.

En målrik tillställning är att vänta.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Jönköpings Södra – Helsingborg, Superettan
Avspark: Den 2021-04-27, kl. 18:30
Vart: Vapenvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2.5 mål (Odds: 1.70 hos Bet365)

Jönköpings Södra – Helsingborg stream

Du kan streama Jönköpings Södra – Helsingborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Jönköpings Södra – Helsingborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Jönköping Södra – Helsingborg via live stream

Speltips & odds

Jönköpings Södra gjorde en fantastisk insats i premiären när de log under i halvtid mot nykomlingar Vasalund. Efter ett tidigt insläppt mål kunde det ha gått betydligt värre då Vasalund skapade väldigt mycket och Jönköpings Södras försvar hängde inte alls med. Charbel Georges blev utvisad för Vasalund och det gav energi till Jönköpings Södra i den andra halvleken där de nätade 5 gånger, med 5 olika målskyttar, varav 2 inhoppare.

Därefter blev det förlust på Borås Arena mot Norrby där Jönköpings Södra återigen släppte in ett tidigt mål, både i den första och i den andra halvleken. Tränaren Patric Jildefalk kommenterade efter matchen att laget inte lyckades komma upp på samma nivå som senast och blev straffade för enkelt i eget straffområde. Överlag var det också en alldeles för stor felprocent i passningsspelet och detta kan mycket väl straffas mot Helsingborg.

För Helsingborg är det laget som hittills har spelat roligast och mest offensiv fotboll av alla. De har tagit ett fast beslut att de ska upp till Allsvenskan på alla sätt och vis. Ute på plan visar de att samtliga matcher ska bara vinnas. Det går att argumentera för att de kanske spelar lite för naivt med sitt 4-2-3-1 uppställning, där 4 spelare blir anfallare vid omställningar, kontringar och anfall, men det får vara då lagen ändå lyckas näta i massor.

I premiären mot GIF Sundsvall gav Anthony van den Hurk laget ledningen två gånger om, men Helsingborg släppte in ett mål på övertid och matchen slutade 2-2. Därefter gjorde Helsingborg en ännu bättre match och även om Anthony van den Hurk gick mållöst av planen så gjorde ytterforwarden Viktor Lundberg två mål i 4-1 vinsten. Fram tills att Örgrytes målskytt Daniel Paulson blev utvisad, med kvarten kvar, tilläts gästerna ha mycket bollinnehav och skapa en hel del lägen.

Inget av varken Jönköpings Södras eller Helsingborgs försvar har stått för några märkbara insatser hittills. Däremot har deras offensiv levererat och bör göra så även när lagen ställs mot varandra.

 

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Marcus Degerlund, Sebastian Crona, Mohammad Fazal; Eric Johana Omondi, Marko Nikolic, Fredric Fendrich, Moustafa Zeidan, Jesper Svensson; Perparim Beqaj, Daniel Ljung.

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard, Andreas Landgren, Ravy Tsouka Dozi, Andreas Granqvist, Böðvar Böðvarsson; Vladislav Kreida, Brandur Hendriksson; Wilhelm Loeper, Rasmus Joensson, Viktor Lundberg; Anthony van den Hurk.

 

Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Stormatch i Allsvenskan! Kolla in hur du kan streama matchen mellan Malmö FF och AIK.
26 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman