Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 aug, 2023

Jönköpings Södra – Helsingborg 19/8: Stream, odds & speltips

Degerfors – Örebro, 18/5: Speltips & livestream

Vi riktar blickarna mot Stadsparksvallen i Jönköping, där en spännande match från omgång 19 i Superettan utspelar sig. Jönköpings Södra ställs mot Helsingborg, och vi har detaljerade insikter inför matchen.

Hemmalaget går in i matchen med en svackande form och flera mindre gynnsamma resultat på senare tid. Trots detta ges de en möjlighet att återhämta sig när de tar emot nästjumbon Helsingborg. Dock bör vi vara medvetna om att lag som kämpar för att undvika nedflyttning alltid utgör en tuff utmaning. Här presenterar vi speltips, de bästa oddsen och naturligtvis även information om livestreaming för matchen.

Vad: Jönköpings Södra – Helsingborg, Superettan
När: Den 19/8, kl. 15:00
Vart: Stadsparksvallen
Speltips: Över 2.5 mål (1.85 hos Bet365)
Livestream: > Discovery Plus

Över 2.5 mål

Odds = 1.85
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Jönköpings Södra är angelägna om att vända trenden efter fyra raka förluster – en perfekt möjlighet när nästjumbon gästar.
 • Gästerna Helsingborg befinner sig i en knepig position, näst sist i tabellen. Nu är det dags för dem att samla poäng – annars riskerar man att åka ur ligan.
 • Det är två lag med goda möjligheter att göra avtryck i matchen. J-Södra kan dra nytta av att möta nästjumbon, medan Helsingborg har chansen att utnyttja mötet mot ett formsvagt lag.

Jönköpings Södra – Helsingborg stream

Den kommande matchen i Superettan mellan Jönköpings Södra och Helsingborg erbjuder självklart en livestream, tillhandahållen av Discovery Plus. För att ta del av detta krävs endast ett abonnemang, vilket ger dig tillgång till en mängd svensk fotboll i streamingformat.

 • Klicka dig vidare till Discovery Plus
 • Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 • Streama Jönköpings Södra – Helsingborg

Jönköpings Sodra – Helsingborg speltips

På Stadsparksvallen i Jönköping väntar en intressant drabbning från omgång 19 av Superettan när Jönköpings Södra ställs mot Helsingborg. Jönköpings Södra har nyligen upplevt en turbulent tid med fyra på varandra följande förluster, vilket har lett till att de tappat mark i tabellen. Trots detta fanns det en period då möjligheten att nå en topp 3-placering låg inom räckhåll, med en potentiell kvalplats till Allsvenskan som belöning. Nu är avståndet sex poäng och en utmanande väg ligger framför dem. Även om chansen till en bättre placering fortfarande finns, krävs det segrar för att vända trenden. Därför blir matchen mot nästjumbon Helsingborg en viktig chans att återvända till vinnarspåret.

Att möta lag som kämpar för att undvika nedflyttning är aldrig en enkel uppgift, och Helsingborg utgör inget undantag. Som det ser ut befinner de sig näst sist i tabellen och är i desperat behov av poäng för att klättra i rang. Att säkra en kvalplats för att fortsätta i Superettan blir deras prioritet. I bottenstriden är konkurrensen tät, och varje poäng kan vara avgörande. Med 11 omgångar kvar att spela är det en resa fylld med möjligheter och osäkerhet.

Inför matchen väljer vi att fokusera på ett målspel, närmare bestämt över 2.5 mål, det vill säga att matchen kommer att resultera i minst tre mål. Vi anser att detta val är passande i en match där båda lagen kommer att sträva efter en seger.

Båda lagen är medvetna om varandras positioner. Jönköpings Södra befinner sig i en tuff period med flera förluster i rad och Helsingborg ser nu en möjlighet att åstadkomma samma sak – precis som andra lag nyligen har lyckats med mot J-Södra. Samtidigt måste Jönköpings Södra också börja vinna om de vill ha en chans till en topplacering, och för att göra det måste de slå ett lag som HIF – det finns inget utrymme för annat än seger.

Vi presenterar det mest fördelaktiga oddset för över 2.5 mål i mötet mellan Jönköpings Södra och Helsingborg i Superettan-matchen som spelas klockan 15:00 på lördagen.

Mer odds & betting inför matchen

Det finns alltid utrymme för mer spel och odds, och vi kommer nu att ta en närmare titt på några ytterligare alternativ och presentera några intressanta val för er.

Samtliga spel och odds är hämtade från Bet365, ett spelbolag som starkt kan rekommenderas. Dessutom erbjuder de alla nya kunder en generös bonus på upp till 1250 kr i spelkrediter som en del av deras välkomsterbjudande. Med detta i åtanke, låt oss dyka in i några spännande spelalternativ.

Speltips Odds
Båda lagen gör mål 1.66
J-Södra mål i båda halvlekarna 3.50
Oavgjort 3.40
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar