Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 5 jun, 2021

Jönköpings Södra – Akropolis, 7/6: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Trelleborg, 3/5: Speltips & stream

Både Jönköpings Södra och Akropolis kommer till matchen med en seger i ryggen inför omgång 9 i Superettan.

Jönköpings Södra har faktiskt två raka segrar bakom sig och har verkligen hittat formen.

Akropolis tog sin första seger för säsongen och lämnade därmed jumboplatsen i tabellen.

På Vapenvallen har Jönköpings Södra visat sig vara oslagbara och ska ha en god chans att slå Akropolis också.

Vad: Jönköpings Södra – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-06-07, kl. 19:00
Vart: Vapenvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Jönköpings Södra (Odds: 1.95 hos Bet365)

Jönköpings Södra – Akropolis stream

Du kan streama Jönköpings Södra – Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Jönköpings Södra – Akropolis kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Jönköpings Södra – Akropolis via live stream

Speltips & odds

Efter att ha slagit Landskrona hemma med 3-1 följde Jönköpings Södra upp segern med en ytterligare 3-poängare mot Sundsvall borta med 2-1.

Målskyttet har fungerat utmärkt, egentligen hela säsongen, där bara Sundsvall har nätat fler gånger än Jönköpings Södra.

Jönköpings Södra har stått för 12 baljor efter 8 omgångar.

På hemmagräs har det blivit 9 mål på fyra matcher, som har kryssats mot Helsingborg och Trelleborg, samt vunnit över Vasalund och Landskrona. Försvaret har också fungerat bra med 3 insläppta mål på Vapenvallen.

Det är en stark trupp som Jönköpings Södra har denna säsong, med en bra blandning av unga och meriterade spelare.

Akropolis tog en viktig första seger i Superettan hemma att slå tabelljumbon Falkenberg hemma med 1-0. Det var välbehövligt eftersom Akropolis har slitit så hårt med formen. Stundtals har laget spelat bra, men i slutändan tappat ledningar till oavgjorda resultat.

Ett fortsatt problem i Akropolis är målskyttet, då laget är sämst på att hitta nätmaskorna av alla i serien. Akropolis har nätat 5 gånger på 8 matcher.

Försvaret har inte heller lyckats helt kompensera detta, då Akropolis har släppt in mål i samtliga bortamatcher som har spelats mot AFC Eskilstuna, Landskrona, Trelleborg och Värnamo.

På resande fot är de nästsämst i serien med 2 poäng efter 4 bortamatcher. En ny tuff bortamatch är att vänta på Vapenvallen.

Jönköpings Södra ska klara av att slå Akropolis oftare än varannan gång, som spelbolagen tror.

Därför lander spelet på att Jönköpings Södra tar alla poäng genom att vinna mötet.

  • Vårt speltips: Jönköpings Södra vinner matchen
  • Odds: 1.95
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Daniel Strandsäter, Marcus Degerlund, Sebastian Crona, Jesper Svensson; Moustafa Zeidan, Fredric Fendrich, Marko Nikolic; Robin Book, Eric Johana Omondi, Adrian Edquist.

Akropolis möjlig startuppställning:

Sebastian Selin; Cesar Weilid, Alexander Abrahamsson, Oscar Pehrsson, Erik Figueroa; Fredrik Hammar, Christian Sivodedov, Marcus Burman; Mattias Bouvin, Andrew Stadler, Nicklas Lindqvist.

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar