Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 mar, 2024

Israel – Island 21/3: Stream, odds & speltips

En spännande match stundar på Szusza Ferenc Stadion i Budapest när Israel möter Island i en avgörande kvalmatch inför EM.

Detta möte äger rum på neutral mark i Budapest, vilket innebär att inget av lagen har någon hemmafördel. Det är en match som ska utkristallisera vilket av lagen som tar det sista steget framåt, det avgörande steget i kvalet till EM. Vi går igenom allt inför denna högst betydelsefulla och oerhört spännande match mellan Israel och Island, som kickar igång på torsdag klockan 20:45. Följ med oss under hela resan.

Vad: Israel – Island, EM-kval (Playoff)
När: Den 21/3, kl. 20:45
Vart: Szusza Ferenc Stadion
Speltips: Oavgjort i halvtid (2.10 hos Betway)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort i halvtid

Odds = 2.10
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Matchen spelas på neutral mark i Ungern.
 • Endast en match kommer att avgöra vilket lag som tar sig vidare till nästa steg.
 • Senast lagen möttes var 2022, vid två tillfällen, och båda matcherna slutade 2-2.

Israel – Island stream

Playoff-matchen mellan Israel och Island kan självklart avnjutas via livestreaming online, och här går vi igenom hur du enkelt kan komma igång med högkvalitativ ljud- och bildupplevelse på olika enheter såsom TV, dator, iPad och telefon.

Viaplay har de exklusiva rättigheterna till samtliga playoff-matcher inför EM. För att börja streama hos Viaplay behöver du först skapa ett konto, vilket du kan göra genom att följa länken i vår guide nedan, och sedan prenumerera på deras tjänst. När du har ordnat detta är du redo att ta del av spännande fotbollsmatcher och andra sportevenemang året runt med Viaplay. Det är en tjänst som erbjuder en fantastisk sportupplevelse och som vi varmt rekommenderar för alla sportälskare.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Israel – Island

Israel – Island speltips

Här presenterar vi även vårt speltips inför matchen mellan Israel och Island.

Vi tror på en jämn match, särskilt i början, och därför väljer vi att placera vårt speltips på att matchen slutar oavgjort i första halvlek.

Som vi tidigare nämnt angående dessa playoff-matcher, förväntar vi oss att de flesta blir ganska tillknäppta, särskilt i början då lagen antagligen kommer att inta en mycket försiktig och taktisk strategi för att undvika att släppa in tidiga mål. Att det enbart är ett möte gör varje misstag avgörande.

Dessutom spelas denna match på neutral mark, vilket innebär att förutsättningarna är likvärdiga för båda lagen. Avsaknaden av tryck från hemmapubliken gör matchen extra intressant och förhoppningsvis även jämn.

Vi anser att Israel har en liten fördel, dels på grund av deras bättre prestationer i EM-kvalet och dels med tanke på att Island inte är vad man en gång var. Dock vet vi att Island kämpar hårt och aldrig bör räknas bort. Vi placerar vårt speltips hos Betway till oddset 2.10.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan kan du ta del av våra ytterligare speltips och odds för playoffmatchen mellan Israel och Island. Det är en oerhört spännande match som självklart förtjänar stor uppmärksamhet, och därför har vi också lagt ned ansträngningen för att presentera fler alternativ inför den. Samtliga odds är hämtade från spelbolaget Betway, som generöst erbjuder alla nya kunder en bonus i form av ett gratisspel upp till 500 kr. Varför inte dra nytta av detta erbjudande och öka spänningen inför matchen?

Speltips Odds
Israel vinner 2.88
Under 2.5 mål 1.70
Rätt resultat: 1-0 7.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar