Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 sep, 2023

Island – Bosnien-Hercegovina 11/9: Stream, odds & speltips

Island och Bosnien-Hercegovina kliver in i sin andra och sista match under den här landslagssamlingen. Matchen äger rum på Laugardalsvöllur med avspark klockan 20:45.

Island ställdes mot Luxemburg i fredags och förlorade med 3-1 på bortaplan. Samtidigt gästades Bosnien-Hercegovina av Liechtenstein och besegrade dem med 2-1. Här kommer vi att gå igenom allt inför matchen i Reykjavik, inklusive speltips, odds och information om livestreaming.

Vad: Island – Bosnien-Hercegovina, EM – Kval
När: Den 11/9, kl. 20:45
Vart: Laugardalsvöllur
Speltips: Bosnien – Pengarna tillbaka vid oavgjort (1.74 hos Expekt)
Livestreamin: > Viaplay

Bosnien – Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds = 1.74
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Iceland vs Bosnia and Herzegovina Match Outcome
Match Starts 11/09 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Grupp J bjuder på en drabbning mellan lag som är placerade fyra och fem i tabellen.
 • Island går igenom en mycket svag kvalgrupp och har begränsade möjligheter att nå topp 2.
 • Bosnien-Hercegovina är i en situation där de måste vinna match efter match för att ha en chans att nå EM.

Island – Bosnien-Hercegovina stream

Hela EM-kvalet kan du enkelt följa via Viaplay, vilket naturligtvis inkluderar matchen mellan Island och Bosnien-Hercegovina som äger rum på måndag med avspark kl. 20:45.

Att komma igång med Viaplay är en smidig process. Du behöver bara registrera ett konto på deras webbplats, välja ett sportpaket som passar dig, och sedan får du omedelbar åtkomst till EM-kvalmatcherna samt andra spännande fotbollsmatcher som sänds online.

Genom att skapa ett konto och lägga till ett abonnemang så kommer du även kunna sända Sverige – Österrike live stream under den 12/9.

Följ vår enkla guide nedan för att komma igång med ditt Viaplay-konto!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Island – Bosnien-Hercegovina

Speltips & odds Island – Bosnien-Hercegovina

Matchen mellan Island och Bosnien-Hercegovina utlovar en faktiskt intressant drabbning. Båda lagen måste gå för segern, vilket omedelbart skapar en hög grad av spänning inför mötet. Å andra sidan, för Island, är det troligtvis inte tillräckligt även om de skulle vinna den här matchen, med tanke på att de för närvarande bara har tre poäng i tabellen. Men, som vi vet, inom sporten kan man aldrig säga aldrig, men det ser definitivt utmanande ut för dem.

Bosnien-Hercegovina har bättre förutsättningar eftersom de för närvarande har sex poäng i tabellen jämfört med Islands tre. Om Bosnien-Hercegovina lyckas vinna den här matchen öppnas dörrarna för en möjlig andraplats i gruppen, åtminstone när det gäller kampen om den andra kvalificeringsplatsen till EM, med tanke på att förstaplatsen redan är i händerna på Portugal, som dominerar gruppen.

Vi tror att Bosnien-Hercegovina har goda chanser att säkra ett positivt resultat i denna match, och därför väljer vi på att Bosnien-Hercegovina vinner och säkrar vårt spel genom att få insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. Det är värt att notera att Island har haft en utmanande EM-kvalresa med förluster i fyra av fem matcher.

Vi har identifierat de bästa oddsen på marknaden för Bosnien-Hercegovina med insatsen tillbaka vid oavgjort, även känd som ”draw no bet”.

Mer odds & betting inför matchen

Ta gärna en titt på våra andra val som vi har förberett inför matchen mellan Island och Bosnien. Även om vi tror på bortalaget finns det alltid utrymme för fler spel för att öka spänningen ännu mer.

Våra val är hämtade från spelbolaget Expekt, som erbjuder konkurrenskraftiga odds och ett brett utbud av marknader i EM-kvalet.

Odds Speltips
Bosnien vinner 2.55
Över 2.5 mål 2.32
Båda lagen gör mål 1.91
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar