Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jan, 2022

Iran – Irak, 27/1: Stream, speltips & odds

Iran Irak speltips stream

Iran och Irak möts i en rivalmatch som är väldigt viktig för nationerna! Ta del av vårt speltips, och läs om hur du gör för att streama Iran – Irak live.

VM-kvalet går mot sitt slut, och i Asien har Irak ett riktigt kämpigt läge. Med blott fyra omgångar kvar slåss man för att nå en tredjeplats och säkra playoff-spel. Iran däremot, är redan i praktiken klara för VM, och säkrar avancemang helt om man tar poäng här.

Här finner ni vårt speltips inför stormötet, och kan även läsa om hur ni hittar er Iran – Irak live stream.

Streama Iran – Irak online

Se asiatiska VM-kvalet hos Bet365!

Vad: Iran – Irak
Matchstart Kl. 15:30, den 27/1
Vart: Tehran, Iran
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Oavgjort (4,20 hos Bet365)

[sports data-token=’O0qHh7WTLMaUJ1egSyxRYd01nD84u9vblU2rWxkI’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Iran – Irak

Det är inte alls svårt att hitta en Iran – Irak live stream att se direktsänt på nätet. Allt ni behöver göra för att titta på det asiatiska VM-kvalet online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja titta på Iran – Irak live från valfri enhet.

Koppla upp er Iran – Irak live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av HDMI-kabel, Chroemcast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och på så sätt titta på er fotboll stream på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Iran – Irak live!

Speltips & odds: Iran – Irak

Det har knappast varit optimala förutsättningar inför den här matchen, för något av lagen. Iran och Iraks landslag samlades för drygt en vecka sedan, och vid den tidpunkten var coronafallen i respektive nations trupp väldigt, väldigt många. Iran hade bara omkring sex spelare friska till första träningen, medan Irak var nere på fyra eller fem.

Men efter att ha suttit i karantän är nu trupperna så gott som fulltaliga, och vi har ett mycket spännande derby att vänta. Det är Iran som under de senaste åren varit den starkare av de två rivalerna, men mötena lagen emellan är allt som oftast jämna. Undantaget är det allra senaste mötet, då Iran vann med hela 3-0.

Både Iran och Irak har bytt tränare en hel del under den senaste tiden. Iran hade en lång, framgångsrik period med Carlos Queiroz, och efter att han beslutat sig för att lämna tog man in en belgare utan att nå någon framgång. Nu har man istället hämtat kroaten Dragan Skocic, som verkligen fått ordning på Iran igen.

För Iraks del har tränarkarusellen inte varit särskilt lyckad. För ungefär ett år sedan anställde man veteranen Dick Advocaat, som var en dyr men meriterad anställning. Resultaten gick dock riktigt dåligt och efter en tid sade han upp sig, varpå hans assisterande fått ta över huvudansvaret. Än så länge är det lite tidigt att utvärdera hans verk.

Irak är i stort poängbehov, medan det för Irans del räcker med ett kryss för att gå till VM. Varje poäng är av vikt för Irak, och en poäng borta mot Iran hade varit väldigt starkt i det läge man befinner sig i just nu. Vi tror att lagen tar ut varandra, och att vi får se ett kryss. Detta spelas till 4,20 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort
  • Odds: 4,20
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni hittar via länken.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar