Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jan, 2024

Irak – Japan (19/1): Stream, speltips & odds

irak japan spetips stream

Vad: Irak – Japan
Avspark: Den 19/1 2024, kl. 12:30
Vad: Asiatiska Mästerskapen
Stream: > Bet365
Speltips: Irak – insatsen tillbaka vid oavgjort (11.00 hos Unibet)

Irak och Japan möts i den andra gruppspelsomgången av Asiatiska Mästerskapen! En spännande match, som väntas avgöra vilket av lagen som tar förstaplatsen i gruppen. Här finner ni vårt speltips till mötet, såväl som information om hur ni kan streama matchen online.

Irak och Japan vann båda sina premiärmatcher, men inget av lagen övertygade nämnvärt. Irak glänste knappast mot Indonesien, och Japan var faktiskt till och med i underläge mot Vietnam. Nu möts Grupp D:s två bästa lag, och den som vinner den här matchen ligger i en mycket bra position att vinna hela gruppen.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför Irak – Japan. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama matchen online.

Irak – insatsen tillbaka vid oavgjort (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hor Unibet!
Iraq vs Japan Match Outcome
Match Starts 19/01 12:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Svenskirakiern Danilo Al-Saed har lämnat Iraks trupp då han mått dåligt psykiskt under den senaste tiden.
 • Japans stjärna Kaori Mitoma missade premiären, och missar troligtvis även den här matchen. Även lagets andra storstjärna, Real Sociedads Takefusa Kubo, väntas missa matchen.
 • Senast lagen möttes var i VM-kval, år 2017. Då slutade matchen 1-1.
Asian Cup Grp. D

19th January 2024 - 11:30

Education City Stadium

Iraq

Match Ended
Japan

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.8

Average goals scored

1/6

Matches were draws

83%

Goals scored in first half

World Cup Qualification AFC 3rd Round Grp. B

2017

Iraq

1

Japan

1

2016

Japan

2

Iraq

1

Friendlies

2015

Japan

3

Iraq

0

Asian Cup Grp. D

2015

Iraq

0

Japan

1

World Cup Qualification AFC 4th round grp. B

2013

Iraq

0

Japan

1

2012

Japan

1

Iraq

0

Streama Irak – Japan

Det är lätt fixat att få fram en Irak – Japan live stream att titta på direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skapa ett konto hos Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla matcher från Asiatiska Mästerskapen.

Välj själva om ni ska ha i gång er Irak – Japan stream via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det dessutom bra att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni som väljer att live streama Irak – Japan kommer att bli nöjda med det beslutet. Bild och ljud håller god kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Bet365
 2. Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 3. Streama Irak – Japan

Irak – Japan speltips

Irak kommer inte in till den här matchen med de bästa förutsättningarna. Laget har åkt på ett par avbräck, där bland annat svenskirakiern Danilo Al-Saed beslutat sig för att lämna mästerskapet. Han har mått dåligt psykiskt på sista tiden, och ville åka hem till familjen. Han var i och för sig utanför truppen i premiärmatchen mot Indonesien, men hade nog kunnat få en del speltid senare i turneringen.

Iraks duktige mittfältare Osama Rashid har precis varit i väg för att vara med sin fru då hon fött barn, men han är tillbaka i Doha nu. Huruvida han anses redo att starta återstår att se. Tidigare skadade Saad Natiq har återvänt till träning, men även där är det osäkert hur många minuter han har i sig.

Irak vann sin premiärmatch, med 3-1 mot Indonesien, men det var ingen wow-insats direkt. Laget gjorde vad som krävdes, men inte mer än så, och står man inte för en klart bättre prestation mot Japan här så blir det tufft. Å andra sidan hade Japan mer problem än väntat mot Vietnam, då man faktiskt var i underläge i slutet av den första halvleken.

Här tycker vi att favoritskapet blivit lite väl stort på Japan. Visst är de den bättre nationen, men vi menar att det är mer öppet än vad oddsen gör gällande. Vi väljer att spela ”Irak vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Oddset är 11.00 gånger pengarna, och finnes hos Unibet.

 • Vårt speltips: Irak vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
 • Odds: 11.00
 • Bettingsida: Unibet

Dessa odds på Irak – Japan har vi hämtat från Unibet. Bettingsidan har funnits ett bra tag, och har mängder av bra odds. På den kan ni också spela med swish på bettingsidan.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Mer odds & betting inför matchen

Kolla in ytterligare spelförslag till Irak – Japan här under.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål – Nej
Över 2,5 mål
Under 2,5 mål

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar