Inter - Milan (19/4): Stream, speltips & odds

Inter Milan speltips odds


Inter och Milan ställs mot varandra i returmötet av Coppa Italia-semifinalen! Vi tar er igenom förutsättningarna till matchen, i form av ett speltips. Dessutom visar vi hur ni hittar er Inter – AC Milan live stream.

Under tisdagskvällen ställs Inter och AC Milan emot varandra i semifinal två av två i Coppa Italia. Det första mötet slutade 0-0, och nu ska det avgöras vilket lag som tar steget till final.

Både Inter och Milan har chans på dubbeln, då de slåss på två fronter – såväl i cupen som i ligaspelet. Förutom att seger här är ett steg mot cuptiteln ger det också en psykologisk boost i scudettostriden. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Inter – Milan live!

Streama Inter - Milan live

Se Coppa Italia hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Inter – Milan
Matchstart Kl. 21:00, den 19/4
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (1,85 hos Bet365)

Inför

  • Den första semifinalmatchen lagen emellan slutade 0-0.
  • I den andra semifinalen spelar Juventus och Fiorentina. Fiorentina vann med 1-0.
  • Zlatan Ibrahimovic är skadad och missar matchen, men kan troligtvis spela en eventuell final.

Statistik & startelvor

Streama Inter – Milan

Många lär vilja live streama Inter – Milan, och se när lagen möts i Coppa Italias semifinal. Det är förvånansvärt lätt att se matchen direktsänt på internet. Allt som krävs för att titta på mötet online är faktiskt ett konto hos Bet365, där ni satt in minst 50 kronor. När det är gjort är det bara att börja se fotboll live streams från massor av ligor och matcher, inklusive denna!

Det går bra att ha igång er Inter – AC Milan live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen.

Apropå TV, så är det faktiskt så att denna match inte kommer att visas på någon TV-kanal i Sverige. Det är nämligen inget svenskt TV-bolag som köpt rättigheterna till att visa Coppa Italia. För att se matchen på TV krävs därför att ni kopplar er Inter – Milan stream från valfri enhet till TV-skärmen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Inter – Milan live!

Speltips & odds: Inter – Milan

Säsongens två bästa lag i Italien, Inter och Milan, gör upp om både liga- och cuptitel. Här möts lagen i den andra semifinalen av två, när det ska avgöras vilket lag som tar sig till final i Coppa Italia. I finalen väntar Juventus eller Fiorentina.

I den första semifinalmatchen var vi mest imponerade av Milan. Laget såg väldigt stabila ut bakåt, och släppte knappt till en målchans till rivalen. Man skapade dock inte särskilt mycket själva heller, men var åtminstone något närmare segern. Det är ungefär så Milan sett ut i varje match på den senaste tiden – stabila bakåt men tunna framåt.

Zlatan Ibrahimovic är ännu inte spelklar. Han hade just gjort comeback när han åkte på en ny skada, och denna gång är det knät som krånglar. Det är oklart hur länge han blir borta, men tränare Stefano Pioli har sagt att han ”hoppas att få Zlatan tillbaka innan säsongen är slut”.

Tittar vi på de senaste mötena mellan Inter och Milan har vi ofta fått se tillknäppta historier med få mål, inte minst den senaste. När det nu vankas avgörande semifinal och mycket står på spel ser vi ingen anledning till att det skulle bli en mer sprakande tillställning denna gång.

Vi spelar ”under 2,5 mål”, som finnes till 1,85 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna också kolla in lite speltips från Serie A, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi spelar ”under 2,5 mål” till denna match. Det finns gott om fler odds att kolla in.

Speltips Odds från Bet365
Inter kvalificerar sig 1.80
Milan kvalificerar sig 1.95
Båda lag gör mål – Nej 1.95

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.