Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 okt, 2021

IK Sirius – Varberg, 16/10: Stream, speltips & odds

Sirius Varberg speltips stream

På lördag eftermiddag tar IK Sirius emot Varbergs BoIS på Studenternas IP. Läs allt inför matchen, från speltips till hur ni hittar en IK Sirius – Varberg live stream.

IK Sirius och Varbergs BoIS har gjort bra säsonger båda två utifrån förutsättningarna, och ser i dagsläget ut att klara sig kvar någorlunda bekvämt. Men innan man nått drygt 30 poäng kan man inte slappna av helt, och än så länge har inget av dessa lag nått denna gräns.

Ta del av vårt speltips med odds till Sirus – Varberg, och läsa om hur ni gör för att hitta er live stream till matchen.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IK Sirius – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 17:30, den 16/10
Vart: Studenternas IP
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Sirius vinner (2,40 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Sirius har bara tagit en poäng på sina tre senaste matcher, men har ett ganska behagligt avstånd ned till kvalstrecket.
  • Varberg har fyra raka matcher utan seger, men har även de marginal ned till kvalstrecket.
  • Vårmötet lagen emellan slutade 0-0.

Streama Sirius – Varberg live

Det är inte alls svårt att live streama Sirius – Varberg online. Det enda du behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är ordnat kan du börja titta på fotboll från Allsvenskan online.

Det är möjligt att ha igång din Sirius – Varberg stream från valfri enhet. Titta på fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Sirius – Varberg live stream till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama IK Sirius – Varbergs BoIS

Speltips & odds: Sirius – Varberg

IK Sirius har, sedan de gick upp i Allsvenskan år 2017, år efter år tippats att åka ur serien. De ekonomiska resurserna och faciliteterna är knappast i nivå för att logiskt sett kunna harva omkring i mitten, men det lyckas man trots allt med.

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf lade grunden, och Henrik Rydström kom in med nya influenser. Sedan Rydström lämnade efter sitt succéår var experterna återigen eniga: i år åker Sirius ur. Men Daniel Bäckström har sett till att Sirius fortsatt på samma spår som innan, och genom bara några små justeringar sett till att man gör en nästan lika bra säsong som ifjol. Snart har man tagit sig förbi 30-poängsgränsen, den som brukar betyda att kontraktet är säkrat.

Ett annat lag med svaga förutsättningar är Varbergs BoIS, som också överpresterar år efter år. Laget ligger på nionde plats, och hade fram till nyligen en svit på nio raka matcher utan förlust. Nu har man dock bara två poäng på de fyra senaste, men den goda formen dessförinnan har satt laget i en behaglig position. Man har i dagsläget 28 poäng, ett fler än Sirius.

Sirius är rätt starka hemma, och vi menar att man dessutom har ett bättre spelarmaterial än Varberg. Christian Kouakou, som ratades av IFK Göteborg, har väl gjort fler mål än alla ”Blåvitts” anfallare tillsammans i år. Jacob Ortmark har visat att han håller för att vara en bärande spelare på den här nivån, och Moustafa Zeidan växer för varje match.

Vi tror att Sirius vinner detta möte, mot ett Varberg som inte vunnit på fyra matcher. Vi spelar den raka 1:an till 2,40 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Sirius vinner
  • Odds: 2,40
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni ta del av vår Bet365-recension, och läsa på om spelbolaget.

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar