Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2022

IFK Värnamo – Hammarby (29/5): Stream, speltips & odds

Värnamo Hammarby speltips stream

IFK Värnamo siktar på andra raka segern! Kan man ta den mot ett Hammarby, besviket efter finalförlusten i torsdags? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att streama Värnamo – Hammarby live!

IFK Värnamo har blandat och gett under säsongsupptakten, men kommer senast från en imponerande seger mot Helsingborg med 4-1. Nu möter man ett Hammarby, som precis åkt på en tung förlust i finalen av Svenska Cupen. Kan Värnamo då rida vidare på vågen från segern senast, mot ett ”Bajen” med hängande huvuden?

Vi ger er förutsättningarna inför matchen på Finnvedsvallen. Läs vårt speltips och se hur ni gör för att hitta en IFK Värnamo – Hammarby live stream.

Streama fotboll online

Se fotboll direkt hos Bet365

Vad: IFK Värnamo – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 29/5
Vart: Finnvedsvallen
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Hammarby vinner (1,90 hos Bet365)

Inför matchen

  • IFK Värnamo hade inledningsvis en tuff säsong, men kommer senast från fyra poäng på två matcher.
  • Hammarby brukar ha problem på naturgräs, och på de två matcher man spelat på underlaget har man förlorat mot Kalmar och tagit en knapp seger mot Degerfors.
  • Senast lagen möttes var i Superettan 2014. Då vann Hammarby med 2-0 efter mål av Lars Saetra och Kennedy Bakircioglü.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’TxwolgZnk1vS1Dh5xfSHtVYZ6Ps2j5gyaLNZNGHf’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Värnamo – Hammarby

Det är enklare än vad man kan tro att live streama IFK Värnamo – Hammarby. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen direkt från valfri enhet, och se alla matcher från Allsvenskan live.

Välj alltså om ni ska ha igång er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er Värnamo – Hammarby stream till TV-skärmen, och se matchen där.

Vi hoppas att ni får en trevlig stund framför er IFK Värnamo – Hammarby live stream. Kvalitén hos Discovery Plus är hög vad gäller såväl bild som ljud.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Värnamo – Hammarby IF live

Speltips & odds: IFK Värnamo – Hammarby

Hammarby stod för en bra insats i torsdagens cupfinal mot Malmö FF, men föll likväl. Laget lyckades inte ta vara på sina chanser, och blåstes dessutom på två straffar av domaren. När matchen slutade mållöst och inte heller förlängning kunde skilja lagen åt, fick man istället chansen att slå straffar – fem stycken – men kunde bara sätta dit tre.

En tung förlust för Hammarby, som hade hoppats på en ny cuptitel och på att få kvala till Europaspel i höst. Nu får man istället rikta in sig på att sluta topp tre i Allsvenskan – kanske till och med vinna den – så att man åtminstone får Europakvala nästa år. Nästa uppgift på vägen dit är IFK Värnamo, som man ställs emot på söndag eftermiddag.

IFK Värnamo är en nykomling som är spännande att följa. Jonas Thern har sagt att ”åker Värnamo ur i år så åker vi ur som Värnamo”, med vilket han menar att laget kommer att köra på med sitt spel oavsett vad. Trots att man är nykomlingar kommer man inte att backa hem och tjonga långbollar, utan man spelar sitt eget, offensiva spel.

Så här långt har Värnamos spel placerat laget på en 13:e-plats, precis ovanför den hopplösa trion Sundsvall, Degerfors och Helsingborg. Degerfors har tagit fyra poäng på två matcher, och kommer hit med god moral.

När Degerfors möter ett Hammarby med SM-guld i sikte, tror vi dock att man kommer få det svårt. De grönvita må vara ledsna efter förlusten mot MFF, men är professionella och revanschsugna nog att ställa om fokus till matchen på Värnamo. När den raka 2:an betalar så högt som 1,90 gånger insatsen blir det vårt spel. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Ni får för all del kolla in fler odds från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Vi spelar Hammarbyseger. Men titta gärna in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
1X 1,80
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar