Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 jul, 2023

IFK Värnamo – Djurgården (8/7): Stream, speltips & odds

värnamo dif speltips stream

Vad: IFK Värnamo – Djurgårdens IF, Allsvenskan
Avspark: Den 8/7, kl. 15:00
Vart: Finnvedsvallen
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Värnamo vinner (3.50 hos Expekt)

IFK Värnamo och Djurgården inledde båda höstsäsongen med segrar, och siktar nu på att ta nya trepoängare. Här finner ni allt inför matchen lagen emellan, från speltips till information om hur ni gör för att streama matchen.

IFK Värnamo går mot ännu en stark allsvensk säsong, och inledde hösten på bästa sätt genom att bortabesegra Degerfors. Nu ställs man emot Djurgårdens IF, vilket blir en tuffare uppgift. Djurgården vann också sin första höstmatch, men det var hemma mot Varberg så där fanns inget annat än tre pinnar.

I den här texten tar vi er igenom förutsättningarna till IFK Värnamo – Djurgårdens IF. Vi visar er hur ni gör för att streama matchen live, och vi ger er även ett speltips till mötet.

Värnamo vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Vaernamo vs Djurgaarden Match Outcome
Match Starts 08/07 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Djurgården har tagit 22 poäng på hemmaplan denna säsong, men bara 2 på bortaplan.
 • Det här blir en match där Albion Ademi, utlånad från Djurgården till Värnamo, ställs emot klubben han ägs av.
 • Ifjol slutade motsvarade möte 0-0.
Allsvenskan

08th July 2023 - 13:00

Finnvedsvallen

IFK Vaernamo

Match Ended
Djurgaarden

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.3

Average goals scored

1/4

Matches were draws

75%

Goals scored in first half

Club Friendlies

2023

Djurgaarden

1

IFK Vaernamo

4

Allsvenskan

2023

IFK Vaernamo

2

Djurgaarden

1

2022

Djurgaarden

0

IFK Vaernamo

0

2022

Djurgaarden

5

IFK Vaernamo

0

Streama Värnamo – Djurgården

Det är lätt löst att hitta en IFK Värnamo – Djurgårdens IF live stream att se direktsänt på nätet, och allt som krävs för att titta på matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska ha i gång din IFK Värnamo – Djurgården stream ifrån. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen live på TV.

Vi tror att ni som väljer att streama Värnamo – Djurgården kommer att bli mycket nöjda med er sändning, då det är god kvalitet på såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Värnamo – Djurgården

Speltips & odds: Värnamo – Djurgården

IFK Värnamo fick en mycket fin start på höstsäsongen i Allsvenskan, då man bortabesegrade Degerfors med 2-0. Extra positivt för Värnamo var att inlånade Albion Ademi, ifrån Djurgården, hittade nätet. Det var hans första mål för klubben, och det kan mycket väl ge honom en betydelsefull självförtroendeboost inför kommande matcher. Det blir särskilt intressant att se honom denna lördag, när han möter klubben som äger honom.

Djurgården är det ja, som står för motståndet för Ademi och IFK Värnamo. Djurgården inledde säsongen trevande, men kom sedan verkligen igång på bästa sätt. Man har nu fyra segrar och två oavgjorda på sina sex senaste matcher. Tydligt för Djurgården är dock den stora kvalitetsskillnaden på när man spelat hemma jämfört med borta. På hemmaplan har laget tagit 22 pinnar i år, men på bortaplan bara 2.

Djurgården saknar skadade Gustav Wikheim och Elliot Käck här, och så även avstängde Hampus Finndell. Wikheim och Finndell är normalt sett startspelare för ”Järnkaminerna”.

Med tanke på Djurgårdens svaga bortafacit, och att man saknar Wikheim och Finndell medan Värnamo har starkast möjliga lag tillgängligt, tror vi att det här slutar i hemmaseger. Den raka 1:an spelas, till 3.50 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Värnamo vinner
 • Odds: 3.50
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på Värnamo – Djurgården är tagna från Expekt Sverige. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige, och de har många bra odds. Titta även in bonuskoder innan ni placerar spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av fler odds på Värnamo – DIF nedan.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.70
Över 2,5 mål 1.98
Under 2,5 mål 1.83

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar