Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 apr, 2023

IFK Värnamo – AIK (24/4): Stream, speltips & odds

värnamo aik speltips stream

Vad: IFK Värnamo – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 24/4, kl. 19:00
Vart: Finnvedsvallen, Värnamo
Stream: > Discovery Plus
Speltips: AIK vinner (2.04 hos Expekt)

AIK ska försöka följa upp derbysegern med en ny trepoängare. På söndagen ställs man mot IFK Värnamo, och här ger vi er förutsättningarna inför matchen i form av ett speltips. Dessutom visar vi hur ni gör för att streama matchen online.

Efter kris både på och utanför planen har saker börjat röra sig mot det bättre hos AIK. Man besegrade Hammarby i derbyt i helgen, och har dessutom fått en sportchef anställd nu. Men skulle det bli poängtapp mot IFK Värnamo denna söndag, då kommer de kritiska rösterna att börja eka igen.

IFK Värnamo har fått en någorlunda ok start på Allsvenskan, med tre poäng på tre matcher. Nu siktar man på att ta sina första hemmapoäng för säsongen. Ta del av speltips till IFK Värnamo – AIK, och se hur ni gör för att streama matchen live.

AIK vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
AIK vs IFK Vaernamo Match Outcome
Match Starts 24/04 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • John Guidetti har fortfarande inte spelat en minut i årets allsvenska, och han väntas missa även denna match.
 • Tre omgångar in på säsongen står både Värnamo och AIK på tre poäng.
 • AIK vann bortamatchen mot Värnamo ifjol med 3-2.
Allsvenskan

24th April 2023 - 17:00

Finnvedsvallen

AIK

Match Ended
IFK Vaernamo

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.3

Average goals scored

1/4

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

AIK

2

IFK Vaernamo

0

2023

IFK Vaernamo

1

AIK

3

2022

AIK

2

IFK Vaernamo

2

2022

AIK

1

IFK Vaernamo

2

Streama IFK Värnamo – AIK

Det är inte på något sätt svårt att live streama IFK Värnamo – AIK, och för att se matchen live krävs bara att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live på nätet.

Ni väljer helt själva vad för enhet ni ska använda för att titta på er IFK Värnamo – AIK live stream. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Skulle ni inneha en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er IFK Värnamo – AIK stream. Bild, ljud och kommentatorer håller hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama IFK Värnamo – AIK

IFK Värnamo – AIK speltips

IFK Värnamo var en riktigt imponerande nykomling ifjol, då de gjorde succé i Allsvenskan genom att ofta spela en vägvinnande fotboll och att dessutom ta poäng nog att hänga kvar. Lagets tränare Kim Hellberg är onekligen spännande, och har hyllats stort av klubbens sportchef, som är övertygad om att Hellberg kommer att göra karriär ute i Europa.

Årets säsong inledde Värnamo med att besegra IFK Göteborg på bortaplan, men den segern följdes sedan upp av förlust hemma mot Mjällby och sedermera ny förlust borta mot Norrköping. I matchen mot Norrköping hade man dock varit förtjänta av att få med sig en pinne.

Det har varit blåsigt kring AIK på sistone, till och med värre än vanligt. Laget har värvat en b-spelare från spanska femtedivisionen, till synes för att göra någon agent en tjänst, och har betalat ut fem miljoner kronor till någon annan agent, någon som ingen i fotbollssverige hört talas om. Lagets tillfälliga sportchef har haft tjänstledigt och ordföranden har varit på semester på ”Mallis”.

Fram till i helgen hade de sportsliga resultaten dessutom gått emot för ”Gnaget”, men man vann den otroligt viktiga derbymatchen mot Hammarby. Dessutom genom en övertygande insats, och kanske får man lite arbetsro. Dessutom värvade man en ny sportchef nu, Thomas Berntsen från Sarpsborg. En erkänt duktig sportchef som haft en stor del i den norska klubbens framgångar de sista åren.

Vi tror att AIK rider vidare på derbysegern från i söndags, och tar en ny vinst här. Den raka 2:an spelas hos Expekt, till 2.1001011 gånger insatsen.

 • Vårt speltips: AIK vinner
 • Odds: 2.04
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på IFK Värnamo – AIK är tagna direkt från Expekt Sverige. Bettingsidan är mycket etablerad i Sverige, och de har många bra odds. Titta för all del också in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massvis av odds på IFK Värnamo – AIK. Se några spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.06
Under 2,5 mål 1.77
1X 1.84

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar