Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 10 apr, 2021

IFK Norrköping – Sirius, 11/4: Speltips & stream

IFK Norrköping – Sirius, 11/4: Speltips & stream

Allsvenskan är snart äntligen igång igen och i den första omgången möter IFK Norrköping – Sirius varandra under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er IFK Norrköping – Sirius stream.

Inför den första omgången i allsvenskan mellan IFK Norrköping – Sirius under söndagen ger vi dig ett speltips och visar även hur du kan streama matchen. IFK Norrköping har en historik av att ha det väldigt svårt mot Sirius, särskilt under förra året. Vi tror på ett oavgjort resultat i matchen under den sena söndagseftermiddagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Platinumcars Arena, eller se hur ni hittar en IFK Norrköping – Sirius live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Streama fotboll i Sverige

Se massor av ligor i Europa hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – Sirius
Matchstart Kl. 17:30, den 11/4
Vart: Platinumcars Arena, Norrköping
Live stream: > Se Allsvenskan här
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Oavgjort (4,33 hos Bet365)

Streama IFK Norrköping – Sirius

Det är lätt att streama IFK Norrköping – Sirius i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama IFK Norrköping – Sirius

Speltips inför matchen

Nu är det snart igång igen! Under söndagseftermiddagen möter IFK Norrköping – Sirius varandra i allsvenskan. Båda mötena lagen emellan under den föregående säsongen vann Sirius (4-2, 1-2).

Söndagens hemmalag IFK Norrköping kommer till denna matchen med en varm bris i ryggen efter att ha haft ett kaosartat 2020. Den erfarne allsvenske tränaren Rikard Norling rattar detta guldjagande laget som nu går in i allsvenskan med en välutrustad trupp och ett bra lag på pappret. Men de ska börja med att möta ett spännande Sirius som har varit en svår motståndare för hemmalaget under historien och har även en ny spännande tränare.

I IFK Norrköping senaste tävlingsmatch förlorade de mot BK Häcken med 2-3 i kvartsfinal i Svenska Cupen. Norlings gäng började matchen på ett piggt sätt men kunde inte stå emot göteborgarnas anstormning.

Inför denna säsongen har Sirius en ny ung tränare i Daniel Bäckström som ska försöka återskapa den succé som deras föregående tränare Henrik Rydström (nu i Kalmar FF) formade under 2020.

I Sirius senaste tävlingsmatch spelade de 2-2 på bortaplan mot Örebro SK i gruppen i Svenska Cupen, en cup som de slogs ut i ett tidigt skede. Om det inte varit för mötenas historik mellan IFK Norrköping – Sirius hade vi trott på en vinst för hemmalaget, men det ser jämnt ut.

Vårt speltips

Historiken lagen emellan talar för tuffa matcher och en fördel för Sirius. Laget vann båda mötena lagen emellan förra säsongen och har en ny tränare som spelarna vill imponera på. I lagens fem senaste matcher lagen emellan har tre stycken slutat i en Sirius-vinst, en oavgjord och en vinst för IFK Norrköping. Ett oavgjort resultat är något vi tror på under söndagens möte. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i ett oavgjort resultat, till det väldigt höga oddset på 4.33 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort (Fulltidsresultat)
  • Odds: 4.33
  • Spelsida: Bet365

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på IFK Norrköping – Sirius. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
IFK Norrköping vinner 1.55
Oavgjort 4.33
Sirius vinner 5.25
Över 2,5 mål i matchen 1.53
Under 2,5 mål i matchen 2.40

Fler speltips

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar