Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 sep, 2023

IFK Norrköping – Mjällby AIF (18/9): Stream, speltips & odds

mjällby norrköping speltips stream

Vad: IFK Norrköping – Mjällby AIF
Avspark: Den 18/9, kl. 19:00
Vart: PlatinumCars Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Norrköping vinner (2.05 hos Expekt)

Norrköping och Mjällby möts i Allsvenskan på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama mötet live.

IFK Norrköping har stått för en ok säsong, varken mer eller mindre. Mot slutet har dessvärre formen dalat, och den fjärdeplats man tidigare hade god chans på börjar se svårare ut. Men den är långt ifrån omöjlig.

Mjällby ligger strax efter Norrköping i tabellen, och det är nog bara att konstatera att man inte kommer att ha så mycket spänning under de avslutande omgångarna. Kontraktet är mer eller mindre säkrat, och högre upp i tabellen lär man inte ha något att hämta. Läs här vårt speltips till Norrköping – Mjällby, och se hur ni kan hitta en live stream till matchen.

Djurgården vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Degerfors vs AIK Match Outcome
Match Starts 18/09 19:10
Match avslutad

Inför matchen

 • Anton Eriksson är avstängd för Norrköping, efter sex gula kort.
 • Norrköping har i dagsläget sex poäng upp till Djurgården på fjärdeplatsen. Mjällby har nio poäng upp dit.
 • När lagen möttes i Blekinge i våras vann Norrköping med 2-1, efter två mål från Arnor Traustason.
Allsvenskan

18th September 2023 - 17:10

Friends Arena

Degerfors

Match Ended
AIK

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.8

Average goals scored

2/6

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Degerfors

2

AIK

1

2022

AIK

1

Degerfors

1

2022

AIK

1

Degerfors

1

2021

Degerfors

2

AIK

1

2021

AIK

2

Degerfors

0

Club Friendlies

2022

AIK

3

Degerfors

2

Streama Norrköping – Mjällby

Det är rätt enkelt att finna en IFK Norrköping – Mjällby AIF live stream att titta på direktsänt online, och allt ni behöver göra för att se matchen live är att skapa ett konto hos Discovery Plus där ni sedan köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskans matcher live.

Det går utmärkt att ha i gång er IFK Norrköping – Mjällby stream såväl från mobil som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att streama Norrköping – Mjällby. Bilden, ljudet och även kommentatorerna håller hög nivå.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Norrköping – Mjällby

Speltips & odds: Norrköping – Mjällby

IFK Norrköping har de senaste åren gjort sig kända som ett lag som är ojämnt i sina prestationer, och årets säsong har inte gett folk skäl till att ändra på den uppfattningen. Man inledde bra, hade sedan en tung period för att sedan börja vinna matcher igen. Nu har den fyra matcher långa segersviten brutits i form av två raka nederlag.

Förlusterna man åkt på nu har dock kommit mot Elfsborg och Djurgården, så det har varit tuffa motstånd. Vi tror att laget ännu har relativt ok form, och kvalitet i laget har man definitivt. Christoffer ”Totte” Nyman och Arnor Traustason framför allt, är spelare som hade gått in i de allra flesta allsvenska lagen.

Mjällby står för en ny, stabil säsong. Laget har spelat in 31 poäng och man säkrar återigen kontraktet utan problem. Man vann sin senaste match, mot Kalmar med 2-0. Danske anfallaren Max Fenger och svenske mittbacken Tom Pettersson stod för målen.

Vi tror att Norrköping vinner här. Man har det bättre laget, och spelar dessutom på hemmaplan. Man har dessutom en bättre skadesituation än gästerna. Till 2.05 gånger pengarna anser vi att den raka 1:an är ett bra spel, och den spelas hos Expekt.

 • Vårt speltips: Norrköping vinner
 • Odds: 2.05
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Norrköping – Mjällby har vi hämtat från Expekt Sverige, vilket är en stor bettingsida i Sverige med många bra odds. Titta också om det finns någon oddsboost att använda till era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns fler odds till Norrköping – Mjällby nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.90
Under 2,5 mål 1.90
X2 1.83

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar