Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 dec, 2021

IFK Norrköping – IFK Göteborg, 4/12: Speltips & stream

Göteborg – Kalmar, 27/9: Speltips & stream

Varken IFK Norrköping eller IFK Göteborg har något att spela för när lagen drabbas samman i den absolut sista omgången av Allsvenskan.

Inför mötet ligger IFK Norrköping i ingenmandslandet, nämligen på en 7:e plats med en liten chans att komma 6:a i tabellen.

IFK Göteborg ligger på en 8:e plats, med 6 poäng upp till IFK Norrköping, där de i värsta fall kan halka ner till en 11:e plats.

Båda lagen har öst in och läckt in mål, speciellt under de senaste omgångar. Inget annat är att vänta i säsongens sista match.

Vad: IFK Norrköping – IFK Göteborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-12-04, kl. 15:00
Vart: Nya Parken
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 + båda lag gör mål (Odds: 1.87 hos Unibet)

IFK Norrköping – IFK Göteborg stream

Du kan streama IFK Norrköping och IFK Göteborg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din IFK Norrköping – IFK Göteborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se IFK Norrköping – IFK Göteborg via live stream

Speltips & odds

I och med att IFK Norrköping inte har något att spela för har man slappnat av. Kanske lite väl mycket, med tanke på de senaste resultaten.

Det har bara blivit en poäng på de 3 senaste omgångar.

Bakom sig har de en 1-4 förlust mot Degerfors, som förvisso krigar för sin överlevnad i Allsvenskan. Redan i pausvilan hade man släppt in samtliga 4 mål. I den 2:a halvleken reducerade man genom Carl Björk, som nätade sitt 7:e mål för säsongen.

Bäst av alla när det kommer till målskyttet är nigerianen Samuel Adegbenro, som leder skytteligan i Allsvenskan med 17 baljor. Under sig har han Antonio Mirko Colak i Malmö FF och Victor Edvardsen i Degerfors, med 3 mål färre. De kommer knappast att komma ikapp honom med en omgång kvar av ligaspelet.

Mittbacken Henrik Castegren, som har spelat nästan samtliga ligamatcher, drog på sig sitt 6:e gula kort för säsongen och missar säsongens sista match. Ett stort avbräck i försvaret.

Gästerna IFK Göteborg har spelat bra under den senaste månaderna, där de har gått segrandes ur många dueller.

Bland annat senast när tabell jumbon Östersund gästade dem. Anfallsstjärnan Marcus Berg (i bild) nätade redan efter 3 minuter. 20 minuter senare assisterade han Tobias Sana sitt hans 7:e mål för säsongen. I den 2:a halvleken gjorde Marcus Berg sitt 9:e mål för säsongen innan Östersund avslutade med att göra ett självmål.

IFK Göteborg var väldigt kreativa och skapade mycket. De fick till hela 10 skott mot mål.

Mittfältaren Hosam Aiesh drog på sig sitt 3:e gula kort för säsongen och missar avslutningen.

Marcus Berg och Carl Björk nätade båda senast lagen möttes på Nya Ullevi. Då blev det en 2-1 seger till IFK Norrköping.

Liknande siffror kan det även bli i returen.

Målgaranti utlovas då båda lagen har nätat över 40 mål efter 29 omgångar. Samt släppt in 39 mål (IFK Norrköping) och 38 mål (IFK Göteborg).

När det inte finns något att spela för dessutom väntas detta bli ett ännu mer öppet möte.

Därför faller spelet på att IFK Norrköping och IFK Göteborg nätar minst ett mål var, samt att det blir minst 3 mål i denna betydelselösa kamp i Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål och båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 1.87
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

IFK Norrköpings möjlig startuppställning:

Oscar Jansson; Theodore Rask, Marco Lund, Linus Wahlqvist; Dino Salihovic, Maic Sema, Alexander Fransson, Ishaq Abdulrazak; Carl Björk, Samuel Adegbenro, Jonathan Levi.

IFK Göteborgs möjlig startuppställning:

Adam Ingi Benediktsson; Alexander Jallow, Mattias Bjärsmyr, Carl Johansson, Oscar Wendt; Gustaf Norlin, Gustav Svensson, August Erlingmark, Tobias Sana; Marcus Berg, Oscar Vilhelmsson.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar